Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ooooooooooooo

Ror jest to pojabany człowiek jakas niemota niedomyta

Polecane posty

Gość ;ooooooooooooo

pochujało cie do reszty

o widze ze fanklub mi powstal;-) wlecom, welcome, pisz co chcesz - co tylko uspokoi twoje skolatane nrwy zabciu;-)

wiesz jestem prozna (jak wiekszosc) ale zeby sie tak od razu "w blasku fleszy" wygrzewac - to nie uchodzi mi jakos;-)) ale dzieki;-)))

Gość pytanie do was dziewczyny
Zdesperowana domowa żona czy Ty jesteś osobą o nicku żona-swojego-meza? i czy Ty Ror masz cos wspolnego z Dyrektorke??

rzadko cos oswiadczam - ale skoro temat jest o mnie: to nie wiem skad ta osbesja - uzywam zawsze tylko jednego ROR, bo jest krotki i latwo go zapamietac - szkoda pamieci na rzyczy tak maloistotne niz nicki na jakims tam forum;-)) koniec oswiadczenia;-)

Gość ror to lezba
do każdej pisze żabciu koteczku kochanie jakby miała syndrom niedopchnięcia

"ror to lezba do każdej pisze żabciu koteczku kochanie jakby miała syndrom niedopchnięcia sram se do ryja " a fanklub preznie dziala;-))) i8 siega po argumenty "najciezszego kalibru:" ;-)) - lesbijka - zraza jak nic poleci "stara panna" ;-))) no co niektorzy dobre wychowanie myla z dascynacja erotyczna - ciekawe jak sie do nich zwracali najplizssi per "swiniodaju"?;-)

Gość sdhfjaf
ROR nie rozumiem ciebie. Podobno jestes taka wyksztalcona, obyta i niezalezna, wiec sie pytam, kiedy ty znajdujesz czas na ciagle siedzenie na tym forum. O kazdej porze cie pelno. Nie chce cie krytykowac, ani obrazac, tylko to troche dziwne.

Gość ma syndrom niedopchnięcia
i nigdzie nie pracuje żaden wykształcony człowiek nie przesiaduje 24 na dobę na kafe