Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem przekonana

jestem przekonana, że większość grubych dziewczyn

Polecane posty

Gość jestem przekonana

pozostanie do końca życia sama. chyba, ze schudną :)

Gość jestem przekonana
wiekszość kobiet tyje po ciąży i to jest normalne :) ale wcześniej są ładne i szczuplutkie :)

Gość jestem przekonana
szczupłe i ładne- dbaja o siebie wiec nalezy im się szacunek i są one wartościowe grube- leniwe i nic im się nie chce, wiec takie trzeba opluwac i nie zasługują na normalnego faceta.

Gość gggggggg27
no to chyba znaczy ze mam calowac stopy mojego meza;) nie dosc ze przystojny to i kasiasty i zechcial taka o gruba , w rozmiarze 44:P

Dla mnie to żaden argument, że tyją po ciąży - przytyć można, ale żeby z rozpędu 20 kilo? I jeszcze nie próbować zrzucić! No, ale takie dostają zazwyczaj faceta na swoją miarę. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby ciocia jadzia (TW Gruba) była w młodości piękna, ale trochę jej się przytyło. Na oko z 20 kilo.

Gość jestem przekonana
no to chyba znaczy ze mam calowac stopy mojego meza nie dosc ze przystojny to i kasiasty i zechcial taka o gruba , w rozmiarze 44 jest kilka wyjasnień: - zmyslasz - zlapałas go na dziecko - jest fetyszysta grubasow - bylom mu cie szkoda, wiec cie wzial. nikt inny nie chcial z nim byc. - albo duzo zarabiasz i jestes pracowita i wszystko przy nim robisz.

Był taki jeden i ytytytyt się zwał, co nie wierzył że niski facet nie ma szans na dziewczynę i że nie wierzy, że mam 165 cm i powodzenie i wielu znajomych na moim "poziomie". Tu będzie to samo - "a ja mam 100 kg i męża!" - "nieprawda! Pewnie to brat!"

Gość jestem przekonana
tyle macie świnki do powiedzenia? :) przestraszyłyscie się? ;)

Gość o żesz w morde
zawsze jest szansa,że Tomek Kammel którąś zechce:P

Najlepsze są kobiety z pogranicza niedowagi, tak z jeden kilogram poniżej. Ale grube też mają szanse u niebrowarów.

Gość jestem przekonana
ja na miejscu faceta brzydziłabym sie taka wogle dotknac. obslizgłe i obrzydliwe prosiaki ;)

Przesadzasz, znam wiele takich par. No ale to trzeba nie byc pustakiem co tobie jest obce :o Nie waga swiadczy o czlowieku, cos o tym wiem.

No właśnie, panuje mit dobrodusznego grubasa, a tam jest pełno świniów! Ale znam jednego z paranormalnym poczuciem humoru. Szkoda tylko, że nieśmiały. Kobiety powinny bić się o takiego, ja wolę jego żarty niż orgazm! A co do grubych kobiet - jak to jest, że do nadwagi dodajecie krzywe jedynki i pryszcze? Pomijam otyłe, bo otyłość to choroba.

Gość jestem przekonana
charakter nie jest taki wazny liczy sie to, ze facet nie bedzie wstydzil sie z toba nigdzie wychodzić :) a z grubą by się wszyscy wstydzili to moje zdanie ;)

A tam od razu boli :) Śmieszy. Jak napiszesz coś złego o papieżu to znaczy, że cię gwałcił? A może skrytykuj prezesa PiS, agentko ruskich! Temat grubych kobiet lubię, bo czasem normalne kobiety uważają się za grube.

Jak mozna sie wstydzic ukochanej osoby jaka by nie byla. Sama mialam kiedys otylego faceta w okularach, ale dla mnie byl boski i paradowalam po miescie dumnie trzymajac go za reke :P

Brovar -> etam pierdoly pisziesz i tyle... widac twoje kompleksy w nich odbijasz jesli ktos jest happy i super szczupy (wedlug teorii) powinien miec inne zajecia a nie siedzi i czepia sie grubszych ... czy grubsi ludzie tworza tematy jacy to chudzi sa glupi itd? no nie... bo maja to gdzies...

Ale tu chodzi o to, że nawet nie pokocha się osoby, z którą wstyd gdzieś wyjść. Tak jak wstydem jest kobieta, która nie wie kto jest prezydentem Polski, tak jak wstydem jest facet głosujący na Korwina, tak jak wstydem jest partner smarujący twarz gównem, tak wstydem jest kobieta zaniedbana.

zona swojego meza A to rozumiem, że jestem nieudacznikiem, któremu życie nie wychodzi bo jak bym mógł tu siedzieć? Kiedyś tylko czytałem. To świetna rozrywka, o niebo lepsza niż to, co leci dzisiaj w TV. Na tym forum jestem obrońvcą niskim, chudych z małym biustem. Niech ktoś inny broni grubych, bo ja nie mam siły. :)

Gość jestem przekonana
jeżeli człowiek nie wie kto jest prezydentem może w jednej sekundzie sie tego dowiedzieć. Gruba w jednej sekundzie nie schudnie. zresztą na pierwszy rzut oka nie wiadomo czy kobieta wie czy nie wie, ale widać czy jest gruba czy nie.