Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttt

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość erthlkjhgfdsasdfbn
TEn drugi jest piekny!!!!!wybierz ten drugi!!!! na spoko bardzo elegancki naprawde wspanialy i do wszystkiego pasuje i taki na zawsze

Gość ZONO Swojego MEZA
ZONO --- ty sobie kup kaftan bezpieczenstwa, zebys juz glupot nie klikala... Bylby praktyczny!

Gość matttt
ten pierwszy z niebieskim kamieniem kosztuje 830 zł natomiast ten drugi kosztuje na stronie jest napisane od 759 więc pewnie zależy od wielkości tych diamnetów i cena może ulec zmianie.

Gość matttt
Białe złoto, bo ona na ogól nosi srebro nie lubi żółtego. Srebrnego jej przecież nie kupie dlatego stawiam na białe złoto

Gość kjaskxd
Właśnie! Czemu białe złoto? Obrączki też będziecie mieć z białego złota? ten drugi też jakiś dziwny, nie lepiej z jednym większym kamieniem zamiast tych kilkunastu malutkich?

Bo ten topaz wygląda mało "zaręczynowo". Weź pod uwagę to, że na zaręczynowym pierścionku kobiety noszą dodatkowo obrączkę.

Gość matttt
Tak obrączki też będą z białego złota nie wiem czemu akurat te po prostu wpadly najbardziej mi w oko

Gość matttt
żona swojego męża jest tez taki, ale w oprawie bialego złota. Tylko, ze ja mam na ten cel 1000zł przeznaczony, a Twój jest troche drozszy.

Gość matttt
A no i jeszcze słyszałem, że jeśli dziewczyna ma takie grubsze paluszki to lepiej nie brać zbyt delikatnych. Ona grubych nie ma, ale są takie wieksze troche. tez pod tym katem patrze

Gość kjaskxd
No to skoro obraczki beda z bialego zlota to ok. Chociaz dla mnie obraczki z bialego zlota to jak nie obraczki :P wygladaja jak zwykle srebrne obraczki a nie slubne. Ale nie wazne, to wam maja sie podobac ;) Proponuje sie jeszcze upewnic co do gustu Twojej kobiety. Chodzi mi o to, ze ja na co dzien tez nosze raczej srebrna bizuterie, ALE pierscionek i obraczke chce miec zlota.

Gość matttt
o nic nie mogę pytać ma to być od początku do konca niespodzianka nie moze wiedziec ze cos ma sie na rzeczy

matttt -> etam... ja mam tez nie za chude paluszki i ladnie wyglada ale u mnie to bylo tak ze ja mu kiedys mowilam jaki chce - i ze chce maly tak zebym potem mogla na jednym palcu z obraczka nosic :)

Gość matttt
a jzu myslalem ze to mam czyli jednakszukac dalej?

Gość matttt
a mam nadzieje kupić jutro lub dziś jeszcze. A w weekend sie oświadczyc:)