Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttt

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość taka sama31
Mnie sie nie podobaja pierscionki zwlaszcza zareczynowe i kolorowym oczkiem. Ten drugi co wkleiles jest duzo ladniejszy.

Gość matttt
a mam nadzieje kupić jutro lub dziś jeszcze. A w weekend sie oświadczyc:)

Gość matttt
stomatoloszka, ale zauwazylem, ze tez masz tam niebieskie oczka tylko inaczej ulozone

Gość matttt
chcialbym zeby ten pierscionek przypominal pierscionek, a nie obraczke musza wedlug mnie byc duze oczka. No ale ja sie nie znam.

matttt -> jakie ma miec oczko.. male duze... to wszsytko kwestia gustu ! moj maz jak mi kupil pierscionek na imieniny to kupil mi z wielkim oczkiem itd. a na zareczyny kupil taki jak wiedzial ze bym chciala :)

Gość matttt
Stomatoloszka rozumiem. Wiec lepiej by nie bylo tam zadnych kolorow? to w sumie ten drugi nie ma. Sam już się pogubiłem najlepiej chyba na zywo nie ma siostry, ale nie sadze by ktos znal ja dobrze. Bo ja ja znam, ale akurat co do pierscionka to mam wątpliwości ktory.

Zaręczynowy powinien być skromny i elegancki, a nie z kilkucentymetrowym kamieniem (no chyba, że byłby to brylant) ;) Idż do tego Apartu, ktoś Ci doradzi.

Gość twims
A lubi niebieski kolor? Ja np uwielbiam zielony i szmaragdy, ucieszyłabym się z zaręczynowego ze szmaragdem.

Gość matttt
No i pierscionek musi byc z apartu, bo nie mam innego sklepu w poblizu. TYlko tacy "no name" jubilerzy zadne sieciowki, ale wolalbym juz kupic cos firmowego cos co mozna tez popatrzec necie.

Gość matttt
z tego co wymierzyłem to będzie 14

Gość matttt
Ok troche mnie uświadomilyscie jednak dobrze ze napisalem a nie sugerowalem sie tylko swoim wyborem.

Gość o maj god o maj god
mnie sie podoba ten drugi z linkow, ktore dala Stomatoloszka

Biedny chłopak :D każda z nas ma inne zdanie i się zamotał :D idz do Apartu i się doradz !!poza tym jestescie razem od 4lat , wiec powinienes mniej wiecej wiedziec jaka jest...jaki ma charakter , jakie kolory lubi , co by jej pasowało a co nie...kurde facet , nie rób z siebie sieroty teraz;)

Gość myszku
Oba piękne. Decyzja należy do CIEBIE.

Gość o maj god o maj god
biale zloto jak najbardziej na plus, sama mam z bialego zlota! zoltego nie cierpie