Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilnkier

POWIEM PRAWDĘ: NIE LUBIĘ SEKSU! a to z takiego powodu, że

Polecane posty

Gość kilnkier

- jest brudny - wulgarny -zwierzęcy - obrzydliwy - krępuje mnie - zawstydza mnie NIE CHCE TEGO, MARZĘ ŻEBY JUŻ TO MIEĆ ZA SOBĄ już bym chciał być stara i nie musiec tego robić. To jest udręka, nic przyjemnego, bleeee, facet tego chce wiec się zmuszam. Najbardziej sie cieszę, jak uda mi się uniknąć , bo on zaśnie czy coś. Wtedy sie cieszę. To dramat, nie mówię mu tego.

Gość cóz powiedziec
nie lubisz bo nie zadawala cie partner

Gość kilnkier
co to znaczy molestował? sąsiad mnie podglądał odkryłam to i teraz nigdy sie nie rozbieram przy świetle przyjemne to jest głaskanie kota, pieczenie ciasta, wylegiwanie sie na świeżej trawie, seks jest obleśny, ten wasz narząd to ... yyyy nie patrzę na niego nawet.

Gość klikier
nie byłam u lekarza, po co? jestem normalna to wy macie zajob na ten seks. mam faceta bo chce miec dziecko kiedys

Gość klikier
chodzi ci o onanizm? tak ale wodą z prysznica albo trę poduszką miedzy udami, to jest delikatne i przyjemne, seks nie jest

Gość kakaklada
miałaś kiedyś orgazm?

Żeby mieć dziecko trzeba uprawiać seks. Jak sobie z tym poradzisz bidulko?:D Myślę, że nie jesteś tak do końca normalna, to tak jakbyś nie chciała jeść czy pić.

Gość kakaklada
aaa, a więc sam dochodzisz:) a z partnerem?

Twoje zabawy z poduszką, to też jest seks. Masz problem z facetami a nie z seksem.

Gość klikier
czasem musze ten seks uprawiac, bo juz nie mam sie jak wykrecic zeby miec dziecko to sie jakos zmusze potem niech sobie na dziwki chodzi i na pewno nie tylko ja tak mam :-(

Gość klikier
w zyciu! ustami ani ja jego nie wchodzi w grę wytrzymuje normalny seks nic wiecej

Może partner za ostry? :P Jak lubisz delikatnie się onanizować to zapewne polubiłabyś też inne delikatne pieszczoty. A ten cały wstyd by ci puścił wraz z hamulcami jak byś się dobrze podjarała :P

Gość klikier
kocham mojego faceta gdyby tylko on tego seksu nie chcial byloby idealnie kiedys to wam przechodzi? kiedy macie impotencje?

Przesadzasz. Wyobraź sobie że zamiast poduszki facet cię tam dotyka, delikatnie, bez gwałtownych ruchów. Też nie da rady?

Gość klikier
juz go nie zmienie na delikatniejszego, bo on sie pogodzil z tym ze ma rzadko seks a inny toby moze mnie rzucil

Gość klikier
nie moge, bo on sapie i jak sie podnieci to ten zapach jest okropny

No to ten twój facet to jakiś sapiący brudas jest. Co może być brudnego w seksie jak obie strony przestrzegają zasad higieny? :O

Gość kilnkier
on sie myje ale i tak mnie brzydzi nie chce zeby mi to wkładał i sie ruszal tak obleśnie mam do tego wstręt mysle o czyms innym

Gość mała25256
ja ci coś powiem jak miałam dwadzieścia lat i beznadziejnego partnera to było dla mnie ohydne, też tak samo. ale jak poznałam mojego męża to od kilku lat uwielbiam seks i wszystko co z nim się wiąże nie brzydzę się mojego męża. uważam że partnerzy jak sie kochają naprawdę, to jest ok grunt to dopasowanie

To nie próbujecie innych pozycji? Jest u was w ogóle jakakolwiek gra wstępna? Rzuca sie na ciebie, pouswa a potem idzie spać? Jak to jest?

Gość kilnkier
tak to właśnie jest, bo ja nie chce nic innego niech szybko zrobi i spi to jest moj drugi facet, z tamtym to w ogole bylo do bani. pol roku mnie rozdziewiczal

Gość jjssjj
klikier przybijam Ci piątkę- też mnie to odrzuca :/

Twoj sposob wypowiadania sie w tym temacie autorko sugeruje ze masz jakies 13-16 lat, mam racje? piszesz jak mala dziewczynka, a moze tylko ja mam takie wrazenie?

Gość marzena z daleka
ja mialam ten sam problem nie spalam ze swoim mezem przez ponad pol roku,ktoregos wczesnego poranka wczesniej obudzilam sie i mialam wilgotna mysze,maz spal ale jak polozylam tylek na jego penisie szybko zareagowal,sex byl cydowny jak nigdy,od teraz pozwalamy sobie na roznego rodzaju nowe eksperymenty,dodam ze miadzy nami nie bylo dobrze nie ukladalo sie a od kiedy jestem otwarta na niego jest cudnie uklada nam sie w zyciu i w sexie,przyznam szczerze ze tez sex stal sie dla mnie oblesny wydawalo mi sie ze on tylko tego ode mnie chce,nie zaluje ze sie przestawilam jest mi jak w niebie