Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilon

pocałunek w pępek

Polecane posty

Gość kamilon
spokojnie i tak się z nią nie umówię. A Tobie mogę przesłać wirtualny pocałunek w pępek. Zadowolona?

Gość zmartwionamonika
niezła jestem, musiałam cie nieźle podniecic tylko tak muwisz ze nie umówisz, a ja wiem że juz w sobote bedziemy sie rznąć

Gość majkata
No ... chcialabym,:) tylko szkoda, ze tylko internetowo :(

Gość kamilon
majkata: no niestety, pozwoliłabyś mi na żywo to z pewnością bym to zrobił.

Gość majkata
Kamil - ale ja nie powiedzialam ze nie pozwole... Zreszta, mowilabym, ze chce, gdybym nie chciala? :) Chcę...

Gość kamilon
no ale na żywo to chyba trochę niewykonalne.

Gość majkata
Zgadzam sie...jednak sadze, ze nie tylko Ty na swiecie masz takie coś...ze chcesz calowac pepki :P

Gość kamilon
ja kiedyś to zrobiłem koleżance na imprezie. Śmiała się, ale nie miała nic przeciwko.

Gość majkata
moze nie tyle ze sie smiala z ciebie, czy sytuacji, tylko ją to łaskotało:)

Gość kamilon
może, ale naprawdę fajnie to odebrała.

Gość majkata
a jak do tego w ogole doszlo, bo wiesz..od mojej strony, to wyglada bardzo surrealistycznie :D

Gość kamilon
dosyć normalnie. Ona miała taką krótką bluzkę, że widać było pępek. Tańczyła koło mnie, ja się obniżyłem i go pocałowałem. Spytałem czy mogę jeszcze raz, ona się śmiała i powiedziała, że pewnie.

Gość majkata
Hm, no faktycznie...ciekawe. Ona myslala moze, ze to dla Ciebie jakis spontan, czy normalne, a nie wiedziala, ze Ciebie to kreci ^^ No, no..a kiedy to bylo ? :)

Gość kamilon
Bo to był spontan, co nie zmienia faktu, że mnie to jednocześnie kręci. Nie planowałem tego przecież przedtem. To było chyba 3 czy 4 lata temu, kiedy jeszcze była moda na gołe pępki. A w zasadzie się już kończyła. Szkoda, bo to było fajne.

Gość majkata
no moze i tak, ja nosilam takie bluzeczki jak chodzilam do podstawowki. to bylo 10 lat temu, teraz mam 19 :) Jednak nie mozna wykluczyc tego, ze teraz tez gdzie niegdzie sie widzi jakas dziewczyna typu hot 13, lub sweet eleven w takim czyms :D

Gość kamilon
nie no teraz już tego tak nie ma. Ja wtedy miałem jakieś 18 lat i ona też była w tym wieku.

Gość majkata
czyli teraz masz okolo 21? czy nie? :P Ja mowie tuaj wlasnie o takich dzieciach patologicznych, patrza tylko zeby jak najwiecje ciala odslonic, tymbardziej u mnie tak jest. im przechodze przez jakies baraki, czy biedniejsze dzielnice to im wiecej tego jest.

Gość kamilon
teraz mam 21. Ale pamiętam, że był taki okres, że w takich bluzkach chodziły zwykłe dziewczyny, niektóre nawet pod 30. Niektóre miały kolczyk w pępku. Myślę, że to było całkiem seksowne, lepsze to niż cycki na wierzchu.

Gość majkata
Wybacz, poszlam sobie prysznic wziąć :) Nom, teraz sie cyce pokazuje, jak kto ma...ja no do nich nie naleze :P Kamil no, miales mi dac tego buziaka, interentowego, bo tak,...ale niech bedzie i taki :)

Gość kamilon
młłłłłłłłłłłłla. taki cmok.

Gość kamilon
no ale myślę, że już nie w pępek...

Gość majkata
tak..kobietom nie wypada w takie miejsca facetpw calowac, typu stopy, brzuch, dłonie :P A Ciebie pocalowalam...w usta. Moze byc? :D No..chyba ze masz dziewczyne :P

Gość kamilon
no to tego się nie spodziewałem. Pewnie, że nie chcę, żebyś mnie pocałowała w pępek czy w stopę, ale w usta... myślałem, że w policzek. Wow, czuję się zaszczycony. Nie, nie mam dziewczyny. A Ty lubisz pocałunki w stopę?

Gość majkata
Ciesze sie, ze Ci sie spodobalo :) Nie mam chlopaka, wiec nikt mnie nie pocalowal w stope, ale mysle ze to fajne uczucie. Chcialabym miec chlopaka, ktory ma taki fetysz :P

Gość kamilon
no to jest akurat mój fetysz, także z tym nie byłoby problemu. Muszę już kończyć, więc jeżeli coś chcesz to teraz.

Gość majkata
pewnie, ze chce. Numer mi swoj podaj szybko i ja tez juz zmykam...💤