Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP MORDERCOM W BIAŁYCH KITLA

UWAGA !!! SZCZEPIENKI DLA DZIECI POWODUJĄ AUTYZM I NARKOLEPSJE !

Polecane posty

Gość akuratwiemlepiej
a tobie to ktoś chyba zapłacił za gadanie bzdur "lekarzu" za dyche a nie znalazłaś czasem czegos co dotyczy autyzmu w wersji jakiej ja znam? nie wiesz lekarzu, ze autyzm może być ukryty i "nieaktywny", może sie nigdy nie ujawnić, ale pewne czynniki mogą go wybudzić? sa to wszelkiego rodzaju infekcje i szczepienia właśnie to sie doucz i doczytaj, bo chyba jednak niewiele czytałaś

Gość Lucietta Amengłal
akuratwiemlepiej - to znaczy że my wszyscy mamy autyzm??? tylko się nie obudził??? łłłooo matko :O kolejna z cyklu: jajo mądrzejsze od kury :D rozumiem że przeprowadziłaś szereg badań, wciągnęłaś całą literaturę naukową i skończyłaś medycynę i habilitację, i teraz czekasz już na Nobla? :D weeeź kobieto obudz się!

Gość akuratwiemlepiej
rozum to sobie jak chcesz mądralo!!!

znam dziewcynkę ktora zachorowala po szcepionce MMR na autyzm, dziecko ma w tej cwili 3 latka nie mowi, nie rozwija sie tylko krzyczy , niehce sie bawic siedzi w kacie

ja raczej skłaniam sie do teorii ze szczepienie nakłada się terminowo z pierwszymi obajawmi autyzmu i stad takie wnioski.

Gość tajasneżenie
terminowo nakłada? dzieci sa szczepione różnie i w 13 miesiącu i w 15 i 18 i niezależnie od tego miesiąca zaraz po tym ten autyzm się pojawia, wiec chyba zwiazek to jest ze szczepieniem, a nie że sie nakłada

Gość Nieszczepienie dzieci spowoduj
e powrót epidemii i wielką umieralnośc wśród najmłodszych tępa strzało

Gość autorka sama ma autyzm
i wie co mówi. Chcecie miec takie dzieci jak autorka co piszą niedorzeczności?!?

Gość JA TEZ NIE SZCZEPIĘ NA WSZYSTK
O, JAK LECI, TYLKO WYBRANE SZCZEPIONKI I W WIĘKSZYCH ODSTĘPACH NIŻ PRZEWIDZIANE W KALENDARZU! Na MMR oczywiście nie szczepiłam, ani na żadne pneumokoki, rota-wirusy i inne cuda też nie zamierzam! Sorry, ale nie wierze lekarzom... mam najlepszy przykład mojej mamy! której przepisali tony leków przeciwbólowych na przepuklinę kręgosłupa odwlekając operację- ściemniając, że ryzyko itp.... skończyło się ogromnym uczuleniem na te leki, które oczywiście są bezpieczne i przebadane :O- dopiero jak nie było wyjścia - bo mama nie mogła już brac leków, lekarze zrobili tę operację i jakoś ich prognozy się nie sprawdziły, wszytko się udało, ale uczulenie zostało na całe życie :O Tak właśnie lekarze "dbają" o nasze życie i zdrowie.... owszem pomogą, ale najpierw muszą mieć pełne kieszenie :O Myślicie że ze szczepieniami jest inaczej? naiwniaczki? liczy się kasa, kasa, kasa, kasa, kasa.... a dopiero na szarym końcu człowiek i jego dobro, taka jest prawda!

Gość Twoje dziecko nie dostanie
autyzmu ale ma poważne szanse umrzeć na komplikacje spowodowane chorobami zakaźnymi,na które nie zostało szczepione.Gratuluję myślenia.

Gość Rose Sauvage
dzieci po szczepieniach chorują - przyspieszają pojawienie się cukrzycy u dziecka (w dorosłym wieku lepiej by znioslo tę chorobę), a także powodują celiaklię - oba przypadki udokumentowane szczepionki to ogromny biznes - bo co może być lepszego niż sprzedawać leki zdrowym ludziom???? polecam książkę - "Skutek uboczny_śmierć" - John Viper - cała prawda o przemyśle farmaceutycznym

Gość cylwinka
Tez gratuluje myślenia, ja gdybym nie zaszczepiła córki od zapalenia dróg moczowych to do dziś miałaby kłopoty z pęcherzem.

Gość spowrotem
a jest taka szczepionka? ależ Wy jesteście podatne na głupoty

Gość spowrotem
notoryczne zapalenia dróg moczowych sa powiązane z wadami układu moczowego, a na to szczepionki nie ma, ale jak słuchacie jak odmóżdżone klacze to juz was zproblem

Gość CO ZA BZDURY AUTORKO!!!!
RACZEJ NIENORMALNE MATKI ALBO Z ZABURZENIAMI OSOBOWOŚCI KTÓRE WŁAŚNIE TAK SĄDZĄ RODZĄ TAKIE DZIECI,A POTEM SZUKAJĄ WINY WSZĘDZIE OPRÓCZ SIEBIE I ANOMALII GENETYCZNYCH W SWOJEJ RODZINIE LUB MĘŻCZYZNY

Gość spowrotem
napisz jeszcze większymi literami jak widać ty już takie zaburzenia posiadasz

Gość wdwdw
lekarka zajmująca się autyzmem powiedziała mi, że szczepionka nie wywoła autyzmu, ale jak dziecko ma predyspozycje okreslone to może go przyspieszyc lub spotegować

Gość spowrotem
nie tyle przyśpieszyć, czy spotegować, ale wręcz wywołać i o to właśnie chodzi, może wywołać do jakiegoś tam wieku trzeba trochę myśleć a nie bezmyślnie pleść, ze napewno nie wywoła autyzmu, czy innych chorób, jak np. padaczka, nowotwory

Gość taakk jasne
lepiej nie szczepić a jak dziecko zachoruje na np błonice albo inne świństwo to tylko ono się nacierpi.

Gość STOP MORDERCOM W BIAŁYCH KIT
Mam autyzm i narkolepsje po szczepionce jaką wstrzyknął mi kolega narkoman w latach 80tych XX wieku :(

Gość spowrotem
nie jestem za tym, zeby nie szczepić, ale nie szczepić na wszystko co pod światem

Gość :D :D :D
"Nieszczepienie dzieci spowoduj e powrót epidemii i wielką umieralnośc wśród najmłodszych tępa strzało" I tutaj właśnie powracamy do tematu światowej mafii, która chce zmniejszyć liczebność ludzi na świecie. Jak widać z tego topicu, nieźle im idzie. Nie ma to jak dobra epidemia ;)

Gość spowrotem
ta mafia trochę myślenia, a nie jak roboty

Gość mireczkaa
przesadzacie. Szczepić należy z głową, rozkładać szczepienia w czasie, nie szczepić małych dzieci. Proste. A kalendarz szczepień obowiązkowych w Polsce wywalić do śmieci. Moje dziecko ma ponad dwa lata, a jesteśmy w połowie tego wszystkiego, co powinna przyjąć do 18miesięcy. Rozwija się super, mało choruje. Tylko zamiast ślepo iść za kalendarzem, słuchać lekarzy trzeba mieć własny rozum.

Gość trep trepowy
tak, nie szczepcie wcale, to ciekawe co będzie gorsze, powikłania po szczepionkach czy powikłania chorób, na jakie zapadną Wasze dzieci w wyniku niezaszczepienia.

Gość spowrotem
przechorowanie bez szczepienia powoduje powstanie naturalnych przeciwciał, a nie wspomaganie sztuczne

Gość trep trepowy
tak, o ile tylko tak przechoruje łagodnie,niektóre z tych chorób mogą być czymś więcej, niż tylko "przechorowaniem", mogą się tragicznie skończyć.

Gość spowrotem
to są takie same odsetki jak po powikłaniach jak i chorowanie bez szczepienia, wiec sobie wybierz i szczep nawet na malarię, bo ostatnio komary ja do europy podobno przywlekły eh co to koncerny farm. jeszcze wymyslą, a i na ptasią grype też sie zaszczep

Gość baslksglnk
głupoty, przeciez szczepi sie ludzi od ponad stu lat. A autyzm dopiero niedawno się pojawił. Dziwne, ze w pokoleniu moich rodziców, czy dzidków tak sie nie trąbiło o autyzmie jak teraz. Nie chcecie nie szczepcie, ja mialam wszystkie szczepienie, moje dziecko też bede szczepic. Wasze nieszczepione dzieci dorosna, pojada na egzotyczne wakacje i wróca z gruzilica, czy innymi heinego media, polio, tezcem, ludzie wy to macie nasrane. Przerwazliwione pojebane mamuski. Wszystkie z doktoratem z medycyny... wiedza wszystko najlepiej...

Gość spowrotem
z egzotycznych krajów to się wraca z malarią bystrzaku