Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość babeczki w kropeczki
Niezła ściema... przyjdzie prawdziwy Szkot to ci pojedzie za ten podszyw.

Gość pomaranczowsza
poczytalam sobie temat z ciekawosci, bo nietypowy. ale co typowe: sfrustrowane paranoiczki musialy temat dobic. autor tematu nie w moim typie ze wzgledu na poglady polityczne i wierzenia religijne, ale ogolnie podoba mi sie jego realistyczna i stoicka postawa. (nie tez zybym szukala, bo mam ;) ) mam nadzieje, ze cos fajnego mu sie nadarzy. pozdrowienia dla mieszkajacej w uk i innych osob nie posiadajacych zlozy poslkiej paranoi i zazdrosci 🖐️

Gość autorze
podaj adres email, napiszę do Ciebie i porozmawiamy. Nie chcę tutaj na forum. Pozdrawiam.

Zajrzałem tu dopiero teraz i zdębiałem... z małego posta zrobiło się 10 stron dyskusji od wczoraj. Mam również trochę waszych maili do przeczytania i odpisania więc proszę o cierpliwość. Założyłem przed chwilą profil bo mam dość podszywek. Od tego momentu już nie będzie niejasności i dwuznaczności. Ignorujcie wszelkie "moje" wypowiedzi z jakichkolwiek podobnych ksywek. Powtarzam również mojego maila jeśli ktoś chciałby napisać o sobie dyskretniej: prawie.szkot@o2.pl

Poczytałem wszystkie posty. Smutne strasznie, że znalazło się parę agresywnych babsztyli które z nieznanych mi powodów ewidentnie chciały storpedować wątek i zrobić ze mnie na przemian: zboczeńca i oszusta. Nie jestem ani jednym ani drugim. Bardzo miło, że kilka osób wybroniło mnie pod moją nieobecność. Dziękuję wszystkim. A wypowiedzi samotnych mam są wręcz wzruszające, aż chciałoby się wszystkie wyrwać z tego polskiego piekła... Czego NIE szukam: 1. obiektu seksualnego do terroryzowania/dręczenia 2. sprzątaczki, służącej, pokojówki 3. dostępu do dzieci W ogóle nie myślę o seksie i nie taki jest zamiar. Mam już parę lat, nie jestem bykiem rozpłodowym ani napalonym gówniarzem. Tak jak ktoś słusznie zauważył - takie pragnienia można urzeczywistnić za nieduże pieniądze i bez zobowiązań. Sprzątaczki też nie potrzebuję i przez myśl by mi nie przeszło takie podejście do partnerki, to tylko w chorych głowach skrzywionych kobiet może się urodzić taka teza. Pedofilem nie jestem. Uwielbiam dzieci w sensie wyłącznie pozytywnym - radość, energia, otwartość. Chce się żyć, gdy coś się tam plącze pod nogami - mówiąc kolokwialnie. Zapewnienie bezpieczeństwa, nakarmienie, opieka na wypadek choroby, pomoc w nauce, wspólna zabawa to są piękne sprawy. I nic złego w tym nie ma. Straciłem zbyt wiele lat i to jest moja szansa żeby nadrobić ten czas... będę szukał aż znajdę.

Gość pomaranczowsza
:) autorze, wlasnie czyz nie jest zastanawiajace, ze te napadajace i wysmiewajace cie osoby przytaczaja sprawy chyba z wlasnego zycia wziete ... kobieta mieszkajaca z facetem = sprzataczka facet lubiacy dzieci = pedofil facet proponujacy wsparcie finansowe kobiecie = sponsor dziwek itd. az mnie zastanawia, ze tak trzezwo i nie-tradycjonalistycznie patrzysz na zycie biorac pod uwage twoje wczesniej wyminione poglady polityczne i religijne, ale coz - widac ze mozna :) zycze ci z calego serca znalezienia odpowiedniej dla siebie sytuacji :)

Też mi się tak wydaje, że te najbardziej agresywne przypadki to była autopsja. A ja po prostu pragnę rodzinnej atmosfery dając w zamian zabezpieczenie materialne. Nie byłoby źle, gdyby z takiego "układu" narodziło się coś więcej i pisałem, że tego nie wykluczam. O korzyściach dla dzieci nie wspominam nawet bo są oczywiste.

Gość jeśli to prawda
to chyba bym chciała..... mam trójkę i najstarsze 6.5 roku..... napisz może coś więcej jak tam jest, jak wygląda życie codzienne i w ogóle bo dla mnie to byłby szok chyba.....

Gość pomaranczowsza
mysle, ze to swietny plan. wspominales wczesniej, ze raczej im mlodsze dzieci, tym lepiej, tu sie musze zgodzic. sama mieszkam zagranica i swego czasu pracowalam z dziecmi przyjezdnymi (czesto z polski) i musze powiedziec, ze u takich malych dzieci najlepiej wyglada aklimatyzacja. ale ktos tu tez wspominal, ze jezeli dziecko chowa sie w spokojnej i bezpiecznej atmosferze, to juz z domu wyniesie to poczucie pewnosci swojej wartosci i bezpieczenstwa, ktore pomoga mu przyzwyczaic sie do nowej i zupelnie innej rzeczywistosci. bardzo zainteresowala mnie twoja historia i jestem ciekawa jak sie dalej potoczy :) pisz czasem na tym topiku, nie zrazaj sie zlosliwcami, najlepiej w ogole nie reagowac :)

Co to się dzieje? Dlaczego ktoś się podszywa pode mnie? Czy naprawdę tu siedzą same dzieci? Bardzo proszę panie, które poważnie biorą pod uwagę moją propozycję o kontakt na maila dedykowanego: prawieSzkot@10g.pl odpowiem na każdego maila pozdrawiam

Panie prawie Szkocie, wracam. Przyciagasz mnie. I powiem, że każdy Twój wpis jest dla mnie ogromnym pokrzepieniem.. Od wczoraj zakochałam się w Tobie conajmniej 50 razy.

Gość kampkatyl
on chce sprzedać kobietę i dzieci do burdelu, dlatego szuka samotnej i w beznadziejnej sytuacji.

Spieprzaj gnojku i nie rób podszywy. Kolejny świr. Każdy kto czytał wcześniej wie, że mój mail to: prawie.szkot@o2.pl i nie odpowiadam jeśli ktoś napisze na inny. Czy w tym chorym kraju połowa ludzi online to jakaś szurnięta patologia czy co? Już tak źle jest w PL?

Witam ponownie weirdgirl. Jeśli to co piszę ma dobry wpływ na twój nastrój to bardzo mi miło. Ale "zakochać" to chyba zbyt poważne słowo jak na 24h znajomości na kafe :)

Nie nie, zakochac to raczej metafora. Ale juz uwielbiam Twoj umysl. Jak poszukiwania? Jakies postepy? Kibicuje.

@jeśli to prawda: dużo do opowiadania, ale to co się rzuca w oczy to serdeczność ludzi. Nie ma takiego bydła jak w Polsce na każdym kroku. To sprawia, że wszędzie widać uśmiechy i sama zaczynasz się uśmiechać. Ludzie nie żyją w izolacji, nie traktują się z byka w sklepie czy na ulicy, są otwarci, rozmowni, życzliwi. Jak doprecyzujesz co chciałabyś wiedzieć to napiszę więcej.

Gość pomaranczowsza
""Od wczoraj zakochałam się w Tobie conajmniej 50 razy. " sympatyczne, pozytywne, humorystyczne podejscie do tematu :)

Gość uypo9
i j a tez:) ale to wymysł internetowy takich kolesi nie ma poprostu a wcale sie nie zdiwie jak to laska wymysliła całosc..

@weirdgirl: zajrzałem niedawno i dopiero skończyłem przeglądać posty. Tak naprawdę to chyba nikt mi nie wierzy, a te dziewczyny które wierzą nie napisały maila i nie ma z nimi kontaktu póki co. To wszystko wygląda zbyt prosto i różowo...

Do dziewczyny podpisującej się "Marta z małą Anetką" odpowiedziałem na Twój post, ale coś z Twoją skrzynką nie tak, bo post wrócił z powrotem do mnie. Możesz się odezwać jeszcze i podać nowy kontakt?

Powoli zaczynam mieć dość. Co post to atak i kpina. Gnijcie w tym polskim bagnie i topcie się nawzajem skoro tak. Widząc mentalność i zawiść większości z was dochodzę do wniosku, że znaleźć normalną to naprawdę wielka sztuka. Nic dziwnego, że PL schodzi na psy skoro ludzi wychowują w nim zawistne, podłe dziwki ze skrzywionym podejściem do świata i ludzi.

Gość bhhxxxx
weirdgirl - co jest takiego pociągającego w umyśle prawie_Szkota? bo ja nijak nie mogę się przekonać do tej odpychającej wykreowanej tu osobowości. Pytam poważnie, co Cię przyciąga?

Na koniec ostrzegam przed pajacem "prawie Szkot" na czarno (spacja w nicku). To jest podszyw. Kto nie wierzy niech sprawdzi jakiego maila podawałem wczoraj - był to: prawie.szkot@o2.pl i tylko pod tym adresem jest kontakt ze mną. Natomiast "prawie Szkot" to zapewne ta patologiczna dziwka z ateistycznym mężem która atakowała tu dziś i mnie i jakąś dziewczynę z UK. Polski Internet nie dojrzał do takich tematów. Zdominowany przez psychopatów i równie żałosne psychodzieci uważające się za fajne.

Ja gdybym tak mogła zrobić i nic by mnie nie trzymało tutaj, to zostawiłabym wszystko raz dwa! Nie wiem czemu kobiety, nawet te samotne nie umieją wszystkiego postawić na jedną kartę, zostawić i wyjechać, nawet jesli boja sie o dzieci, moga sie przeciez poznac wczesniej, spotkac, rozmawiac, cokolwiek, a gdyby cos nie wyszlo, moze Pan Szkot pomoc im wrocic.. Zazdroszcze Ci odwagi, podejscia, czulosci i ciepla. Po prostu tak jestem oczarowana..