Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka małolata

kochałam się z facetem po 50. Lepiej było niż z równieśnikiem

Polecane posty

Gość wujek dobra rada...
Beliar jesteś idiotą. A co jest obrzydliwego w człowieku 50-letnim? Wielu 20 latków to zapuszczone brudasy, niektórzy już z nadwagą. Może sztucznej szczęki nie mają, ale spróchniałe, czarne zęby i grzyba na fiucie.

Gość fakt, ze starszym panem
seks bez porównania lepszy jest niż z młokosem

Technika... położył się na tobie i odpalił turbo rozrusznik serca? Pewnie obroty takie były że tynk ze ścian się sypał. 🖐️

Gość taka małolata
bo beliar to taki zapuszczony 20latek ktory zadnej dogodzic nie umie:D

Nooo autorko, umiem czy nie umiem, co ci do tego? :) Przecież taki szlam jak ty nie miałby za bardzo szans u mnie :)

Gość taka małolata
beliar, zapewniam, ze ty bys tak nie umial sprostac zeby zadowolic jakakolwiek kobiete:)

Gość multibabka
zal mi Ciebie dziewczyno. masz troche poprzestawiene w glowce. wg norm, czlowiek po 50 powinien byc dla Ciebie obrzydliwy jesli chodzi o relacje intymne. to powinno dzialac w obie strony. kiedys rozmawialm z facetem powiedzmy w zaawansownym wieku, powiedzial wspaniala rzecz-ze dziewczyny w wieku jego corki, owszem sa piekne i zwracaja uwage, ale nie wyobraza sobie spedzic nocy z taka mloda osoba, bo byloby to po prostu chore...

No i lepiej żebym teraz nie umiał (tak jak każdy inny młody, zdrowy człowiek) to wtedy szmaty leciałyby tylko na dziadków i zapewne w bardzo sędziwym wieku sam bym miał w chlewiku ze trzy takie świnie jak ty autorko. :)

Gość taka małolata
dość przystojny jest, to mu trzeba przyznać i mamy wspólne hobby - wędkarstwo:)

Wychodzi więc na to że nieumiejętność miętoszenia goowniarskiej tzipy procentuje i zapewnia pierwszorzętne życie seksualne w podeszłym wieku, zakładając że normalne kobiety wyginą i zostaną tylko takie śmiecie z tzipami jak ty autorko :) 🖐️

Gość orkanka
dojrzaly facet to prawdziwy mezczyzna. ja juz nigdy nie spojrze na mlodszego

Gdyby 50-ciolatka przespałą się z 19latkiem wszystkie panny z kaffe by piały: "och jakie to cudowne -to dowód na to: ze kobieta ciągle mozę, bo facet w jej wieku to zero i śmieć." "przeciez miłośc jest najwazniejsza" tak by było prawda?

Gość taka małolata
beliar ty masz jakies kompleksy:D ale idz je leczyc gdzie indziej:)

Gość multibabka
panie b.... turbo rozrusznik byl rewelacyjny.. mam usmiech na twarzy do tej pory.

Egoist, a czy nie uważasz że niektóre szmaty żyją tylko dlatego że ich odstrzelenie jest nielegalne? Autorko, o tobie mowa :) 🌼

Praca sezonowa? Czyżby zbieranie grzybów w ogrodzie domu spokojnej starości? 🖐️

Gość taka małolata
prowa to wy ciagle organizujecie bo widac macie nudne zycie. jak juz to cie interesuje, to zbiory owoców 🖐️

Gość orkanka
zazdrosniku, nie wypowiadaj sie w imieniu mlodszych tylko najlepiej swoim. ripostyvw tym stylu dokladnie utwierdzaja mnie przy swoim. dojrzejesz, zrozumiesz.

Gość multibabka
50 latek, ktory pracuje sezonowo przy zbiorze owocow. hmm... a myslalam, ze w tym wieku ludzie maja stabilna pozycje zawodowa.

Gość taka małolata
orkanka to wszystko to prawiki które mają takie pojęcie o kochaniu jak mchy o sraniu🖐️

Gość orkanka
multibabka wg jakich norm powinien budzic obrzydzenie? gdzie sa te normy zawarte? w ustawie, dekalogu czy Twojej zakonserwowanej glowie?

No to powiem wam coś innego. O ile facet jak o siebie dba to może dobrze wyglądać i nawet przy sześćdziesiątce, to kobieta po 50 roku życia nie nadaje się już do niczego poza sprzątaniem i gotowaniem. Teraz drogie panie możecie sobie brykać, ale my faceci pozostaniemy znacznie dłużej ,,na chodzie" niż wy. Amatorów chętnych na pomarszczone łona jest raczej mało, więc... same wiecie. 🌼

Gość multibabka
madrosc bije z tych slow dziewczyno.

Gość taka małolata
ludzie róznie dorabiają

Gość orkanka
taka malolata dla mnie mezczyzna zaczyna sie po 40. wiem o czym mowisz. tylko taki potrafi zadowolic kobiete. :-)

Gość taka małolata
beliar otyły 20letni prawik jak ty na pewno nie bedzie atrakcyjny w wieku lat 50. Rozczaruję cię chłopcze:)

Nooo, żeby pewna normalna i fajna damska część forum nie poczuła się urażona powiem, że jeśli kobieta jest inteligentna i fajna to może pociągać młodych dosyć dłuuugo (niestety już nie pod względem erotycznym). Natomiast autorka czy inne makumby które jej brawo biją, gdzy skończy się ich zewnętrzna uroda (choć pewnie jej nie mają) to już tylko utylizacja. 🖐️