Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj sasiad to konfident

sasiad doniosl na mnie i dostalam mandat:(

Polecane posty

Gość moj sasiad to konfident

co za pierdolony konfident. stanelam za znakiem zakazu zatrzymywania sie na pawie nieuczeszczanej ulicy i on na mnie doniosl do strazy miejskiej i stal az do przyjazdu tej strazy, ja bylam w sklepie w tym czasie, a on czekal ze straznikami i bezczelnie jeszcze gadal do nich ze wszystko sie nagralo na kamee na ulicy i czekal dotad az mi straznik mandat wypisze, no konfident ze mowie wam. a mandatu pewnie bym uniknela i tylko pouczenie dostala. ale on nie...kurwa on musial czekac i stac tam przy ich aucie:( odwdziecze sie skurwielowii podskarze ze ruska wodke na lewo sprzedaje, bimbrownik pierdolony:(:O

Gość co bedziesz zrec
"stanelam za znakiem zakazu zatrzymywania sie" gdzie przepraszam? co zrobilas? przeczytajmy raz jeszcze: "stanelam za znakiem zakazu zatrzymywania sie" czyli jak? "stanelam za znakiem zakazu zatrzymywania sie" stanelas na zakazie, wiec wypierdalaj glupia kurwo, jakbys przestrzegala przepisow to bys nie dostala mandatu 🖐️

Gość zmotorryzzowanna
Kuźwa, kolejna idiotka. Nie sądzisz, że ten zakaz znalazł się tam z jakiegoś powodu? Mam masę takich debili na osiedlu, którzy stają metr od skzyżowania równorzędnego i w dupie mają, że nie widać przez nich, co nadjeżdża z prawej. :O