Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieczorne pytanie

ktory prawik z kafe ma najwieksze szanse na sex?

Polecane posty

No cuda na kiju tu o mnie popisali :D Aż mi się nie chce komentować 🖐️ Aha, no i fajnie że wygrywam bo sam ranking obraźliwy nie jest :P

Gość ismail
Beliar jest mlody i ma wysoki popęd i jaką tam nadzieje na przyszłość,tym sie różni od starych prawików, ale zryty beret ma tak samo jak oni

Gość i dobrze ze nie komentujesz
bo tylko bys sie pograzyl , ja tylko z wyczekiwaniem czekam kiedy ci sie znudzi ta cala szkopka i sobie pojdziesz stad 🖐️

Gość kiedy facet wchodzi w kobietę
darker już penwnie po inicjacji... chwalił sie na forum że ma laske

Ja chcę tylko powiedzieć, że mnie możecie wykluczyć z tego rankingu, bo oczywiste jest że ja mam największe szanse na seks... bo to nie są szanse, a fakt że stracę prawictwo... za rok, jak skończę studia to idę do prostytutki i to już postanowione. Więc możecie sobie darować moją osobę w tym rankingu. A jeśli będę miał dobrą pracę po studiach to będę miał bardzo udane życie seksualne, chodząc regularnie do prostytutek.

Gość ismail
to wtedy cie skreslimy a tera stul dziób

Gość niedziel przecież Ty jesteś
przystojniakiem, to twoja wina, ze jestes prawiczkiem bo wybrzydzasz i szukasz modelki jak looser

ja chyba prędzej pójde na te prostytutki, prace i kase mam tylko jeszcze sie wacham

Gość ismail
i za to wahanie jestes na liscie i masz chyba z 1 glos

Gość ty nigdy nie pojdziesz
do dziwki wiec skoncz pierdolic te farmazony , gadasz o tym juz dobre pol roku 🖐️ cipa jestes a nie facet jak sie wachasz

bozdzca? wystarczy to ze masz xx lat i nawet dziewczyny za reke nie trzymales wystarczy? czy ty myslisz tak jak loooser ze laska sama ci zapuka do drzwi?

Gość już bez nicka
Mam kolejną cechę wspólną prawiczków ich postanowienia codziennie się spełnią "za rok" Smutne, że jedynie brak aktywności seksualnej określa Wasze osoby i nie macie NIC do zaoferowanie. Co sobą reprezentujecie prócz wiecznych jęków? NIC. To nie jest wina kobiet, Waszych rodziców czy kogokolwiek innego, ale WAS samych leniwi egoiści

o sory, ostatnio z jedną rozmawiałem aż całe pół godziny, i też jej z 2 razy podałem ręke na przywitanie

Nie no po prostu wow , rozmawiales z dziewczyna ale czekaj czy ty niedawno wspominales ze rozmowa urwala sie przy drugim pytaniu ? jesli tak to tak jakbys z nia nie rozmawial 🖐️

Ja według planu miałem do listopada się rozprawiczyć u prostytutki. Zrezygnowałem z planu o czym nie napisałem. Poprostu młody jestem i dam sobie jeszcze czas na naturalny rozwój wydarzeń, jeśli się nie powiedzie to wróce do starego pomysłu. Jak narazie jestem prawolem i będę prawolem jeszcze przez jakiś czas. 🖐️ Dzięki za głosy :)

prawda jest taka że dziewczyny niedostrzegają mojego dobrego serca, tylko odrazu powieżchownie oceniają i nie interesują sie mną

Gość już bez nicka
Przynajmniej metaforycznie pierdolę;) Argen, a może w 2012 spotkasz tę jedyną? Pryzmat prawictwa przesłania w większości wszystko inne. Może to i dobrze, że nie macie dziewczyn

I ktoś tam zauważył sprzeczność w odkopanym temacie. No jednak jestem pełen sprzeczności bo piszę że nienawidzę tańczyć i nigdy tańczyć nie będę a jak całkiem niedawno się chwileczkę spotykałem z pewną panienką to już przewidzałem że moje słabe umiejętności taneczne to może być problem, zastanawiałem się nad kursem tańca nawet. O tym też nie pisałem bo byłby śmiech. W ogóle im blizej byłem kogoś tym dalej idące zmiany zachodziły. Często jakiś nowy kontakt to napęd do kupienia nowych, firmowych ciuchów, zrobienia czegoś z włosami i tak dalej. 🖐️

ja miałem iść jak Polska wygra z Niemcami w noge, ale los tego nie chciał

Gość już bez nicka
Stev, miałam okazję pisać z Tobą z czarnego nicka, i uwierz mi, nie oceniłam Cię powierzchownie. Ale nie zniżaj się do rozmowy ze mną, nie mam ochoty byś znowu moją osobą wycierał sobie pyszczek. Wszyscy są pojebani a Ty jeden normalny, co?

Gość tomek miał mieć dziewczynę
w 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 potem będzie 2013, 2014 , 2015, ... 2068 :P

Gość już bez nicka
Oj, Argen nie mam serca Ci dokuczać bo jesteś chyba najnormalniejszy z tutejszych prawiczków (nie wiem czy to komplement:D) no i kojarzę Cię piąte przez dziesiąte. A ja Niedziel wiem nawet dlaczego pójdziesz. Nic już Cię nie trzyma.

ja jestem normalny, tylko że nieśmiały i to mocno, i ciężko mi z tym walczyć, praktycznie jest to niemożliwe

niech ona weźmie najpierw pisze z czarnego nika, a nie na pomarańczowo obraża

a jak jestes niesmialy to dziwki tez odpadaja , juz to widze jak stoisz nago przed prostytutka 🖐️