Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

weekendowe pogaduszki

Polecane posty

Fiku - musisz mieć jakieś niesamowite metody dedukcji skoro po stopce po której nawet tonu wypowiedzi określić się nie da umiesz takie wnioski wyciągnąć :D

Bujasz, bujasz i to ostro fikuśna. Pora kończyć, bo będziesz tak się bujać aż Kaczyński wygra wybory. :D

Równie dobrze to mogła być autoironia. Poza tym staromodny gentleman zazwyczaj był bardzo pewny siebie ;)

Fiku - masz racje, pomimo tego, ze podobnie jak ty jestem młoda nie imponują mi naciągane maniery same w sobie.

"facet pewny swej wartości nei musi pisac że jest zaj**isty" Być może obok "bo ja jestem zajebisty" powinienem dodać ";)" żeby nie było to odebrane, jako przechwałki aroganckiego dupka... Być może...

Lomu - jedna z zasad internetu, jeżeli piszesz coś z ironią zawsze dodaj emotkę, tak na zaś...;)

co to wogóle znaczy staromodny dzentelmen w dzisiejszych czasach...jeśli to znaczy że otwieram kobiecie drzwi kobiecie jak wsiada do samoochodu , to tak :)

"Lomu - jedna z zasad internetu, jeżeli piszesz coś z ironią zawsze dodaj emotkę, tak na zaś..." Ale to nie jest ironia:D Ja na prawdę jestem bardzo pewnym siebie, aroganckim dupkiem:D Opisz Fiku swój "typ", to powiem Ci, czy się łapię:) Bo to w Twojej stopce, to raczej marzenie:D

"teraz to mi wszystko oklapło...." Co Ci oklapło konkretnie?:P A swoją drogą, do tej pory myślałem, że jesteś facetem:D