Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire Bloody Queen

Seks z samego rana

Polecane posty

Gość przyjaciel w Bó Ló
Tak. Tylko potem źle się jedzie do roboty. 💤

U mnie zależy od nastawienia, jak się rozmarzę i zacznę myśleć jak było fajnie, to nie chce mi się do roboty iść, ale za to jak dzięki temu energia mi napłynie to bomba :) mogę do wieczora pracować (tzn. następnego bzykanka ):P

Gość przyjaciel w Bó Ló
Tak, ale mi nogi jeszcze drżą w aócie, i się źle jedzie. :o

Gość przyjaciel w Bó Ló
Tak. Zioło dopiero wieczorem. :p Ona ma lepiej, bo se leży do 9 i z niej się sączy.

Gość alexyyy
Ja wlasnie przyjechalam do pracy, po porannym, ostrym seksie... nie moge sie skupic hehe

Gość przyjaciel w Bó Ló
Rano to nie mam czasu, ale wieczorem to se niej wysysam, i potem jeszcze raz w nią spuszczam, ale już trochę mniej. :classic_cool:

Gość Pani.
Ja juz długo nie uprawiałm sexu rano...może zdarzy się w weekend ale w tyg nie masz szans... mąż nie rżnie mnie już na śpiocha i nie atakuje po przebudzeniu:( Mało tego ma do mnie jakieś pretnesje, że przy kazdej okazji nawiązuje do seksu. nie pojmuje jak bardzo mi brakuje i jakoś nie może oswoic się ze zmiana mojego podejścia do współżycia...a zmieniło się sporo... jeszzce kilka mies temu kochalismy się po 4,5 razy w ciągu nocy.Teraz raz w tyg może czasem dwa. Kochanki nie ma-wyśledziłam to konkretnie. Jest okropnie zazdrosny nadal,jest dobrym mężem ale temperament ostygł:(:(:( wczoraj kiedy poruszyłam temat powiedział, że najzwyczajniej jest często zmęczony. Kiedy zapytałam go czy przeszkadza mu moje zachowanie odparł że zachouje sie jak wyuzdana Suka i są momenty kiedy to kocha ale są kiedy go strszanie wkurwia. jak ostudzić samą siebie....????

Gość iuyutruytuyg
ja z rana mam duze libido niestety moj wychodzi rano do pracy;P chyba ze w wekendy to tak

Gość przyjaciel w Bó Ló
Wyózdana sóka to cód natóry, który nie często sie zdaża. ;)

Gość alexyyy
my wczoraj do 1 w nocy, i dzis rano o 5.30:) dzien bedzie nalezal do udanych:) jakis diabel wstapil w mojego ukochanego :) ajjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość przyjaciel w Bó Ló
Ja nie powiem. Ale powiem że sóka lubi odchylać majtki i żeby jej wyciagać palcem śluz i dawać lizać. :p

Gość Pani.
Vampire Blood masz racje...z wackiem też ma problemy...opisywalam ten problem w iinym temacie, nie moge go nakłonić na wizyte u lekarza. jednak wiem,że pojdzie bo zaczyna sam się irytować... w każdym razie uważam, że poróżniły nas temperamenty. kurwa to boli...;/

Gość alexyyy
ja chcialam wczoraj ubrac jaka seksowna bielizne, to byl taki napalony ze nie zdarzylam hehe Vampire Blood zakladasz cos specjalnego na dzis? Pani moze zwykla rozmowa wystarczy?

Gość przyjaciel w Bó Ló
Bomba to jest jak se sóka tryśnie z ciipy, i jak mam pełne ósta. :p

Gość alexyyy
no ale chodzi mi, ze na samym poczatku :P ajjjjjj ten dzien bedzie cudowny !!!! :)))))))))))