Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnerwiony sytuacją

dlaczego panowie typu bears mają powodzenie

Polecane posty

Gość krem po co tu wracasz
czy ciebie do reszty pokurwilo ??

Gość cyżby bears?
krok - a z nie-bearsem próbowałaś?

Gość krok za krokiem
taaak,ale bearsy gora Co moze dziwne-szczegolnie w lozku...

Gość bears ma pare nie to co
jaki chuderlak wielu pozycji nawet nie wykona bo nie ma sily 🖐️

Gość cyżby bears?
hmnn... ptak i niedźwiedż .... pasi? :D:D

Gość dziwne że pytasz
bo odpowiedź jest prosta bo kobiety szukają ciepłego , bezpiecznego , odpowiedzialnego, wiernego i pracowitego faceta do......ZAŁOŻENIA TRWAŁEGO GNIAZDA...........a facet typu Miś wydaje się bardziej trwały i wierny i pasujący do tego , niż przystojny podrywacz typu babiarz (tacy to do krótkiego romansu a potem wiadomo że zdradza zawioda i wszystko co najgorsze tak sie kobietom wydaje , i w wiekszości przypadków to się sprawdza, choć nie zawsze, i facet typu bears może też być nietrwałym skurczybykiem na którym trwałych fundamentów się nie zbuduje Wy faceci raczej nie szukacie TRWAŁEGO GNIAZDA, WY SZUKACIE DOZNAŃ I UŻYWANIA, ...zwykle tak jest....a szczególnie ci przystojni faceci którzy się podobają z wyglądu Jak myslicie ...dlaczego fajne babki wiążą się z ...Bearsami?...bo potencjalnie oni daja większe szanse na wierne trwałe gniazdo....a przynajmniej kobietkom się tak wydaje....tak działa podświadomość Powiem ci tak....gdzieś mam to co tak kręci faCETÓW, łącznie z seksem i używaniem , nie szukam fajnych chwil które nie są monolitem, ale wiem czego szukam i z takim jak należy kochającym i wiernym facetem, nawet seks wydaje się ok i chciany, dam z siebie wszystko ale i chcę otrzymać wszystko na zawsze ...albo nic, więc dla mnie jest taki choćby i najbrzydszy czy niepełnosprawny ale wyłączny i jedyny, niechby nawet bears albo szpetny jak diabeł ...to nie ważne ...ale TAKI Gorzej że TACY mężczyźni są nie do znalezienia, popyt na nich jest tak wielki że są juz zaklepanio i maja swoje partnerki, ci wspaniali mężczyźni nie pojawiaja się na rynku wtórnym bo pozostają w trwałości i wierności. I dlatego JA mimo urody i innych walorów, mam niewielkie szanse na znalezienie choćby BEARSA,,,,,pozostanę sama ....a za przechodzonych przystojnych babiarzy ja wam podziękuję ....brudny zarażony szmelc nie jest dla mnie.

Gość cyżby bears?
no bears też zasapać się może .... :O choć rzadko :D

Gość cyżby bears?
Dziwne - refleksyjne to było .... :) a dlaczego nie trafiłaś wcześniej na takiego bearsa? szukałaś "pięknego"?

Gość bears ma pare nie to co
ja mam na mysli bearsa jako kawal chlopa a nie faceta z piwnym miesniem 🖐️

Gość wnerwiony sytuacją
bears = facet z brzuchem i generalnie tłustym ciałem