Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przekonana

jestem przekonana, że większość grubych dziewczyn

Polecane posty

Gość nie , nie , nie!
nie mysl tyle , bo cie glowa rozboli , autorko

LordKoks Mnie panny uwielbiają za bicepsy dresik i bielutkie skarpety, nie wyobrażam sobie ruchać się z jakimś prosiakiem, ja lubię inteligentne blondzio suczki, z piękną wyraźną opalenizną i długimi super paznokciami, aha i żeby elegancko się ubierały typu kozaczki i minóweczki, to dopiero są kobiety z klasą a nie takie tuczniki jak pewnie wy too chyba jakas gruba locha z zalem sie podemnie podszyla... choc nie powiem nie mam nic do blondi w kozaczkach... i nie powiem bo za to ze dobrze wygladam na pewno w jakims stopniu mam wieksze "branie".. i znam blondi bardzoo inteligentna i nie tuzinkowa :) jezeli masz grubasie jakis zal to sie zajmij soba a nie sie podszywasz :) albo wypierdalaj na hak i do rzezni hahahah :D swoja droga musialem ladnie wkurzyc jakiegos grubego paszkwila ze az mi pseudonim zabral :D

Gość nie , nie , nie!
niecierpie patyczakuffff co ani piersi ani tylka nie mają , ani bioderka kobieta powinna byc przede wszystkim proporcjonalnie zbudowana i miec w sobie swksapil , a takie szczudla jak idą to sie boja ze im sie zaraz nogi polamia , albo zefirek porwie

Morrigan Nox - no to gratuluje niedosc ze z nad waga to jeszcze w smierdzacych glanach w ktorych pewnie pomykasz rowniez w wakacje :D faktycznie inteligencja nie grzeszysz :D

akurat nie mam nadwagi, ale jesli kiedys bede miec z roznych przyczyn to z mostu nie skocze, ani nie zaplacze tylko dalej bede soba ;) glany nie smierdza moj drogi, kosztowaly 400 zlotych i lepszych butow w zyciu nie mialam 🖐️

Gość anonyme sad creature
a ja nie mam nic do szczupłych, Moaj sioster jest szczupła wygląda bajkowo. I gdyby jakis facet rzucił mnie dl aniej wcale a wcale ni miałabym pretensji. jedyne co mnie draznią to takie panny jak te tutaj. Które uwarzają sie za 8 cud. Pomiatają innym a jakby tak pzrejść do realu to okazałoby sięwiele rzeczy:/

Gość lordzie.
a nie blondi, nie chuda, ale błyskotliwa i rozbawiająca cię do łez??

Gość nie , nie , nie!
ja 10 lat temu wyroslem z glanuffff, ale faktycznie buty the best , najlepsze z blachą na czubie , nie czujesz jak kopiesz przeciwnika, tylko w zime paluszki marzną :D

fakt 400zl to szkoda nawet w wakacje je sciagac zreszta co ma cena do butow ? naskakujesz na dresow a sama pokazujesz podobna mentalnosc... mam buty baa glany za 400zl wiec nie byle jakie... brakuje 3 paskow i pokazywania swojej wyzszosci bo mnie stac i jestem cool.. :D

mam 21 lat i nie czuje bym musiala wyrastac, glany to buty jak inne kazdy ma swoj styl i gust :) ja w swoich nie marzne, sa niezastapione zawsze i wszedzie :D 🖐️

lordzie. a nie blondi, nie chuda, ale błyskotliwa i rozbawiająca cię do łez?? do tego nie smucaca ze nikt jej nie chce bo jest gruba a nic z tym nie robi tylko to akceptuje i nie lamentuje ? baa nawet przyznaje ze nie chce jej sie i pasuje jej to... nie mam nic przeciwko ale tylko w kwestii przyjacielskiej... mam taka kolezanke, mozna posmiac, pozartowac :) w sumie to ona nie jest gruba tylko z lekka nadwaga, ale jak wspomnialem kwestia tylko przyjazni..

Morrigan piszesz - "glany to buty jak inne kazdy ma swoj styl i gust " a jeszcze przed chwila naskakujesz na dresow bo nosza dres i biale skarpetki a dres jak DRES SPODNIE JAK KAZDE INNE I KAZDY MA SWOJ GUST pustaku :D

Gość jestem prrzekonana
bo gruba może być tylko smieszną kolezanką z którą można pożartować. wszyscy trakuja grube baby z politowaniem i sluchaja, zeby sluchac. patrzy sie na pielne kobiety.

Problem w tym, że w Polsce kobiecie nie wypada mieć inicjatywy. Większość grubych kobiet w związkach jakie znam jest przebojowa.

Gość Urughaijka
Ja gdybym miala chlopka i z kim uprawiac sex to bym schudla w 5 sekund:/

"jestem pzrekonana" ma chyba jakąś obsesję. :/

Gość jestem prrzekonana
w czym mam niby obsesje? ze otwarcie mowie, ze grube nie maja na nic szans, że nie mają szans na normalne, zdrowe życie jak ja i inne szczuple i piekne dziewczyny? to jest niby obsesja? :O)

To jest jedno Ale czemu nieustannie to powtarzasz? Już raz to pzreczytalismy i przyjęliśmy do wiadomości,

Gość Urughaijka
Bo kiedys byla gruba i wie to a autopsji