Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

czy ktoś ma jeszcze jakies wątpliwości co do facetów?:)

Polecane posty

nie wiem do czego zmierza ta dyskusja ale mogłaby zmierzać do konkluzji że faceci są bez sensu:):P

retro jak będziesz miała urodziny daj znać specjalnie dla ciebie będę kłamać jak z nut :P

jaka niunia? gdzie niunia? bojem siem niuniuf! pbeksa] sens nie istnieje i jego brak w niczym nie przeszkadza. gorzej, gdyby nie miał penisa :classic_cool:

no, spoko mimo całej sympatii zawsze czułam Ike że jeśli chodzi o ciebie, to na solidarność jajników nie mam co liczyć... ale wiesz co...? to nawet dobrze..... 😘 czas na mnie.

no i czego ryczysz jak nie wyciska to trudno :P najwyżej za parę lat będziesz taka jak retro :P:P:P

mimo całej sympatii zawsze czułam Ike że jeśli chodzi o ciebie, to na solidarność jajników nie mam co liczyć... daj spokój cała ta solidarność jajników to pic na wodę kobiety się nie lubią a nawet jak się trochę lubią to z pewnością nie na tyle by się ze sobą w najważniejszych momentach solidaryzować zresztą w tych mniej ważnych też

Gość IMO13855
Matko Przenajświętsza! Ike jest damską wersją powiedzenia "co na drzewo nie ucieknie..."! No, ale co zrobić - wiadro trza wykarmić. :classic_cool:

tam domagam ale jak bardzo chcesz owe szczegóły ujawnić to się nie krepuj może być filmik, żebyś nie zmęczyła sie opisywaniem:P

to z pewnością nie na tyle by się ze sobą w najważniejszych momentach solidaryzować zresztą w tych mniej ważnych też przestań wszystko jest ok, dopóki się pilnuje żeby żaden penis nie wbił się klinem pomiędzy dwie kobiety między nas się nikt nie wbije raczej, więc spokojnie możemy sobie naszą znajomość kontynuować i nie wstydź się czasem solidaryzować:P

Gość IMO13855
Zielona Żabo - trzymam kciuki w sprawię Twojej walki z Kafeteryjnym Uzależnieniem(R)! Idzie Ci świetnie - jak widać. :P

co na drzewo nie ucieknie uważaj imo:P krasnalki nie mają szans maja za krótkie nóżki no chyba, że inne części też sa nie najdłuższe to niech spadają na to drzewo :P

wszystko jest ok, dopóki się pilnuje żeby żaden penis nie wbił się klinem pomiędzy dwie kobiety penis raczej się wbija pomiędzy nogi, retro:) z tobą-chcąc nie chcąc- musze czasem troszkę się posolidaryzować bo cię żywcem mi tu zjedzą jak byle prawiczka:P skoro podstaw nie nasz:P

Gość IMO13855
Zawsze zostaje sposób ze skokiem do wody, a biorąc pod uwagę Twe 'nieczyste zamiary', to do wody nie śmiesz podążyć za 'ofiarą' (to taka swoista ironia, albowiem Wiadro jest niemal synonimem wody...lub innych spraw). :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "penis raczej się wbija pomiędzy nogi, retro" A sadziłem, że człowiek z WIEKIEM nabiera doświadczenia - skromnie, oj skromnie. :P

bosz imo ale z ciebie wstydliwy skrzacik nie możesz napisać wprost , ze chciałbyś ponurkowac ?:P musisz tak owijać w bawełnę ?:P

"Zielona Żabo - trzymam kciuki w sprawię Twojej walki z Kafeteryjnym Uzależnieniem(R)! Idzie Ci świetnie - jak widać" spier.... idź sobie! :P

o sądzac po rozmiarze to ten żółty to imo?:P:P:P imo! ja juz w tym wieku jestem, że zdobytego doświadczenia nie pamiętam:P

Gość IMO13855
ike "nie możesz napisać wprost , ze chciałbyś ponurkowac ?" No w tym wypadku 'nurkowanie' jest odpowiednim słowem, a raczej pasuje do skali 'przedsięwzięcia'. :P "musisz tak owijać w bawełnę ?" Owijać to można w lateks - jak każdy dobry nurek. :classic_cool:

Owijać to można w lateks - jak każdy dobry nurek. dobry może i tak:P nie sądze, żeby mieli mikro rozmiary na ciebie:P

Gość IMO13855
żaba Letycja "spier.... idź sobie!" Bravo! Teraz tylko odwrócić, to jawne przeniesienie w swoją stronę, trochę afirmacji i Kafe niegroźne! :P ike "imo! ja juz w tym wieku jestem, że zdobytego doświadczenia nie pamiętam" No cóż - pamiętamy tylko to co, powoduje GŁĘBSZE doznania. Niestety GŁĘBOKOŚĆ Twego "bytu" spowodowała o dziwo (chociaż zdziwienia być tutaj nie powinno) brak doznań - nielogicznie, ale jakże ironicznie. ;)

Gość IMO13855
ike "nie sądze, żeby mieli mikro rozmiary na ciebie" Złośnica! Ciesz się, że każdy rozmiar do...NA Ciebie wejdzie - i to bez oporów. :P

"Bravo! Teraz tylko odwrócić, to jawne przeniesienie w swoją stronę, trochę afirmacji i Kafe niegroźne!" mam gdzieś te psychologiczne pierdoły :o jestem ciężko uzależniona i już :(

Niestety GŁĘBOKOŚĆ Twego "bytu" spowodowała o dziwo (chociaż zdziwienia być tutaj nie powinno) brak doznań o masz nie muszę płacić pindzie tarocistce krasnale też potrafią wróżyć :P i tak swoją drogą pisałam ci już, że to nie moja wina, że dla twojego mikruska wszystko jest za głębokie:P pewnie to jednak stąd ten brak doznań :P ale się nie poddawaj- może spróbuj z wiewiórką ?

Ciesz się, że każdy rozmiar do...NA Ciebie wejdzie chyba serioo chcesz mnie poprzepraszać :P