Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córka nie ma na imie Ala

Znalazlam u mojej córki na roznych kartkach napisy Marek

Polecane posty

Zdenerowałam sie że moja 20 letnia córka studentka marze w notakach jak dziecko...jakieś kwiatki, szlaczki, no i te litery albo całe jego imie...Marek to jej były chłopak...ale ok... no jakież było moje zdumienie jak zobaczylam w innych miejscach napisy Ala 😍😍 albo uśmieszki :) o takie dodam że nie był to napis samouwielbienia bo moja corka nie ma na imie Ala... nie wiem o co chodzi... jak sądzicie? p.s imiona zostały zmienione.

Gość fhgrsxh
NA CHUJA TAM GRZEBIESZ?

Gość jgfjdgdugfry
Córka jest jedyną osobą zdolną do udzielenia prawdziwej odpowiedzi, nie sądzisz?

Ja pier****, jak można dorosłej córce grzebać po notatkach. Jak ja się cieszę, że mam w miarę normalną matkę i że z nią nie mieszkam, bo bym chyba zamordowała za taką inwigilację. Innymi słowy: wór Ci do tego, co to oznacza.

Może jest w ciąży i imie, które piszę to imię przyszłej córki? Albo z koleżanką się wygłupiały na wykładach i tak sobie imiona pisały? Ja jak się nudzę na zajęciach(a też mam w formie wykładów) to też rysuję jakieś szlaczki czy coś, ale z nudów.

w ciazy na pewno nie jest bo pare dni temu zużyła podpaski i miała okres... nie jestem wscibska, weszłam do jej pokoju żeby odkręcć kaloryfer bo jest chłodno a te kartki notatki wszędzie leżały nie dało sie przejsc bałagan torby buty podniosłam żeby rozgarnąć przejscie i wtedy zobaczyłam te napisy...w dodatku ostatnio ma dobry humor i mowi ciagle o jakichs kolezankach...unika tematu chłopców

ale ja nie slyszałam o kolezance o takim imieniu za to miała dobrą przyjaciółke "kasie' i tego imienia nigdie nie znalazłam... musze przeszukac jej znajomych wiem że ma facebooka, czy żeby sprawdzić jej znajomych musze mieć konto na tym portalu? i czy ona sie dowie o tym?

Gość jgfjdgdugfry
Równie dobrze mogłabyś poprosić o poradę jak coś ukraść żeby się nikt nie dowiedział

To się jej włam na fejsbuka. Skoro grzebiesz w notatkach. :O Komórkę też przejrzyj i majtki powąchaj. Nie zapomnij przeszukać kieszeni. Jak już inwigilacja, to porządna. I nie zapomnij o zainstalowaniu kamerki pod jej kołdrą. :(

a teraz znalazlam kartke z napisem moja mama to gruba locha

Ja też wiem kto u mnie ma kiedy okres, to nic dziwnego. Mama ma zawsze wtedy kiedy ja i to widać, bo szybciej podpaski giną i czasem się dre na nią, że mi podbiera(z koszyczka na podpaski w wc), a siostra też wiem kiedy ma, bo widzę kiedy z koszyczka ubywają jak biorę wkładki. Nie specjalnie. To po prostu widać, ona też tak ma. Wie, że były bo kupiła i naglew nie ma. Znaczy córka miała okres

jaka idiotka z Ciebie, córka sobie marze z nudów w notatkach bo jak na nudnym wykładzie ktoś pieprzy po 3 h to co innego pozostaje? Jak już się wszystko zanotuje to tylko pomazac notatki :P a Ty już byś najchętniej z córki lesbijke zrobiła...

podszyw o mnie nic nie pisala... jak możesz porównywac troske matki z kradzieżą?!! :O

ale sprawdziłam jej facebook (założyłam anonimowe konto z danymi jakiegoś faceta) nie pomysli że to ja! i ona ma dwie dziewczyny o tym imieniu w znajomych a to dość rzadkie imie i obie te dziewczyny są bardzo ładne...boje sie o moją córke///zwykle miała przeciętne kolezanki

Gość gdzie jest emo
a nie ma w waszej parafii księdza imieniem Marek? ;)