Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

dlaczego kobiety narzekają,marudzą a faceci nie...

Polecane posty

kobiety narzekaja na wszytsko na mezow, na dom ,na dzieci , na to ze w domu z dziecmi siedza albo ze pracuja po 12h dziennie . nie znam faceta ktory by narzekal. czemu tak jest ...

Gość a ja.....
nie wiem wśród jakich facetów Ty się obracasz, ale ja znam narzekających :)

Gość fakkkkkkkktycznie
bo facet nie ma tyakich obowiązków jak matka, to nie on wstaje nocami do dziecka nie opiekuje sie 24 h na dobe, ma swoje zycie, prace zanjomych tam , oni nie dadzą sobie zrobic krzywdy , mają ochote na spotkanie z kumplami to ida , kobiety myslą w troche inny sposob

narzekaja tylko daj im trochę wódeczki jak moi koledzy się rozkręca to gorzej niż baby

A przepraszam bardzo a na co ma narzekać facet który ma taką babę jak piszesz?Chłop ma posprzątane ugotowane poprasowane dobrze mu w lozku to i na co ma narzekac? To że kobiety wiecznie narzekaja to jak twierdza amerykanscy naukowcy wcale nie wina kobiet.......lecz mezczyzn wlasnie Z badan wynika ze kobiety u ktorych i facet angazuje sie do prac domowych mniej narzekaja! TAkze gonic kobiety chłopów do roboty:PA same pilocik do ręki, kawka/winko i odpoczywamy:P

bo taka ich uroda, że wódeczka ich rozkręca a nam babeczkom po wódeczce to raczej inne rzeczy w głowie, przynajmniej ja z koleżankami nigdy nie narzekałyśmy, tylko rozprawiałyśmy o facetach tak to jest w życiu

Gość niemogeczytac
patrycja nastepna frustratka, coś sie czepiła, ty taka święta jesteś? chyba masz 15 lat, bo życia nie znasz

to masz wyjątkowe grono mężczyzn wokół siebie ja znam wielu narzekajacych bardziej niz kobiety.. nie wspomne o moim mężu:Pmoże nie na prace bo on pracoholik mógłby ciągle pracowac ale na wiele innych rzeczy narzeka ciągle