Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diannna171717.

Nie mam pojęcia co kupic koleżance na 18-stkę.Piszcie co wam przychodzi do głowy

Polecane posty

Gość Diannna171717.

Nie wiem bo ona ma zupełnie inny gust niż ja i to co podoba się mi nie podoba sie jej i odwrotnie. Dobrze się uczy, ale nie kujonka, lubi czytac książki, biżuterii nie nosi takiej srebrnej albo błyszczącej ewentualnie cos z koralików albo jakieś rzemyki kolorowe. Muzyki to nie wiem jakiej slucha. Styl raczej sportowy. chce wydac tak około 50zł. kupiłabym książkę, ale ja nie czytam i nie wiem jakie są fajne, poza tym ona już mnóstwo przeczytala i nie chce się powtórzyc, biżuteria jest droga ciężko sie w 50zł zmieścic, a jakiegoś małego gówienka nie chce kupowac. Takie śmieszne rzeczy mogłyby byc ale raczej coś przydatnego bo zbieraczy kurzu nie lubi, ani nic zboczonego. Nie mam pojęcia naprawdę. Piszcie co wam przychodzi do głowy, to coś wymyślę.

Gość może jakiś fajny
kubek - na pewno znajdziesz jakiś z super napisami

Gość na 18stkę za 50zł??
Jak Cie nie stac to nie idź na impreze i wtedy jej daj za te 50, ale znajdz solidna wymowke... na 18stke zazwyczaj daje sie w granicach min 100-200 zł

Gość może jakiś fajny
a może złóż się ze znajomymi, w kilka osób można uzbierać większa sumkę i wtedy kupić coś porządnego

Gość Diannna171717.
tak jasne 17-latka ma dac 200zł. a co to wesele. szukam prezentu w granicy 50zł

Gość na 18stkę za 50zł??
smieszni jestescie ale jak chcecie wyjsc na sknery i w ogole to spoko :classic_cool: 18 to nie 12 !

Gość limfa12
jak lubi czytać, ale nie wiesz jakie książki to kup jej bon do empiku za 50zł :) ja dostałam od znajomej bon do reserved właśnie na taką kwotę i też byłam zadowolona.