Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piesssssss

Hodowla Stellanova

Polecane posty

Gość gość
ha ha tyle psów i hodowla domowa? to tylko debil uwierzy. jak zobaczę te wszystkie psy biegające po domu na zdjęciach czy filmikach to może uwierzę bo jak na razie to jest jeden brany do zdjęć a po sesji pewnie won z domu

Gość gość
Może te psy są w domu ale w jakimś pomieszczeniu dla psów, a to niczym się nie różni od pseudo, bo psy są izolowane od ludzi. Wyobraźcie sobie tyle psów wbiegających po deszczu do salonu, przecież z domu robi się natychmiast syf, kiła i mogiła.

Gość gość
2018.03.23 i 2018.03.23 pseudo hodowla wychwala sama siebie a z tym całym związkiem to chyba coś nie tak skoro popiera i nagradza tytułami psy w z wielkich wylęgarni

Gość gość
Dobra hodowla to psy w domu trzyma a nie obsrany zażółcony szczeniak wyciągnięty z syfu położony na zielonym kocyku do rezerwacji. Typowe pseudo

Gość gość
bo to jest dobra hodowla trofeów ale nie psów :D

Gość gość
Mychol to plująca jadem idiotka. Dobrze, że już nie zyje. cool.gif x Jesteś żałosna a uśmiercanie ludzi w necie to u ciebie standard. Na molosach uśmierciłaś nawet samą siebie gdy ludzie krzyku narobili że im sprzedałaś chorego szczeniaka. Każdy to pamięta

Gość gość
zmniejszyła się ilość psów na stronie 6 mopsów i 6 buldogów. w sumie 12 psów dorosłych masakra taśmociąg a nie hodowla. ciekawe co z pozostałymi się stało?

Gość gość
piwnica pełna psów

Gość nie polecam

Ta kobieta to zwykła oszustka kilka  lat temu wzięła od mnie zadatek na buldoga francuskiego - na suczke i miesiacami sie do mnie nie odzywala gdy sie upomnialam powiedziala ze w calym miocie nie bylo suczki i moze mi odsprzedac psa. Powiedzialam ze nie chce psa tylko suke wiec kazala mi czekac dalej i tak minelo kilka lat. Jak to nazwac jak nie oszustwo?

Gość gość

Ja chciałam buldożka z hodowli szczęśliwy zwierzyniec bo w sumie mam z Łodzi nie daleko.Też szukałam informacji o hodowli i znalazłam profil na facebooku...no i czar prysł.Hodują buldożki,mopsy,i jeszcze jakaś rasę której nie znam.Jak zobaczyłam na zdjęciach i filmach te chmary psów to wymiękłam.Jednak nie chcę psa z takiej wylęgarni.Szukając opinii czytam fora ,i chyba Stellanova przy nich to mała domowa hodowla .Myślę ,ze swoje kroki skieruję do wspomnianej wcześniej  hodowli Spokojny Zakątek.