Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RihannaRihana

Co sądzicie o tej slicznej dziewczynie? Czy to Polka?

Polecane posty

Gość asdfg
TAK STAJE MI CHUJ DO ZADKU NA TWOJ WIDOK

Gość RihannaRihana
dobra wypierdalaj stąd bo napisze do moderacji zreszta wszytskie twoje wpisy poza tematem zglosiłam do usunięcia

ljblklkljkl --> to nie sa fakty, bo sie myslisz, jak ktos szuka poklasku to sie podlizuje a mi do tego daleko, mam w dupie 95% ludzi tutaj. na niewielkiej garstce mi zalezy ale to nie dzieciaki.. gdyby przy kazdym poscie musiala byc podana data urodzenia to ignorowalabym wszystkie ponizej 20-23 roku zycia.

Gość asdfg
:D:D:DZdesperowana Domowa Żona prezes --> taka jest cena za slawe to nawet nie mozna nazwac plotkami, to sa glupie wymysly glupich dzieciakow.--------------------------------CENA SLAWY KURTYZANY TEPA DZIDO

Gość Sandruuulka22
JA też mam oczy bardzo ciemne.. brązowe.. włosy czarne, oczywiście farbuje bo moje są taki ciemny brąz... i jak pojechałąm do mojego chłopaka do Włoch to jeden Arab powiedzial, ze jestem turczynka na 100% a jesli nie to napewno mama sie pusciła z turkiem :D:D hahah oczywiscie moi rodzice to polacy :D tyle.. wiec moze byc to polka, dlaczego nei ?::D

a ja wam powiem ze moja mama nie wyglada wogole na polke, za dzieciaka miala przerabane bo dzieciaki smialy sie ze cyganka, ma kruczoczarne krecone wlosy, czarne oczy, ciemna karnacje, moj tata dodal troche do mojego wygladu bo jest szatynem z zielonymi oczami.

Gość asdfg
do zdz--------Kurtyzana Prostytucja Wikipedia, --JAK TO LADNIE BRZMI :D:D:D TEPA LOCHO.

Gość Sandruuulka22
Szanowny Prezes Wertyp- mój chłopak to też polak :D a ten Arab to akurat spoko gościu :P