Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSSSSSSSSSSSSSSS

Nieujawnione źródło dochodów - podatek 75% , jak to ominąć ? Jestem prostytutką

Polecane posty

Gość PSSSSSSSSSSSSSSS

apropo tamtgego tematu zaczelam prace w wakacje jako dama do towarzystwa, na koncie mam tylko 6 tys wiecej sie boje wplacac bo mnie zglosza gdzies a ja nie mam przeciez rachunków , nie pracuje, rodzice mi nie wysylają dawajcie rady ,dzieki z gory

Gość jak sie przełamac
chowaj do skarpety, albo inwestuj

Gość PSSSSSSSSSSSSSSS
ale jak zainwestowac?

Gość PSSSSSSSSSSSSSSS
upp to wazne

Gość virescens
Ten temat to chyba ściema. Przecież wszyscy wiedzą że prostytucja jest nieopodatkowana. Było sporo w mediach na ten temat że jak urząd skarbowy się czepiał to wystarczyło oświadczyć że źródło dochodów to prostytucja i nic nie mogli zrobić. Jak jesteś z Wawy to chętnie skorzystam :D

Gość a co!
nie trzymaj na koncie kasy

złoto strasznie drogie. Na początek może spróbuj trochę srebra, ostatnio mocno spadło, więc kiedyś musi odbić i zyskasz na tym, chyba że znowu będzie spadać :classic_cool: Złoto też mocno spadło, ale jest strasznie drogie teraz - 1695 dolarów za uncję, a ty masz 6 tys. co nie? A w porównaniu za srebro - 31 dolarów za uncję. Akcje ryzykowne. Na obligacje minimum 100 tys., żeby mieć jakiś zysk na poziomie.

Gość tylko trzeba udowodnić
że się dupą zarobiło :classic_cool: a to nie tak prosto. Fundusze inwestycyjne będą zgłaszać duże inwestycje gdzie trzeba :classic_cool: i w końcu program zasygnalizuje, że należy się temu przyjrzeć :P