Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

czy ktoś ma jeszcze jakies wątpliwości co do facetów?:)

Polecane posty

A wszelkie obce d**y służą mu jedynie do patrzenia. ale że facet patrzy na obcą dupę, czy obca dupa patrzy na faceta..? :) a może jedno i drugie..? :)

Gość a skad pewnosc ze on chcial
"Po prostu dostaje od partnerki/żony to, czego oczekuje" A jesli tego nie dostaje juz od zony tylko szuka u innej to jego status zmienia sie z normalnego na skurwysyna? Oj chyba sam sobie dolki kopiesz pod soba

status zmienia sie z normalnego na sk**wysyna? z normalnego na jeszcze bardziej normalnego.. :/

Gość Pamela Anderson na plazy
Retro - wez strzel sobie wyjazd na Bahamy, fajnych kolegow poznasz, zrelaksujesz sie ... wiem co mowie.

Gość Pamela Anderson na plazy
;)

nigdzie nie jadę argument w postaci "poznasz fajnych kolegów" był kiepsko dobrany. fajnych kolegów ci u nas dostatek.. nie trzeba nigdzie jechać.

a ty szukanie masz jakieś fajne koleżanki, czy raczej musiałbyś jechać na Bahama? :)

"fajnych kolegów ci u nas dostatek.. nie trzeba nigdzie jechać." Naprawdę??? Jeśli nie weźmiemy pod uwagę: - "kolegowania" się na zasadzie fucking friend... - związków w jakiejkolwiek postaci (bo wtedy to już nie jest kolegowanie, a taki czy inny układ damsko-męski) - potencjalnych partnerów czy choćby kochanków (czyli wszystkich facetów, którzy wzbudzają w kobiecie jakieś pozytywne wibracje, nie tylko seksualne, ale też emocjonalne czy intelektualne), bo moze się z tego zrodzić jakaś zależność - fajnych facetów, którzy są zajęci (bo wiadomo, że jak fajny, to z reguły zajęty) ... to tak, fajnych kolegów ci u nas dostatek :) Tylko ile można rozmawiać z nimi o modzie i gotowaniu? :P Są to z reguły

Ja nie mam fajnych koleżanek. :) Przyjaźń damsko-męska nie istnieje w czystej postaci. A nieczysta pod jakimkolwiek względem i jakimkolwiek podtekstem czy zabarwieniem zazdrości ze strony ich partnerów ... w ogóle mnie nie interesuje. No, ale ja jestem wyjątkowy :p

a jak się udaje wielką miłość? udziel no jakichś korepetycji forumowej koleżance.

żeby przekładać życie celebrytów na swoje relacje z facetami, to trzeba mieć naprawdę mocno zrytą psychę. moja rada: nie czytaj więcej pudelka :D

żeby przekładać życie celebrytów na swoje relacje z facetami, to trzeba mieć naprawdę mocno zrytą psychę. a przed chwilą czytałam że niczym się nie różnią od zwykłych ludzi... bo faktycznie akurat w kwestii niewierności niczym.

"a jak się udaje wielką miłość? udziel no jakichś korepetycji forumowej koleżance." Właśnie tak, jak wspominana przez Ciebie gwiazda i jej młodszy partner. Ja nie mogę udzielać korepetycji na ten temat, bo kompletnie się nie znam na podrywaniu młodswzych facetów... :p

Ja nie mogę udzielać korepetycji na ten temat.. pewnie zwyczajnie nie chcesz zdradzać tajemnic warsztatu.. trudno, rozumiem :P

"a przed chwilą czytałam że niczym się nie różnią od zwykłych ludzi..." a to już nie wiem, kto wypisuje takie bzdury. zwykli ludzie w moim otoczeniu pracują 5 dni w tygodniu (albo i więcej), a nie raz czy dwa w roku. nie mają wielu willi z basenami, kilku wypasionych samochodów i jakoś nikt nie pisze o nich w gazetach. łączą się w pary z miłości lub innych uczuć, ale nie dla lansu.

(szukanie nie daj się ! retrówka bierze ciebie pod włos! (nie będę wnikać jaki..))

łączą się w pary z miłości lub innych uczuć, ale nie dla lansu. to stwierdzenie jest równie bez sensu nie wiem dlaczego w świecie celebrytów mialoby nie być uczuć pieniądze to nie wszystko nie wiem czy taka Moore odsysala się i liftingowala dla lansu gdyby nie młodszy mąż, może miałaby to głęboko w swojej podstarzałej d. inna rzecz, że on z kolei miał jej wysiłki w swojej jędrnej, młodej d. tak czy siak, od razu widać kto morlanie wypada gorzej w tym duecie.. no kto? wszyscy razem: faaaaaaceeeeeeet! :P

tam pierdolenie facet generalnie zdradza penisem( nabrzmiałym:P) baby są gorsze- zdradzają fizycznie, psychicznie i emocjonalnie

baby są gorsze- zdradzają fizycznie, psychicznie i emocjonalnie nie są gorsze, tylko poza łóżkiem mają jeszcze kilka wyższych potrzeb

nie są gorsze, tylko poza łóżkiem mają jeszcze kilka wyższych potrzeb znaczy bezwstydnie eksploatują kochanka na wszystkich płaszczyznach życia i pożycia ?:P