Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RihannaRihana

Co sądzicie o tej slicznej dziewczynie? Czy to Polka?

Polecane posty

Gość muuuuuuuuuuuuuu
kłóciłaś się ze mną na jednym topiku :D

Gość Ja jestem do niej
dosyć podobna a jestem Polką z krwi i kości.

Gość RihannaRihana
Zdesperowana a co nawet jakby to co zabraniasz mu? Kim jestes zeby pierdolic takie rzeczy? chyba nikim! Z tego co widze to jest 100 razy ładniejsza od ciebie wiec nie dziwie sie chlopaczynie ze by jej z lozka nie wywalił. Poaztym jak nawet jest turczynką to co z tego? To ze ciebie przeruchał brudas i dostałas grzyba na pizdzie nie oznacza ze kazda osoba z Turcji jest takim samym brudasem. Pozatym widac jak bardzo tępa jestes skoro ulegasz takim stereotypom , wiec szkoda mi palcow na pisanie do takiego czegos jak ty .... :) a w turcji pewnie nigdy nie bylas ani turka na oczy nie widziałas ....

Gość Max Pejn.
Mi ona wygląda na jakąs latynoskę typu Brazylijka, Kolumbijka :P

Gość asdfg
zdesperowana sama spierdalaj stara ruro, jebalas sie i jebiesz z ciapatymi:D:D:D; MIESZKASZ W STAREJ BUDZIE HA HA HA I DUPA ZARABIASZ NA ZYCIE

RihannaRihana --> nie zrozumialas o co chodzi wiec twoj wywod jest zbedny, poza tym taka reakcja chyba swiadczy o tym ze to ty na tym zdjeciu. ladniejsza jestes ode mnie? i bardzo mnie to cieszy, krzyz na droge :) prezes --> turek czy turczynka co za roznica? to tylko plec. z nia bedziesz miec tureckie dzieci. zreszta zeby nie bylo nie mam nic przeciwko, wlasciwie moi znajomi sa turkami, bardzo zamozni, kulturalni ludzie na poziomie. to byl tylko taki zart :) muu -> bylo minelo:) ja nie zywie urazy. zreszta nie pamietam :)

Gość lillllla
bardzo ladna.i nie widac za duzo tapety,jedyne co mnie razi to ta mina.

Max Pejn. latynosek chyba nie widziales. latynoski lubia polakow. one wygladaj zupelnie inaczej. to turczynka na 99%. ale musze powiedziec, ze jak bym mial wybor to wolalbym te biale dziewczyny. a jak nie to reka, wlasnie z obawy o zmieszanie genow. moglbym sie z nia poprzytulac :)

Gość muuuuuuuuuuuuuu
Max Pejn. brazylijki są ładne a ona nie wygląda na brazylijkę... zdesperowana nie pamiętasz bo codziennie się tu kłócisz

Gość muuuuuuuuuuuuuu
wiem o tym mam taką koleżankę z którą często się nie zgadzałyśmy czasami się pokłóciłyśmy w pracy ale się uwielbiałyśmy

Gość ljblklkljkl
Zdesperowana to zalosna stara baba ktora szuka poklasku u nastolatkow

Gość asdfg
Zdesperowana domowa zona była ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4762845 - Diese Seite bersetzen 9 Beitrge - 4 Autoren Zdesperowana domowa zona była kurtyzaną w UK. 22:52, sama o tym pisala na forum. STARA PRZEPITA RURO-----ZDESPEROWANA KURA DOMOWA CIAGNACA CIAPATYM CHUJA

Gość RihannaRihana
Zdesperowana - tobie juz podziekuje idz na inny topik bo zbaczasz z tematu . czekam na dalsze opinie

Gość ljblklkljkl
nie nienawidze cie , stwierdzam fakty z tego co zauwazylam