Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość Do prawie Szkot
zachowujesz się jak zwykły prostak. Dzielisz ludzi na lepszych i gorszych i co gorsza twój podział przebiega na linii polak/anglik. Masz odpychającą łatwość uogólnienia i upraszczania a w świecie ludzkich spraw nie ma czarne-białe, co najwyżej przechodzisz poprzez szarość. Mnie w twoim umyśle nie zachwyca nic. A ty czujesz się lepszy? Siedzisz tu jak udzielna kwoka i grasz na emocjach dziewczyn, które być może naprawdę potrzebują pomocy. A ty jako ten Zeus władasz piorunami. Zajrzyj w głąb siebie. Czujesz się lepszy z tą twoją "szlachetnością". Twoje "ja" jest takie niekumate, że daje się na to nabrać? Znasz filozofa Kierkegaarda? Gdybyś przypadkiem znał, to będziesz wiedział, co mam na myśli

Gość Alleswissende
Bardzo ciekawy ten twoj topik i widze, ze w ciagu 2 dni bardzo stal sie popularny... Mnie intryguje tylko ten wpis: "z dziecmi". Dlaczego nie np: "bez dziecka? Zrobimy je sobie". Ja mam znajomego w policji, ktory szuka w necie pedofili i opowiada mi rozne historie zwiazane z jego zawodem. Nasluchalam sie od niego naprawde przykrych rzeczy, jakie spotkaly dzieci i jestem sceptyczna co do twojego tematu. Nie oskarzam cie. Nie znam cie. Ale dlaczego z dziecmi? Mozesz odpowiedziec?

Gość bhhxxxx
haaaaa... widzę, weirdgirl, że sarkazm opanowałaś na poziomie mistrza. Pełen szacun :classic_cool: nawet mi się pomylił sarkazm ze szczerością :D nie no, szacun naprawdę.

Gość wwwwwwwwwww
Cha,cha znowu nudzący.ca sie idiotka/idiota i naiwne baby śniące o księciu z bajki,który jest tak cudowny ,hpjny.No dosłownie anioł nie chłop:-) do tego na pewno przystojny,ładny z gęby,oieligentny,z co najmniej dwoma fakultetami po zagranicznych uczeniach :-) Altruista całą gębą :-)

Gość wwwwwwwwwww
Ja tez jestem oczarowana :-) panie Szkocie,czy moze pan poczekac jakies 9 m-cy,zajde w ciąże z mezem,rzuce go i będę pana całowąła po stppach jak mnei pan przygarnie :-) Zrobie wszystko,bedę prała,sprzatała,gotowąła,nawet zgodze sie na treójkącik ,a nawet i czworokącik :-)

Gość kampkatyl
bo taki facet nie siedziałby na kafe! kafe o siedlisko zła :D

Gość Niebieski_migdalek*
Sluchaj chlopie ! Nie nazywaj nas dziwkami. Znasz chociaz znaczenie slowa 'dziwka' ? Zastanow sie co mowisz i panuj nad slowami. Myslisz ze faceci w tych czasach z otwartymi rekami przyjmuja kobiety z dziecmi ? To grubo sie mylisz. Dlatego kazda twierdzi ze to prowo ...

Gość z piekła rodemmm
powiem ci tylko -autorze- dla mnie jesteś idealnym mężczyzną.mam córkę 14 latkę.wyjazd z toobą bylby dla mnie wybawieniem...jest mi tu strasznie ciezko..żle..jestem zmęzcona zyciem w polsce... ale... do licha-nie może być tak ięknie jak piszesz..

A ty znasz znaczenie słowa i pomówienia typu PEDOFIL? Jakim prawem ktoś tak mnie określa i jakoś nie widzi w tym problemu? Tylko gruboskórna, głupia dziwka może coś takiego napisać. Albo sugerować, że chcę porwać kobietę, żeby sprzedać jej dzieci na narządy. Trzeba mieć ciężko chorą psychikę, żeby w ogóle wpaść na taki pomysł, a już kompletnie zrytą, żeby to komukolwiek napisać i powtarzać co chwila jak złośliwa małpa. Ja już wszystko napisałem. O powodach także. Kto przeczytał i uwierzył - szacunek. A reszta... brak słów. Temat zamykam bo to jedynie strata czasu tutaj i zbędne obciążenie emocjonalne. Na kolejne prowokacje już nie będę odpisywał, również mailowe.

Gość wwwwwwwwwww
prawie_Szkot te,udał ci sie temat :-) widfzisz ile masz wpisów:-) ILE NAIWNYCH BAB PODJEŁO NAIWNA GRE :-)

Gość wwwwwwwwwww
prawie_Szkot idz do ąłzienki i zrob sobie dobrze,toi emocje ci opadną :-) i zrobisz sie potulniejszy :-)

Gość nie bądźcie głupie
od wczoraj wysłałam mu cztery maile z różnych skrzynek. Na żadnego nie odpowiedział. Siedzi tu i rozrywkę ma z nas naiwniaczek

Gość prrwww
Wzburzył się wrogością na anonimowym forum. Dostał szału wręcz. Zali jest on rzeczywiście popaprańcem? Nie słyszał nigdy o specyficzności relacji i rozmów internetowych? Podyskutujmy.

Gość mili vnilili
"Tylko gruboskórna, głupia dzi**a może coś takiego napisać." ło, ło... tracisz cały swój urok... wychodzi szydło z worka... nie masz klasy prowokatorze

Gość prrwww
Siedzi teraz w swym gnieździe, gryząc bezsilnie paznokcie i obmyślając nowy temat. Czekame, zweryfikujeme :classic_cool:

Gość babeczki w kropeczki
A ty dalej bredzisz i niszczysz człowieka, stuknięta wwwwwwww? Ile jeszcze wpisów tu zrobisz i z ilu ksywek? Dałaś już dzisiaj niezły popis chamstwa atakując dziewczynę z UK. Jebnięta, znudzona prostaczko.

"...A ty znasz znaczenie słowa i pomówienia typu PEDOFIL? Jakim prawem ktoś tak mnie określa i jakoś nie widzi w tym problemu? Tylko gruboskórna, głupia dzi**a może coś takiego napisać. ..." nie ma to jak trafi swój na swego :D warte jedne drugiego

Gość nataliaaaaaaa
ja ci wierzę Szkot i twoje zdenerwowanie tez rozumiem ale to jest kafeteria...

W taki oto sposób nasz kraj traci wartościowych ludzi. Sami to powodujecie tym swoim polskim piekiełkiem i dołowaniem, niszczeniem i wyśmiewaniem wszystkiego co lepsze od was lub wykracza poza wasz poziom rozwoju osobowego.

Gość ten facet to był
twór wirtualny. Nie odpowiadał na żadne maile. Któraś dostała od niego odpowiedź jakąkolwiek?

Gość ja nie dostałam
a ty?

Przecież zajrzał tu dopiero wieczorem i z godzinę czytał posty. A maili skąd wiesz ile dostał i czy miał czas każdej odpisać od razu?

Pisał też, że w mailach były takie same prowo jak tutaj. Ja bym się wkurwił na jego miejscu więc czego się spodziewacie? Napisałyście coś mądrego chociaż? Przecież to nie debil i łapie podpuchy w lot.

Gość mili vnilili
"Przecież to nie debil i łapie podpuchy w lot." raczej zbyt lotny nie był

Lotni to raczej nie byli ci co go atakowali. Skrzywiona hołota.

Gość autor to chyba jakiś
pacan, że w takim miejscu takie topiki zakłada, to raczej prowo

Gość ...i nic nie powiem..
babeczki w kropeczki czyli nasz pan Szkot jeszcze próbuje się (daremnie) bronić... nikt mu jednak już nie uwierzy... :D ale komiczna próba... ten sam agresywny ton ("hołota") eeee idę spać :classic_cool:

Nie jestem panem szkotem, a ty tym bardziej specjalistką od wynajdywania tożsamości jak widać. To, że określiłem hołotę hołotą tak jak on to ma być dowód tak? Kolejna idiotka...

Gość masonator
ja to sie nie dziwie czemu tylu singli jest - przejrzeli na oczy po prostu