Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

Gość Holly Holm
dziewczyny nawet jak widzą że ktoś ma coś nie tak z garem ale jest przystojny to tkwią z nim.

Zdecydowanie Darker,facet ma wysublimowany charakterek ,wie czego chce(nie tylko sex)

Gość ismal beliar nie pisal nic o
dopalaczach. pali fajki i pił troche teraz nie wiem czy pije

Gość wieczorne pytanie
podliczcie glosy bo sie pogubilem

wieczorne pytanie-- jak pilnujesz głosowania:( Zapraszasz a potem plamę robisz :D

Gość darker to nawet sam pisal
ze daje sobie 0 na 10 jesli chodzi o wyglad

Gość wieczorne pytanie
bo pisali o kilku naraz o beliarze ktos pisal ze fajny o darkeze tez ja nie wiem juz sam podliczcie bo ja ide spac jutro zajze puki co beliar chyba wygrywa zobaczymy narazie

Gość i darker czesto tez
pisal ze regularnie dostawal wpierdol od skinow i dresow. to jakis frajer musi byc:O:(

Gość Holly Holm
Darker jakby miał szanse to już miałby dziewczyne

Gość Chicken Chuck
beliar to socjopata, zbiera na scigacza i słucha Mansona 🖐️

Nie pitol,Darker wie czego chce rozmawiałem z nim bodajże rok temu 3,5 godziny.Ma głowę nie od parady tylko nie bardzo wie jak ja wykorzystać :P

Gość Chicken Chuck
w temacie o techno dał link do tego http://www.youtube.com/watch?v=GvMcfb57MjA mi tez sie ta piosenka spodobała ale jak on slucha tylko takiej muzyki to chyba cos z nim nie jest dobrze Pisał ze techno dla bezmozgowcow

Gość Chicken Chuck
glosuje na tomka z sopotu bo poszedl z tad i chyba zaczał życ

Gość Holly Holm
Co mu po tej głowie jak jest brzydki jak noc

Gość Holly Holm
To że ktoś poszedł stąd nie znaczy że coś się zmieniło. Nikt kto swoim wyglądem powoduje to że odwracamy twarz nie ma szans na dziewczynę

Gość moje komenty do typów
ble ble - bezzębny nudziarz co uwielbia sobie pić z dziubków z looserem. Pewnie się tak dowartościowuje. Szanse 0 prawiczek bez wiary - projekt albo mocno chory na kompleksy typ. w drugim przypadku za 5-10 lat coś może z niego będzie. loooser - bezrobotny, głupi, bez szkoły, zabużony argen - też nieciekawy do tego bluzga frustracją na "cipy" max zander vel klaun - dawny amant wszechczasów. dziwak, po 30 albo nawet po 40. darker - sfrustrowany korjonos - on nie zamierza nic chyba robić więc mozna go wykreslić z zawodów kapselko - taki loooser tylko, że chyba ma jakąś pracę stev - nastepny looser offerma - sfrustrowany, nie chce korzystać z okazji, stary, już pewnie za późno na normalne relacje beliar - szczyl, cham i frustrat co wyzywa kobiety brovar - nie wiem levviatan - prawiczek w ogóle? doskonaly prawiczus - jakiś projekt imo - projekt albo alt prawiczka z wiarą bsa - sfrustrowany faszysta co sobie niepowodzenia racjonalizuje "aryjskością" AveDave - nie wiem Żabi kruk - nie wiew śp. ten ostatni niedziel - jakiś chory człowiek cream - chyba nie pisze na kafe faith hope glory - jak wyżej

Gość Holly Holm
Napisz coś o wszystkich

Gość max zander vel klaun jest po40
:O

Gość moje komenty do typów II
brovar- nie jest prawiczkiem, ma 165cm i 17 partnerek seksualnych za soba. mysle ze to jakis prodżekt:O 🖐️ fhg- tomek z sopotu, psychopata, chodzi z siekiera pon lesie beliar- ma 18 lat, on chce za jakis miesiac isc na dziwki i pozbyc sie prawictwa, na razie zbiera kase :O

Gość zander to amant
amant ma konto na youtubie i daje filmiki :classic_cool: tam pisze o sobie, że ma 33 :P

Gość a ten koles
avedave to jakis filozof, podobno mial do seminarium zdawac czy egzorcysta zostac.

Gość proste ze darker ma
"brovar- nie jest prawiczkiem, ma 165cm i 17 partnerek seksualnych za soba. mysle ze to jakis prodżekt" A ja jestem astronauta i bralem we wszystkich wyprawach Apollo :O🖐️ zastanawiajace jakim trzeba byc idiota by uwierzyc w bajki gowniarza :D

max zander vel klaun- ma jakies 43 lata, szuka partnerki kierujac sie horoskopem :O

Gość zander to amant
hłe hłe hłe "Jestem 33 letnim wicej ni kawalerem(nigdy nie byem w jakimkolwiek zwi...zku intymnym z kobiet... i prawiczkiem)wysokim,szczupym, nie mam naogw(nie znosz tytoniu),jestem bardzo kolee„ski i wielu przypadkach tolerancyjny wobec kandydatek. Take znam si na proroctwach jak tutaj wida: http://f.kafeteria.pl/temat... Kandydatki musz... by koniecznie urodzone w nastpuj...cych kompozycjach:w znakach(w nawiasie rok urodzenia):byk(1974),rak(1968,1973(pocz...tek ko„ca),1974),panna(1973,1975),waga(1973),skorpion(1968,1971(przed poow...),1973(koniec pocz...tku,przed poow...(zwaszcza),pocz...tek ko„ca)(statystycznie najwiksze szanse),1974),kozioroec(1970,1972,1973,1974),ryby(1970,1973,1974)-inne nie pisa.Te z wymienionych czci znakw maj... najwiksze szanse. Pisać: www.wba52.fora.pl "

"A ja jestem astronauta i bralem we wszystkich wyprawach Apollo zastanawiajace jakim trzeba byc idiota by uwierzyc w bajki gowniarza"- dlatego tam jest napisane ze to prodżekt, nikt mu nie wierzy w to co on wypisuje, moze stwozyl go ktorys z prawiczkow ktory odszedl w ostatnim czasie, np cream albo fhg

Gość proste ze darker ma
amant to chyba na psychotropach jedzie dobre pare lat , on jest jeszcze wiekszym pojebem niz wszystkie prawiki razem wziete na dodatek jest cwiercinteligentem 🖐️

Gość a ten koles
żabi kruk? A ten to kto?