Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ttrrrreekk

Jakiej marki torebki lubicie? Macie??

Polecane posty

Gość Ttrrrreekk

Ja uwielbiam Louis vuitton;). Mam zamiar sobie zprezentowac druga:) i tak wgl co sadzicie o podrobkach?? Od razu zaznaczam ze mam i 2 tez kupie orginalna chociaz nie uwazam any noszenie podrobek bylo zle. Jak sie Komus podoba a nie ma kasy...

Gość co bedziesz zrec
ja bardzo lubie torebki red capsicum bo są: tanie, mają fajne wzory i są naprawdę dobre jakościowo, wytrzymałe

Gość pomaranczowsza
lucky, makovsky, j.jill, coach (ale

Gość Ttrrrreekk
Markowe torebki Sa niestety strasznie drogie. Ja mam bzika na punkcie torebek. Oczywiscie kupuje tansze niekoniecznie markowe. Ale mam tez kilka markowych dior chanel i lv. Wkoncu od czasu do czasu mozna sobie pozwolic na odrobine luksusu:)

Gość pomaranczowsza
podrobki sa wg. mnie troche smieszne ;) nieraz widze babke ubrana a la nizsza klasa srednia, a do tego torebka louis voitton ;) taki widok jest zdziebko humorystyczny ;)

marki bazar:) nie stac mnie na markowe drogie torebki, z resztą torebki nie są moim hobby, mam tylko kilka. wole buty;)

Gość Ttrrrreekk
W pl raczej rzadko noszone Sa torebki lv a orginal to chyba tylko Te " nasze polskie Stars" maja. Chociaz tez nie zawsze orginaly:)

Gość gośćdede
ja uważam że to strata kasy, na szczęście nie "kręcą" mnie takie rzeczy. Nie wyobrażam sobie kupić torebki za 2500 tys. jak za ta cenę mogę kupić sobie 25 innych równie ładnych torebek z sieciówki i np. zmieniać sobie co jakiś czas jak mi się znudzi. Na szczęście metki mnie nie rajcują. No ale jak ktoś ma kase i nie wie co z nią zrobić to w sumie czemu nie. Mi by chyba serce pękło jakbym miała taką kase wydać

Gość gość
Ja lubię torebki foliowe Tesco .Może ładniejsze są te z Lidla ale szybko się rozgrywają .

Gość gość
Ja mam torebkę wittchen z lidla :).

Gość gość
Ja nie lubię wydawać majątku na torebki. Niedawno kupiłam sobie bardzo ładną torebkę ze skóry na www.tzl.pl. Była w promocji i zapłaciłam nieco ponad 100 zł a wygląda jakby kosztowała 2 razy więcej.

Gość gość
Nie stać mnie na drogie , markowe torebki. Mam 2 , które dostałam w prezencie od mojej cioci, dała mi kopertówkę Channel i taką dużą torebkę Louisa Vuittona. A , że jak wspomniałam wcześniej , nie stać mnie na markowe, ale je lubię, to chyba zdecyduę się na podróbki. Mam chrapkę na taką większą chanelkę , oraz torebkę Prady...

Gość arletaaass
Dostałam w prezencie taką torbę multicase24.pl/pl/p/TORBA-LISTONOSZKA-VINTAGE-REVIVAL-1965-22/807 od mojego faceta i przyznam, że zaskoczył mnie dobrym gustem :) Miałam tendencję do częstej wymiany torebek, ale do tej akurat się mocno przywiązałam. Wszystko na swoim miejscu, ciemny brąz do wszystkiego mi pasuje, podszewka super zrobiona. O torbę mnie wiele osób pytało :) No i z czasem torebka zmienia delikatnie wygląd, moim zdaniem na jeszcze lepszy. Jakby uszlachetnienie występuje. No i jest zatrzask magnetyczny, który preferuję. Z takiego prezentu jestem niezwykle zadowolona i gdybym miała wybierać to kolejny produkt od Greenburry.

Gość Laki2017
Ja nosze torebke marki ic nie wiem co to jest za marka ale bardzo lubie ta torebke jest spoko

Gość gość
Chwalę sobie rzeczy ze sklepu www.dobre-repliki.pl . Do tej pory kupowałam u nich cztery razy i chodziło o różne rzeczy. Na pierwszy plan poszła chusta od Gucciego – jedwab, super delikatna tkanina, w dotyku super przyjemna. Mam trochę oryginałów w domu, ale wiadomo że takie rzeczy kupuje się rzadko, na repliki można sobie pozwolić dużo częściej.

Gość Lucerna393
Nie zwracam tak bardzo uwagi na markę, ale na jakość wykonania. Nie jest prawdą,ze jedynie markowe torebki są dobrze wykonane. W wielu sklepach można kupić równie dobrze wykonane torebki z prawdziwej skóry, które są wiele razy tańsze.\ O w tym sklepie na przykład: https://sklep-torebki.pl/ Tak więc jaki jest sens przepłacać?

Gość Ann

Ja kupiłam teraz na wyprzedaży kilka perełek z Prima Mody i jestem absolutnie oczarowana, a wcześniej jakoś tam nie wchodziłam XD Są piękne i widać, że solidnie wykonane

Gość 27latkaona

Ja kupuje tanie torebki z sieciówek,nie stać mnie na drogie a podróbek wstyd mi nosić.