Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie Szkot

Szukam uczciwej, samotnej kobiety z dziećmi której jest źle i chciałaby wyjechać

Polecane posty

Gość masonator
kobieta jak chce faceta zniszczyc to robi z niego pedofila - w tych czasach wystarczy jeden telefon z takim sygnalem i goscia nie ma na 3 m-ce a potem spreparowane badanie dziecka ktore tatus dotknal (oczywiscie niewinnie przy kapieli) z ktorego wynika ze tatus ma zly dotyk. babeczka kasuje mieszkanie z dobytkiem i wychodzi na bohaterke a facet gnije w pierdlu za niewinnosc! byly takie przypadki i w kraju i za granica wiec uwazajcie. na tym forum zadzialal ten sam mechanizm - rozje.. samca bo jest za dobry i jedna z was moglaby miec za dobrze z nim... naprawde psychiczne sa baby!

Gość masonator
a ile kobiet pedofilek grasuje to strach myslec i tez byly juz wyroki nawet w polsce a niby takie z natury troskliwe i kochane! ludzie otworzcie szerzej swoje zaspane oczka! i czesto te wlasnie pedofilki atakuja facetow robiac z nich pedo czyli przerzucajac swoje cechy na nich.

Gość UczciwaSamotnaMama
autorze tego topicu,bardzo proszę o kontakt na @ arano76@op.pl BARDZO PROSZE:(

Gość babeczki w kropeczki
No coś w tym jest. Sam jestem singlem i tak pozostanie raczej bo pod pantofelkiem rozkapryszonej hitlerki nie zamierzam funkcjonować. A za dziećmi nie przepadam jakoś więc tym bardziej.

Napisz do niego na prawie.szkot@o2.pl bo on już tu raczej nie zajrzy jak sądzę. Kłócić się z pedofilkami.

Gość masonator
tez bym nie zajrzal na jego miejscu i trzymal sie z daleka od bab

Samotna uważaj na podróby bo pewnie napisze do ciebie z 10 prawie szkotów. On ma maila prawie.szkot@o2.pl i jak napiszesz z sensem to pewnie odpowie, a jak podajesz maila to skąd wiesz kto napisze i podszyje się pod niego?

Gość UczciwaSamotnaMama
ok,dzięki te wszystkie durne ,wredne szmaciska powinny sie smażyć w głębokim tłuszczu te wszystkie co tak najeżdżały na Szkota ze pedofil,morderca itp nawet sobie nie zdają sprawy kogo one trzymają pod dachem i z kim dzielą łoże małżeńskie

Gość UczciwaSamotnaMama
a napisać i tak napisze,ale: 1) z innego @ 2) jutro bo juz za pózno,trzeba isc spac bo jutro(a własciwie to juz dzisiaj) trzeba o 6 wstac wrrr Dobranoc

100% racji. Może ciebie właśnie szukał?

Gość UczciwaSamotnaMama
jutro,jutro i wyszło masło maślane-najwyższa pora spac:P

O tej porze nie przejmuj się detalami :D Dobranoc!

Gość UczciwaSamotnaMama
babeczki w kropeczki 100% racji. Może ciebie właśnie szukał? sledzę od początku temat,ale się nie udzielałam bo i po co-i tak zaraz by mnie zjechali,ze jestem lekkomyślna,ze nie odpowiedzialna bla bla bla kiedyś ja pomogłam komuś więc i moze słonko w końcu zaswieci i dla mnie,kto wie aczkolwiek NIC!!! na siłę.

I to jest prawdziwa mądrość. Robisz na mnie wrażenie a ja mam chyba zbliżone zasady do niego...

Gość UczciwaSamotnaMama
łatwowierna nie jestem,lekkomyślna również nie a że w życiu mi wyszło jak wyszło-zdarzyć sie moze kazdemu grunt to sie nie załamywac i nie oglądac za siebie tylko myslec pozytywnie jak mocno trzeba miec upośledzoną psychikę by na kazdym kroku upatrywać się szydery,ze cos ktos knuje-to psychoza,to trzeba leczyc

I tak szkot napisał - że te szyderstwa pisały kobiety które z autopsji znają jakieś sytuacje. Ale to trzeba zaleczyć a nie ziać nienawiścią i w każdym facecie widzieć wroga do końca życia. A z tym handlem organami to już w ogóle chore było czytałaś?

Gość UczciwaSamotnaMama
taaa,czytałam baby to jednak są chuje

Gość UczciwaSamotnaMama
moge napisac,czemu nie ale czy to cos zmieni? czasu sie nie cofnie,zycie toczy sie dalej swoim rytmem

On ma rację bo czasem trzeba zacząć od nowa, a nie ciągnąć bagaż wspomnień i rozpaczy przez całe życie. To trudne ale wykonalne. Może sam właśnie chce zacząć od nowa i szuka wsparcia i siły psychicznej.

Gość UczciwaSamotnaMama
wole jednak nie dawac karmy w postaci mojej historii tym piraniom które wejda tu zaraz jak tylko ślepia przetra z rana. rzeczywiscie juz pozno baaardzo,ja zmykam spac, dobranoc po raz kolejny ale juz ostatni:) spokojnej nocy

Gość verka w kalesonkach
noooo i gdzie sie podział ten książe na białym koniu,wybawca z piekła rodem???????

Gość verka w kalesonkach
noo gdzie ten zboczuch teraz sie zaszył?

Gość guaranakabana
WoW Nieźle topik sie rozrósł. Fakt,faktem dużo w nas Polakach nienawiści:( Przykre szkoda,że nie potrafimy być dla siebie milszymi.Idąc po ulicy widać mnóstwo wrednych,zawistnych spojrzeń.Za mało uśmiechu:( Nie jesteśmy złym narodem, ale z biegiem lat staliśmy się coraz bardziej zgorzkniali i cieszymy się tylko wtedy jak drugiemu człowiekowi stanie sie krzywda. Ech...Mam nadzieje,że Szkotowi udało się znaleźć tą odpowiednią matkę.Szcześcia dla obojga. P.s Może autor topiku jeszcze tu zajrzy i napisze, jak sie sprawa potoczyła.

Gość pracuje w markecie
podbijam autorze udalo sie kogos znalesc?