Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttt

pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość matttt
malutka oj zamotałem się i to bardzo :D hehe dla mnie to koszmar. Chcę się zaręczyć, chcę się ożenić, ale wybieranie pierścionka jest trudne. Potem przyjda dylematy zwiazane z innymi wyborami w zwiazku ze slubem, ale to juz bede je dzielil z moja juz narzeczona :D

Gość jbjhytftfui
wow!!podoba mi sie

Gość matttt
gorzej jak te kobiety za ladą będą miały jeszcze bardziej odmienny gust. One pewnie beda wpychac to co najdrozsze niekoniecznie najladniejsze. Taka polityka.

Gość majkata
bardzo jets ladny, napewno bym sie zgodzila i ucieszyla z takiego, to sa piesrscionki, masywne, ladne...a nie takie cieniutkie. ile kosztowal :) ?

Gość myszku
Ja mojemu mężowi pokazałam 3 pierścionki i powiedziałam żeby sam wybrał z tych trzech. I tak miałam niespodziankę :)

Gość matttt
No to ten jej kupie z jakiejś innej okazji nie na zareczyny , bo on mi sie jzu dawno spodobal. A teraz wybiore jak to zona powiedzialas klasyke:)

Gość majkata
tylko jesli to jest biale zloto, to nie wiem czy sie oplaca, kazdy bedzie myslala ze srebro, a jes tansze, wiec albo kup zloty, albo srebrny, ale nie biale zloto..bo tak jak mowie.

Gość matttt
ten z topazem 830 zł. Wiecie co chyba jednak jakimś podstepem podpytam, bo rzeczywiscie ile ludzi tyle opinii i nie wiem, w ktorej czesci ona sie znajdzie. Ale to znowu nie bedzie taka niespodzianka

Gość matttt
jak ktoś się nie zna to na diament powie, że cyrkonia, a na białe złoto powie, że srebro. Ważne, że my bedziemy wiedzieli co to jest. I wazne by sie ladnie prezentowalo

majkata tylko jesli to jest biale zloto, to nie wiem czy sie oplaca, kazdy bedzie myslala ze srebro, a jes tansze, wiec albo kup zloty, albo srebrny, ale nie biale zloto..bo tak jak mowie. oj tak niestety z tym jest ... wiec jednak zolte zloto lepiej kupic ... no chyba ze sie dokladnie wie jaki chce dziewczyna pierscionek ..

Gość myszku
Myślisz że kobieta twojego życia się nie domyśla? Tak tylko jest na filmach, kobiety mają taką intuicję i myślę, że ona to czuje ;)

Gość matttt
Źle się czuję w takich sklepach. Wiec chcialem wybrac przez internet, a tam pojsc i kupic. A powiedzcie mi bardz roznia sie te w rzeczywistosci od tych na zdjeciach?

Gość myszku
chodzi mi o oświadczyny

Gość Bizuteriastyle1
www. bizuteriastyle .pl bransoletki modułowe, Charms, Lilou, SWAROVSKI, Japan style, decoupage, biżuteria srebrzona, złocona to wszystko w sklepie internetowym www. Bizuteriastyle .pl

Gość twims
majkata tylko jesli to jest biale zloto, to nie wiem czy sie oplaca, kazdy bedzie myslala ze srebro, a jes tansze, wiec albo kup zloty, albo srebrny, ale nie biale zloto..bo tak jak mowie. hahaha :D i najlepiej koniecznie wygraweruj cenę, bo jeszcze ktoś pomyśli że był tańszy niż w rzeczywistości :D

Gość myszku
Wyglądają podobnie jak na zdjęciach.

Gość matttt
No to jeśli czuje to ok, ale jesli jej powiem konkretnie chodź idziemy po pierscionek, albo jaki ci sie podoba to caly czar prysnie.

moj szwagier zrobil takie niespodziewane zareczyny - a ze on lubi duze zlote pierscionki z wielim oczkiem ( moja siostra drobna kobitka - nie noszaca zlota i mozna bylo poznac po tym jakie nosci pierscionki ze woli male i skromne...) kupil jej taki jak mu sie podobal.. teraz ona nosi... i wszystkim mowi ze piekny itd. ale tak naprawde widac ze niebardzo jej pasuje :/ wiec najlepiej kupic bezpiecznie klasyczny

Gość myszku
Powiem tak: ten drugi będzie pasował do wszystkiego. Ten niebieski jest rewelacyjny jeśli ona uwielbia ten kolor. Kolor złota - obojętne tylko później musicie dobrać obrączki pod pierścionek żeby to dobrze wyglądało.

Gość zyciejestdziwne
ja mojemu ex narzeczonemu kiedys powiedzialam ze nie przepadam za bialym zlotem a pierscionek i tak kupil z bialego zlota ale naprawde bardzo mi sie spodobal i go nosilam.ja to mysle ze to liczy sie chwila i kazdy pierscionek sie jej spodoba :)

Gość matttt
kolor lubi. Ma piekne niebieskie oczy jak ten topaz :D

Gość taka jedna little girl
Matt - ja bym postawila na klasyke, dolozylabym 390zl i kupila ten : http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,1,2,2985 http://www.apart.pl/files/cbiz_img/img_prod2985_0_o.jpg Mysle, ze taki pierscionek wiekszosci kobiet sie spodoba :) a 390zl mozesz np. pozyczyc od kogos z rodziny, mamy, brata, taty, wujka, albo od dobrego kumpla. Nie wiem dlaczego rezygnujesz z no name sklepow, czasami w tych sklepach jakosc bizuterii jest lepsza niz w tzw. sieciowkach. Moj maz mi kupil bransoletke "ala pandora" z aparta, i powiem Ci, ze jedno oczko takie zakladane na bransoletce juz sie zepsulo.. po prostu nie bylo dobrze zrobione, i po bokach mi wylazi srebro.. a i musze ciagle to dociskac. Kolczyki ostatnio kupilam w aparcie takie srebrne, duze kolka, dalam bodajze 119zl, i zaluje teraz, bo jeden kolczyk sie odpina i wylatuje z ucha, juz ostatnio prawie go w reatauracji w Paryzu zgubilam, bo szalem tak sie zawijalam i tracilam ..spadl na ziemie, dobrze, ze moj Maz zauwazyl.. inaczej by bylo juz po kolczykach.

Gość myszku
No to jak rzucisz takim tekstem to nawet wytrychem go poźniej nie zdejmie ;) Będzie się podobał, najważniejsze ze od Ciebie.

Gość matttt
Kupilem jej na urodziny takie serduszko z łańcuszkiem z malutka cyrkonia na szyje i jej sie podobalo czyli trafilem w gust:) i nosi go zawsze do wszystkiego