Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Zdarza wam się robić mejkap na skrzyżowaniu na światłach......

Polecane posty

konrad walilokieć haha.To ja bym nie chciala Cie zobaczyć.Bo wyobrazam sobie pudernice z tapeta krzywo rozsmarowana tapetą na pysku echh Konradzie Konradzie - po samym nicku można stwierdzić cóż Ty sobą reprezentujesz :D - szkoda gadać 😴

polaczek Poraaaazka . Nie dosc ze w domu z 2h przed lustrem + lazienka to jeszcze w drodze do pracy Xd. Ci chłopaczku wyjaśnię parę babskich rzeczy boś widzę, że dziewczynę tylko w czasopiśmie chyba widział :O :O :O :O 🖐️ 1. mejkap się ściera - tylko czasem i dobre kosmetyki wystarczają na cały dzień 🖐️ 2. błyszczyk trzeba bardzo często aplikować :P :P :P bo chroni usta przed wysuszeniem i znika dość szybko - ciężko powiedzieć co jaki czas.... zależy czy jesz i pijesz czy nie - i czy się całujesz :) to też :P jak usta się robią suche to siach - i już jest git..... przecież nie mogę jechać 100 kilometrów z suchymi ustami :O :O :O :O :O 🖐️

Lejzi Minejzi A podczas jazdy czym piszesz tego sms-a?Hoojem?Prowadzac samochód kierownicę trzyma się reką lewa i prawą.Jestem doświadczonym kierowcą,z 15 letnim "stażem",przejechalam kawalek Europy i wiem hjakie moga by skutki trzymania kierownicy jedna ręką.Tez tak jezdzilam,do czasu az któregos razu cale zycie nie przelecialo mi przed oczami szok - kawałek EUropy BEZ ODRYWANIA ręki od kierownicy? ;))))) powinszować powinszować :P :P :P 🖐️ mnie nigdy nie przeleciało - co znaczy, że to TY POWINNAŚ uważać, a nie ja :) 🖐️

***Lady Laroo*** dyrektorke Koło 40 sie rozpadniesz jak majkel dżekson ;D mam tylko nadzieję że CI objętościowo nie dorównam :(

dyrektorke no zasłoniłam sobie tym oczy ale jestem niska a nie mam regulacji fotela (wyżej niżej - jeżdzę matizem :p) i mi nie zasłoniło tak jak trzeba:p

gabiNAdrugie dyrektorke no zasłoniłam sobie tym oczy ale jestem niska a nie mam regulacji fotela (wyżej niżej - jeżdzę matizem ) i mi nie zasłoniło tak jak trzeba Gabi Gabi Gabi ❤️ jak mi się podoba to imię :classic_cool: 🖐️ nie znam się na matizach - ciężko mi cokolwiek powiedzieć...jak masz za nisko to podłóż sobie poduszeczkę :P będzie bardziej miętko 😴

hahahhaha :D zabawne jest to co mówisz ;) :classic_cool: 🖐️ ale dzięki za troskę - i nic się nie martw - spoko styknie mi kasy na stanik :P a nawet dwa :P

Gość Wyrewolwerowany rewolwerowiec
Yogi wreszcie!! Jesteś piękna. Całuję w rączkę!

Ja już widzę u siebie ten makijaż na światłach hehe. Jedno oko na jednych światłach, drugie na drugich, usta na trzecich. :)

Yogi78 Yogi78@tlen.pl'; Dyrektorke chcesz spróbować? na początek bez pejcza noo peffffnie :P pejcz z tego co wiem kosztuje 20 zł :P także można kupić tylko do fotki ale jaki się ma wtedy ostry look - o to chodzi :classic_cool: wszyscy się słuchają :P :P : P ;)

Toksy na światłach makijaż ?? a w domu to nie można ??? w domu się rano robi - :P a potem jak trzeba poprawić to co???? Ty Toksy - jako kura domowa 😴 widocznie nie widzisz tego problemu :D

nie siedzę w domu, ja pracuję :P ale po pracy jadę do domu i nie myślę o pierdołach -- makijaż w drodze do domu to głupota ... chyba że jadę na zakupy to owszem poprawiam makijaż w pracy a nie jadąc autem :P

własny wizerunek to są pierrrdoły???? ;) TOksy - jak tak dbasz o siebie to się nie dziwię dlaczego wstydzisz się fotką zarzucić ;)

yogi78 swoją drogą YOGI - bieganie z psem....no no..... jestem pod wrażeniem - muszę coś takiego uskutecznić :classic_cool:

Gość jivuyiugrthu
10:26 [zgłoś do usunięcia] Lejzi Minejzi dyrektore wszystkich poprawiasz a nie umiesz poprawnie napisać MAKE UP Wiem,wiem,napiszesz ze to celowo napisalEŚ Nie ruszaja mnie slowa krytyki ludzi z forum. Nie znacie mnie wiec gówno o mnie wiecie. Piszę co chcę i ch*j Wam do tego ----------------------------------------------------------------------------------------- juz cie lubie:D

przeciez twojj fotki tez tu nie było hehe, a w tym tygodniu nie mam siły na cały ten makijaż bo jestem po ostrym wirusowym niezycie żoładka i z trudem jeżdże do pracy także sam rozumiesz :P

problemy niektórych forumowych pomarańczowych detektywów są wręcz niesamowite 😴 :D ps. mimo braku przeszkolenia w czytaniu :classic_cool: 🖐️

Yogi78 Yogi78@tlen.pl'; Taa bo bieganie z psem to sport, niewiedziałaś? z ratlerkiem???? :classic_cool: ja raczej biegam do samochodu i z samochodu :O :O :O wiem wiem... zaraz mnie za to zjedziecie :(

Masz ratlerka? :) Fajna rasa, ja gustuję w troszkę większych psach, ale ty możesz spróbować.

nie nien ie... nie mam psa - to taki żart był - w sensie że z ratlerkie się nie da biegać bo biedactwo nie nadąży :P ale jak rozumiem pewnie biegasz z chartem :classic_cool: