Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Zdarza wam się robić mejkap na skrzyżowaniu na światłach......

Polecane posty

Gość sdfsfsdfsdfsf
nie :o Derektorke daj nowe zdjęcie, do aktualnej pogody... :o

Nie :) ale raz było mi gorąco i usiłowałam zdjąć kurtkę na światłach :p tak sie w nią zamotałam, że oświeciło sie zielone a ja dałam radę ruszyć dopiero przed samym końcem i kierowcy na mnie trąbili :p wstyd jak jasny gwint :o

Taaa i teraz napisz ze to Twoja fotka buahaha.No chyba ze robil je Tobie kierowa stojący obok na skrzyżowaniu :P A tak nawiasem mówiąc/pisząc to muśis sie kurewsko nudzić skoro wymyślasz takie tematy :O

Aniołek w kropki Nie ale raz było mi gorąco i usiłowałam zdjąć kurtkę na światłach tak sie w nią zamotałam, że oświeciło sie zielone a ja dałam radę ruszyć dopiero przed samym końcem i kierowcy na mnie trąbili wstyd jak jasny gwint Ejńdżel - nie mówię tutaj o tamowaniu ruchu i stwarzaniu zagrożenia :P ale taki malutki majkap i wszyscy wokół się gapią? :D przerabiałaś to kiedyś? :P

Gość co to za dziołcha
na zdjęciu, bo na pewno nie ta sama, która była na poprzednich

o9rte Nie, ale gdybym miała twoją twarz to pozbyłabym się lusterek w samochodzie. niezły tekst :classic_cool: :D nawet mnie rozbawił :)

gackowata ..zapomniala hasla jako pasazer jako pasażer się nie liczy 😴 😴 😴 ps. ejńdżel - i kto CI dopomógł z suwakiem na tym skrzyżowaniu? :classic_cool:

Gość co to za dziołcha
dyrektore to facet :D fajnie się z wami bawi

Nie, maluję sie przed wyjściem jak już i potem nie myślę już o tym :) wiem że jestem piękna i nie uważam żebym miała sobie zawracać tym glowę przez caly dzień :p Sprawdź COŚ :) proszę, wiesz co ;)

Aniołek w kropki Nie, maluję sie przed wyjściem jak już i potem nie myślę już o tym wiem że jestem piękna i nie uważam żebym miała sobie zawracać tym glowę przez caly dzień Sprawdź COŚ proszę, wiesz co i skromna Ejńdżelek :classic_cool: zapomniałaś dodać :P 😴

Lejzi Minejzi dyrektore wszystkich poprawiasz a nie umiesz poprawnie napisać MAKE UP jest poprawnie napisane - fonetycznie 😴 uczę wszystkich poprawnej wymowy :classic_cool: 🖐️

Lejzi Minejzi Wszyscy wiedza ze to facet.Zaraz,zaraz a moze on to HERMAFRODYTA? tylko Ty potrafisz sama coś napisać a potem sobie zaprzeczyć w jednym zdaniu :classic_cool: cenna umiejętność :D 🖐️

***Lady Laroo*** moja droga - ZAMIAST dzień dobry, napisałaś obelgę na temat warg - a potem było dzień dobry.... uważasz to za przejaw dobrej kultury? :)

Gość aqua Ladyy
mnie się nie zdarzyło ale rozwalają mnie takie lalunie jak DYREKTORKE które malują usta błyszczykiem na światłach albo poprawiają rzęsy, jakby ktoś akurat ich widział w czasie jazdy samochodem:O masakra

odpowiem CI w podobnym tonie co Ty mnie ;) tak żeby było maksymalnie z kulturą :classic_cool: uwaga zaczynam..... Lady Laroo - jak tam Twoja szafo-trzydrzwiowy tyłek? w porządku Dzień dobry Lady Laroo... DO chuja 🖐️ Ufffff....od tej kultury to aż mi się słabo robi :classic_cool: 🖐️

aqua Ladyy mnie się nie zdarzyło ale rozwalają mnie takie lalunie jak DYREKTORKE które malują usta błyszczykiem na światłach albo poprawiają rzęsy, jakby ktoś akurat ich widział w czasie jazdy samochodem masakra ojjj nie taka znów masakra - jak się ma 60 sekund to dlaczego nie skorzystać - a to że się gapią ..... zresztą - zawsze sięgapią - pewnie się zresztą domyślasz - i CO z tego? ;)

Lejzi Minejzi Wszyscy wiedza ze to facet.Zaraz,zaraz a moze on to HERMAFRODYTA? dyrektore- tylko Ty potrafisz sama coś napisać a potem sobie zaprzeczyć w jednym zdaniu cenna umiejętność Ja w mojej wypowiedzi widzę DWA zdania a nie jedno hermafrodyto :)