Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttt

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość matttt
No mogę poczekać do listopada i kupić jak dostane pensję jakis drozszy ale to jesli naprawde w tej cenie mi sie nic nie spodoba

Gość matttt
A z tym zeby sie wszystkim podobal to chodzilo o to, ze jej moze sie przykro zrobic jak powiedza, ze jest nieładny. On nie musi wszystkich zachwycac, ale tez zeby nie byl taki, ze nikt go nie pochwali:P bo to tez bedzie swiadczylo o moim guscie takim do bani:P

Gość matttt
No to zyczcie mi powodzenia :D ide na łowy

Gość trhhfghgjhgjh
szczoteczka do zebow :D:D ;)

Gość trhhfghgjhgjh
MOj wlasnie sie trzyma calkiem znosnie, nie jest jeszcze zapachany nigdzie;). Ale sciagam go kiedy np. myje naczynia lub gotuje.

trhhfghgjhgjh -> a u mnie jakos niebardzo - ale to chyba przez to ze ja np. jak biore prysznic to go zdejmuje itd. moze nie powinnam go zdejmowac ... ale musze bo mam taka chora odmiane klaustrofobii :(

bardzo ładny ja tez mam nietypowy pierścionek zareczynowy i nie zamieniłabym go na żaden inny zreszta powiedziałam mojemu ze bez szmaragdu ma wogóle nie podchodzić do zaręczyn :P

Gość twims
azalia poka pierścionek :> kocham szmaragdy!

Gość jak dla mnie piękny
A ja bym właśnie chciała dostać taki pierścionek jest śliczny:). I taki inny od wszystkich. Mnie te klasyczne wcale się nie podobają - są ładne, ale każdy ma takie oczko na złotym krążku. Ja czekam jeszcze na ten moment i ucieszyłabym się jakby mój zaszalał i poszedł w inną stronę w wyborze pierścionka. Mnie się bardzo podoba:)

Gość matttt
Byłem w tym apracie i powiem Wam, że to co jest na stronie internetowej zupełnie nie gra z asortymentem sklepu. Jakoś beznadziejnie nie zaopatrzony. Tych pierscionkow ktore spodobaly mi sie na stronie internetowej nawet nie bylo w sklepie. Wkurzony wyszedlem. Postanowione bylo, ze kupie moze inny pierscionek, ale najpierw musze zobaczyc na zywo te ktore mi sie spodobaly, a nawet takiej szansy nie mialem. Pojade w poniedzialek do innego miasta moze tam beda, a jak nie to pojde do Yes maja wiekszy wybor.