Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Zdarza wam się robić mejkap na skrzyżowaniu na światłach......

Polecane posty

nigdy jeszcze nie wpadłam na pomysł żeby poprawiac make up podczas jazdy (postoju na światłach) samochodem :p ale za to wczoraj oślepiło mnie słońce, kompletnie nic nie widziałam, aż mi łzawiły, szukałam w schowku po omacku okularów, mało nie spowodowałam wypadku:O

Gość linalinalina
Nie ale nie wiem dlaczego ludzie sie na mnie dziwnie patrzą gdy wciskajac na sygnalizacji przycisk ,po pokazaniu sie zielonego schylam się i mówi" DZIĘKUJĘ ZA ZIELONE , MÓWIŁA BASIA"

***Lady Laroo*** nie ma sprawy - tylko uważaj z nim na zakrętach - przy takiej masie możesz komuś utrzasnąć narożnik domostwa :classic_cool: 🖐️

Lejzi Minejzi czy Ty nie powinnaś iść do szkoły zamiast oglądać takie zboczone rzeczy w internecie ? :O :O :O i na dodatek się z tym obnosić na forum - jak masz jakiś problem to raczej zachowaj go dla siebie - zanim zniszczysz sobie reputację dookoła 🖐️ ps. nie dziękuj za dobrą radę :classic_cool: 🖐️

otulona_snem nie ale widzialam kretynke ktora trzymala noge na desce rozdzielczej malujac pazury \ YOOOOOOOOOOOOOO!. Jeśli u nóg - to kurczeeeeeeee.... - moja idolką - muszę to kiedyś wypróbować - oczywiście jakiś film z tego będzie trzeba nagrać :D 🖐️ się będzie działo :classic_cool:

Nie zdarzyło mi sie w aucie malować. Jak prowadzę to skupiam się na jeździe a nie na pindrzeniu :)

gabinadrugie nigdy jeszcze nie wpadłam na pomysł żeby poprawiac make up podczas jazdy (postoju na światłach) samochodem ale za to wczoraj oślepiło mnie słońce, kompletnie nic nie widziałam, aż mi łzawiły, szukałam w schowku po omacku okularów, mało nie spowodowałam wypadku się Gabi trzeba zatrzymać - albo sobie tą półeczkę z lusterkiem (((:classic_cool:))) wysunąć z góry :P to tak na szybko - poraw się Gabrysia ps. PIĘKNE imię ❤️

Gość Wyrewolwerowany rewolwerowiec
Yogi- aleś Ty śliczna! 🌼

***Lady Laroo*** dyrektorke A ty uważaj żeby ci ta wata z cycków nie wyleciała podczas następnej sesji na kafe płonne nadzieję....forumowi eksperci - których nazwisk oczywiście nie mogę przytoczyć :classic_cool:. Powiem tylko, że są z szacownego ośrodka naukowego w USA [cool. stwierdzili, że są wypełnione sztucznym helem - czyli unoszą się w powietrzu :classic_cool: 🖐️ zatem - opcja FUll wypas ;P

otulona_snem przeciez napisalam ze trzymala noge wstyd się przyznać, ale zdarzyło mi się trzymać nogę i jednocześnie zajmować się rękami... :D ale...PSDSSSTTTT - cicho bo się wyda :P nawet foto chyba było kiedyś :P

dyrektorke a ty myślisz że sobie półeczki nie otworzyłam? :p otworzyłam:p ale nic nie pomogło, waliło mi słońce po oczach jak choooj Moje imię? a dziękuje:D:D

yogi78 Nie zdarzyło mi sie w aucie malować. Jak prowadzę to skupiam się na jeździe a nie na pindrzeniu NOOOO wiesz...podczas prowadzenia to naprawdę wypas - tutaj pisanie SMSów jest chyba szczytem - przynajmniej moich możliwości. choć odkąd mam dotykowy telefon to już się nie da pisać :( mam na myśli wyłącznie postój - nawet taki krótki :P :P :P ;) a na przykłąd - przejazd kolejowy - często stoi się 5 minut i dłużej :) wtedy - strata czasu TOTALNA :)

dyrektore chętnie poszlabym do szkoly,posiedziala w laweczce,pogadala z koleżanką a tak muszę siedzieć nad papierami w pracy lub czytać takie pierdy jak Twoje :)

yogi78 jogi - pytanko - masz zdjęcie w takiej tej marynareczce - do jazdy konnej - tej takiej eleganckiej wiesz...jak z zawodów jeździeckich??? :classic_cool: + oczywiście rękawiczki + wysokie buty + pejcz :P :P :P BOSKA SPRAWA ? :classic_cool:

otulona_snem widzisz dyrcia jakich inspiracji Ci dostarczam jak zawsze - jesteś moją muzą :) moja droga -także trzymaj poziom 🖐️

Gość Wyrewolwerowany rewolwerowiec
Yogi jesteś tu jeszcze???

gabiNAdrugie dyrektorke a ty myślisz że sobie półeczki nie otworzyłam? otworzyłam ale nic nie pomogło, waliło mi słońce po oczach jak choooj ale półeczką to trzeba było zasłonić sobie oczy :classic_cool: :)

Gość konrad walilokieć
haha.To ja bym nie chciala Cie zobaczyć.Bo wyobrazam sobie pudernice z tapeta krzywo rozsmarowana tapetą na pysku

***Lady Laroo*** dyrektorke Cycki se robiłaś? masażyki masażyki :P :P :P TRALALALALALALALAL LA LA LAM LAM LAM :P : P:P :P :P ((((:classic_cool:))))

A idźcie w hooj :OPotem przez takie idiotki jak Wy,co sie kurwa maluja w lusterku wstecznym,giną ludzie na drogach :O A ten/ta durny/durna sie jeszcze chwali ze pisze sms-podczas jazdy!Obejrzy sobie kurwa film na Youtub-ie pt"Odebrala sms i ...życie czworga przyjaciól":O

Lejzi Minejzi dyrektore chętnie poszlabym do szkoly,posiedziala w laweczce,pogadala z koleżanką a tak muszę siedzieć nad papierami w pracy lub czytać takie pierdy jak Twoje zastosuj do siebie swoją własną stopkę :D i skup się lepiej na tych papierach :) 🖐️

Lejzi Minejzi A idźcie w hooj Potem przez takie idiotki jak Wy,co sie k**wa maluja w lusterku wstecznym,giną ludzie na drogach A ten/ta durny/durna sie jeszcze chwali ze pisze sms-podczas jazdy!Obejrzy sobie k**wa film na Youtub-ie pt"Odebrala sms i ...życie czworga przyjaciól" jak piszę smsa - to nie muszę patrzeć w ogóle na telefon.... nie odrywam wzroku od ulicy - zresztą - zdarza mi się jeździć dosyć szybko także nie dałoby rady :P a co do malowania się to przeca piszę że podczas POSTOJU!!!!!! więc wrzuć na luz - i nie porównuj mnie do jakiejś nierozgarniętej cizi 🖐️ 😠

A podczas jazdy czym piszesz tego sms-a?Hoojem?Prowadzac samochód kierownicę trzyma się reką lewa i prawą.Jestem doświadczonym kierowcą,z 15 letnim "stażem",przejechalam kawalek Europy i wiem hjakie moga by skutki trzymania kierownicy jedna ręką.Tez tak jezdzilam,do czasu az któregos razu cale zycie nie przelecialo mi przed oczami :O