Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

weekendowe pogaduszki

Polecane posty

Kobiety wyzwoliły się z gorsetów, żeby gra wstępna nie polegała na ich rozwiązaniu - dosłownie i w przenośni ;)

sztucznie? przeciez to miłe i naturalne, gdy dżentelmen pyta przy stole czy nie dolać wina, gdy odprowadza po randce pod drzwi, gdy prosi do tańca, ...

A dla mnie flirt i te całe "gierki", to sztuka improwizacji, a nie kwestia treningu...

Fiku - myślę, że to są akurat podstawy kultury i masz rację - powinny być jak najbardziej naturalne.

To prawda. Gdy przepuszczam w drzwiach laskę przed 30, to jej zdziwieniu nie ma końca. :O

Fikuśna, znowu mylisz pojęcia. Konwenanse są do bani natomiast kultura już nie. :P

Nie wiem czy chciałabym żeby ktoś zachowywał się jak aktor na premierze tylko dlatego, że czegoś nie wypada zrobić. Można się mocno rozczarować.

Dokładnie tatoo. Laska nie napisze pierwsza, bo nie wypada nawet jak wie, że to jej ideał faceta. Nie pójdzie do łóżka wcześniej niż po miesiącu, bo nie wypada mimo, że co noc o tym śni i trze kolanami na widok swojego faceta. Przykłady można mnożyć.:O