Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

Gość już bez nicka
Taaa, no to widzisz Stev, całe szczęścia ja chyba nie jestem normalna;) Może dlatego nie umiem docenić Twojej NORMALNOŚCI Niektóre odchyły są nieuleczalne, Argen;) Ale proszciebardzo, przyjemność po mojej stronie:P

Gość IMO13855
moje komenty do typów "imo - projekt albo alt prawiczka z wiarą" Zaraz, zaraz! Czy ja wyglądam na osobnika o cudownym wyglą...znaczy, cudownym charakterze? :classic_cool: A odnośnie plebiscytu: szanse teoretyczne - PWB szanse praktyczne - Darker

U mnie to chyba problem polega w czymś innym. Ze śmiałością nie mam problemów. Jak odczuję potrzebę (nie zdarza się to często) to zagadam panienkę bez problemu. Problem pojawia się dopiero gdy rozmowę trzeba podtrzymać, ponieważ moje zainteresowania, ciężka muzyka i specyficzny gust filmowy sprawiają że naprawdę sporadycznie spotykam kogoś z kim mam wspólny temat 🖐️

prostytutce zapłace to sama wszystko zorganizuje i mnie ośmieli

Gość już bez nicka
Obrażam? Ech...A czemu piszę z pomarańczy to mój problem. Nie podoba się to nie czytaj.

Gość cześć serowe napletki
a kochacie zuzanne amelie?

Gość Tratata pierdolita
:D:D:D

Gość IMO13855
cześć serowe napletki "a kochacie zuzanne amelie?" Odpowiedź jest prosta - jeśli kochamy zagadki (tudzież osobiste pytania-niespodzianki), to automatycznie kochamy także Zuzię. :P

Gość Tratata pierdolita
Moja ukochaną Zuzannę proszę nie obrażać :(

Gość IMO13855
A tak naprawdę to uważam, że ja i Ble Ble mamy największe szanse na sex, bo kobiety wolą tych niskich i średnich. :classic_cool:;)

Gość już bez nicka
Beliar, to się przeprowadź może;) O kolega IMO, nie znam się na bankowości;) A może IMO ustosunkuje się do chodzenia na dziwki przez prawiczków?:)

Gość ty nigdy nie pojdziesz
"szanse teoretyczne - PWB" Teoretyczne to nie tylko on ma wystarczy kilka lat terapii i moze by wyszli na ludzi a tak , kafe ciagle bedzie istnialo 🖐️

Amelia jest wpożądku, przynajmniej nie czepia sie niczego nie winnych prawiczków

@już bez nicka Mam zamiar sie przeprowadzić najszybciej jak to tylko możliwe :)

Gość niedziel, a co się stało?
czekales na milosc?????

"już nie będę prawikiem z kafe." Co poruchasz to twoje , jeden ma normlane podejscie a nie to co fhg ze swoimi dziewczyny w roku 3000 🖐️

Gość IMO13855
już bez nicka "O kolega IMO, nie znam się na bankowości A może IMO ustosunkuje się do chodzenia na dzi**i przez prawiczków?" Znaczy, że miałbym rozpisać Ci zyski i straty w formie tabelki? :P ty nigdy nie pojdziesz "Teoretyczne to nie tylko on ma wystarczy kilka lat terapii i moze by wyszli na ludzi a tak , kafe ciagle bedzie istnialo" Szczególnie BleBle (i nie tylko :classic_cool: ), albowiem słyszałem, że od terapii się rośnie i "przystojnieje". ;)

"Szczególnie BleBle (i nie tylko ), albowiem słyszałem, że od terapii się rośnie i "przystojnieje"" Nie bredz nawet ble ble mial jakas fanke w realu a ze nie wykorzystal okazji , pretensje do swojej popierdolonej glowy 🖐️

Gość niedziel ale co z tobą nie tak
?? wydajesz sie normalnym wrazliwym facetem????

Stev ja raz byłem tak blisko zdobycia dziewczyny że szok :D Tylko że wtedy ja odpuściłem. Bliziutko :P Ale nie żałuję decyzji mimo wszystko. Nie mam zbyt dużych wymagań co do wyglądu ale chemia musi być. Zdarzało się że jakoś bardziej ciągło mnie do dziewczyn z pozoru mniej ładnych, a te rzekomo number one jakoś nie robiły na mnie wrażenia takiego. :P

Gość IMO13855
Niedziel - zapomniałeś dodać "przegrałem życie". A co do dziwki, to wątpię, abyś skorzystał z usług.

Gość Zuzanna Amelia. !
Czesc Kociaki . Co tam?

niedziel ile masz lat?