Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Zdarza wam się robić mejkap na skrzyżowaniu na światłach......

Polecane posty

OOO Yogiiiii..... ZDECYDOWANIE nadąży :P nie wiem - może coś takiego pomyślę - heheh ;) chociaż w sumie zimno się robi więc pewnie na myśleniu się skończy - trzeba reaktywować szóstkę Weidera :P :P :P :classic_cool: 🖐️ chociaż tyle :)

Gość dziunia125.
Na skrzyżowaniu nie,ale w innych nietypowych do tego miejscach zdarzało mi się robic makijaż. ;)

toksy - tak się tylko dziwnie składa że to Ty łazisz ZA MNĄ jak smród po gaciach :D także zrób mi przysługę jeśli możesz - i zniknij - będzie to z pożytkiem dla wszystkich i tak nic fajnego nie zdarzyło CI się napisać :)

Gość AGrawkka
Dyrekore wytłumacz mi bie nie rozumiem, kto ci zrobił to zdjęcie na srodku ulicy?

Gość AGrawkka
pewnie samochód był zaparkowany przed domem :o i ktoś z boku pstryknął fotkę ot co :( czemu nas okłamujesz?

hehe,...zdjęcie jest faktycznie w zatoczce - ale pomysł powstał właśnie w identycznej sytuacji na światłach ;) nie przesadzaj - robienie sobie zdjęć na skrzyżowaniu to już byłaby przesada 🖐️

Gość AGrawkka
to po co głupie pytanie czy zdarza nam się malowac na światłach ? :o jesteś niekonsekwentna :(

**Mychol Przecież to TEN samochód. Nie sposób nie rozpoznać przeze mnie TEJ marki MYCHOL...kuchnia mać!!!! cicho tam! :P

AGrawkka dlaczego głupie - pytam czy ktoś się maluje???? i oczekuje odpowiedz - tak maluje się lub nie nie maluję się i ewentualnie uzasadnienia 🖐️ dlaczego uważasz, że to głupie pytanie :P

Gość mowta co chceta
ale dyrecia jest zaaajjebista

będę chciała to i tak będę pisać hehe nic mi nie zrobisz mogę Ci truć do woli w tych twoich temacikach :P

Gość sryrektorke
Kurwa mać :o przestań wklejac te debilne fotki, co ci to daje, dowartościowujesz sie? ze malujesz ryja błyszczykiem w aucie? :o

ciebie chyba cos kopie ?? mnie to jakos nie rusza co on mi wypisuje, poza tym jest uroczy i grzeczny :classic_cool: for me :P

Gość dyrka przelogowała się
na warczypsa

Gość niech zgadne , zaraz sie
pojawi zelipapa :D Ja yebie , dyrektorke jestes zenujacy,zenujaca :o:o:o

Gość dfhryujfgjhtyikcvyde
2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2+2-2+2 x 0 ?

Gość sryrektorke
dyra odpiertol sie od toxy - deszcz pada? a jak tobie jada to głupia cipo udajesz z e nie widzisz tych komentarzy :o żałosna suka z wiejskim imieniem :o🖐️