Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h5j5j

waze 70 kilo marze o 50;/ da sie??:/ schudlyscie tyle?? jak sie czujescie?

Polecane posty

Gość taka jedna blondyna
Ja schudłam kiedyś prawie 10 kg na diecie dukana. Ale generalnie ta dieta ma też sporo minusów. Chudnie się łatwo i bez wyrzeczeń, ale są inne problemy.

Gość mały odkrywca
Ja w rok zgubiłam 20kg ale z 95. Wdrożylam zasady zdrowego odżywiania, zaczełam jesć za miast zreć ale popełnilam jeden błąd-nie ćwiczyłam-teraz wszystko mam obwisle i tęsknie za moim biustem sprzed 20kg

Gość gnfgnzfnfgnzfsf
ja waże 103 i co mam zrobic to jest dopiero ból też bym chciała 50 ale 70 to już by mnie zupełnie satysfakcjonowało wiec glowa do góry

ja w ciagu miesiąca schudłam 15 kg odstawiłam wszystko co ma białą mąke , cukier pod każdą postacia i jedzenie po 18 zamiast ziemniaków kasze , ryze , duzo warzyw surowych i owoce kwaśne typu jabłka , kiwi .

Gość h5j5j
a ile posilkow dziennie jadlas /?co zamiast chleba?

Gość taka jedna blondyna
moja dieta polegała na wyeliminowaniu tłuszczu i cukru a "obżeraniu się" produktami białkowymi. Czyli dużo drobiu, ryby, jajka, jogurty naturalne... Jeśli coś smażyłam to bez tłuszczu, żadnych słodyczy, pieczywa - sama piekłam chlebek z otrębów, zero alkoholu. Ale chudłam błyskawicznie i nie chodziłam wcale głodna.