Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaki pseudonim?

Jak kobieta poprawia włosy w obecnosci faceta to ?

Polecane posty

Gość Jaki pseudonim?

Miałem taką sytuacje dziś w pociagu jadać na uczelnie. Kobieta lat na oko 26-29 usiadała naprzeciwko mnie przez pierwsze 3 min sie poprawiała, włosy , jakąś tam halkę i dawaj spoglądać w lustro. Potem dosiadł się jakis facet to ona nic. Jak ten wysiadł to ta znowu poprawki szczególnie włosy i usta. No ok pomyslałem sobie pewnie chce dobrze wyglądać w pracy. Jestem na uczelni , idę do dziekanatu a tam oczywiscie kolejka , co widze w kolejce? Inna laską odgrywającą ta samą scenę z włosami, ta tylko dlużej je trzymała w rece odkrywając szyje. czy to coś znaczy? dodam ze ja uważam siebie za brzydala

Gość plaam
walnij się w głowę dobrze wiesz co to znaczy , idź szukaj pocieszenia gdzie indziej

Gość bjkh;jkh
z nudów. z nerwów ( uczelnia) z powodu spadających włosów na czoło. z zainteresowania facetem. z powodu poprawiania wyglądu ( jak się dosiadł ktoś, to jej głupio było przy nim kontynuować zabiegi kosmetyczne. któreś z tych.

Gość Trzy włosy na krzyż
Stres, facet się podoba albo ją kudły wk...jak mnie. Do obcięcia zresztą.

Gość zabawa włosami
może świadczyć o zainteresowaniu ale nie w tym przypadku więc sobie nie pochlebiaj miała ciebie za niegroźny element tła więc się w pociągu malowała. wszedł lepszy facet to przestała bo było jej głupio :D

Gość a dla kogo to badanie?
ale teoria, ja nie moge. facet byl o 5 klas nizej odemnie jesli chodzi o atrakcyjnosc. a obok niej siedziała inna babka

Gość to ty tak myślisz
jest tu na forum taki koleś o nicku loooooser który uważa, że jest przystojny i wartościowy. Kojarzysz go? Sam przyznaj się do braku pracy, braku wykształcenia, pasożytowaniu na rodzicach, uzleznienia od kafe i lotto. I on ma się za wartościowego i przystojnego. DO tego jest prawiczkiem. Ma 28 lat. WIęc jak myślisz, czy jego zdanie o nim jest realne? Ty masz tak samo. To co sobie myślisz nijak się ma do reala. Jak byś był taki zajebisty to nie pytałbys na kafe :classic_cool:

Gość a dla kogo to badanie?
wow chwila, nigdy nie pisalem ze jestem zajebisty, przeciwnie jestem malo atrackyjny i nudny, te poprawianie wlosów kojrzy mi sie wlasnie z tym ze kobieta chce zrworoci na siebie uwagge, co w moim przypadku jest dziwne. nie jestem zajebisty i kropka.

Gość do tego jak
nie jesteś pedałem, a nie jesteś?, to nie możesz oceniać innyc facetów 🖐️