Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna iga

wczoraj rozpadl sie moj zwiazek bo nie chcialam miec dzieci

Polecane posty

Gość smutna iga

od poczatku zwiazku on znal moje zdanie i nawet mowil, ze moze da sie przekonac do braku dzieci Niestety po 3 latach stwierdzil ze dluzej tak nie moze:( Zostalam sama, z niczym, w wieku34 lat:( Smutno mi ale chyba takie jest zycie......

Gość smutna iga
bo sama o siebie nie potrafie zadbac w zyciu to jak zadbam o dziecko? nie mam sily przebicia

Gość virescens
Dobrze zrobił. Na co komu taka niezaradna kobieta.

Gość lejla28
skoro odszedł to cię tak naprawde nie kochał...ja też n ie chcę dzieci,mam męża od ponad 8 lat i jest między nami super,mąż widzial przed slubem ze nie chcę mieć dzieci i się na to zgodził....

Gość jamohiro
a co ma sila przebicia wspolnego z posiadaniem dzieci? chyba ze to przeklada sie na brak pracy itd

Gość smutna iga
dobry pretekst, wiele kobiet nie potrafi zadbac o swoje dzieci, trafiaja potem one do domow dziecka, domow opieki spolecznej a ja swiadomie nie zmuszam dziecka do takiego zycia

Gość smutna iga
sila przebicia ma mnostwo wspolnego z posiadaniem dziecka! matka ma zadbac o dziecko, jego przyszlosc, stworzyc mu poczucie bezpieczenstwa, byc wzorem! wiele jest dzieci zaniedbanych

dobry pretekst, wiele kobiet nie potrafi zadbac o swoje dzieci, trafiaja potem one do domow dziecka, domow opieki spolecznej hahahaha a ty myslisz ze jak kobieta pierwszy raz dziecko to od razu wie jak sie nim zająć? nie twoje argumenty są do bani

Gość lejla28
skoro czujesz ze nie chcesz dzieci to dobrze ze wolałas sie z nim rozstać niż rodzi c tylko dlatego ze facet chce

Gość smutna iga
poniewaz moj ex dawal mi do zrozumienia ze zaakceptuje moj wybor!

Gość do malogsia www
A gdzie autorka pisze ze ma pretensje? Ludzie czytajcie ze zrozumieniem!!!!

Gość hehehehehe565
stokrotka matka polka w moherowym berecie

Gość jamohiro
mysle, ze naprawde nie ma sensu deprecjonowac zwiazkow bezdzietnych. nie wiem dlaczego probuje sie wmowic wszystkim tym kobietom, ktore nie maja instynktu macierzystego, ze nie sa normalne lub nie maja kontaktu z wlasnym emocjonami i potrzebami. niektore maja instynkt, niektore nie. i trzeba sie z tym pogodzic. oni wobec siebie byli uczciwi. ona powiedziala, ze nie chce, on obiecal, ze sprobuje z tym zyc i pogodzic sie. probowal 3 lata i uznal, ze nie czuje sie spelniony w zwiazku bez dziecka. odszedl. tyle.

Gość hehe moja matka była taka
jak Ty slaba psychika, dawala soba pomiatac... w wieku 36 lat wpadla i oto powstałam - nie dala mi wsparcia nigdy, to ja ja pocieszałam, gdy ryczała non stop. Nic nie umiała sobie zalatwić... ale i tak się ciesze, że jestem na swiecie, a zaradnośc od wczesnych lat dziecinstwa zaprocentowala w moim doroslym zyciu, bieda nauczyla szacunku do rzeczy... wiec pretekst Twoj jest glupi

Gość lejla28
stokrotka to ja---> ja co to za związek...związek jak kazdy inny...ja bardzo kocham męża a mino to nie chce dzieci...nie bede się unieszczęśliwiać i autorka pewnie ma tak samo...miala urodzic bo on chciał? a co z nią? nie liczy sie??

Gość jamohiro
stokrotka- troche tolerancji...

Gość lejla28
stokrotka--> wypowiem się o sobie,tak trzeba myslec o sobie,to jest moje zycie więc je chce przezyc tak jak chce a nie tak jakby chciał ktoś inny...mam rodzić i się unieszczesliwiac zeby uszczesliwić kogoś?...co ja jakas męczennica jestem..to nie te czasy...a ty widzę bylabys zdolna sie poswięcić zeby tylko chłopa przy sobie zatrzymać :O...musisz być niezłą desperatką

a ty widzę bylabys zdolna sie poswięcić zeby tylko chłopa przy sobie zatrzymać ...musisz być niezłą desperatką i tu sie mylisz , ciesze sie ze mam dzieci , nie ma nic wspanialszego niz dac zycie innemu czlowiekowi a maz?, niech spada

Gość jamohiro
zadne vice versa Stokrotka. Mozesz miec swoje zdanie, i ja go nie pietnuje przeciez. Ale nie podoba mi sie twoj apodyktyczny ton w wypowiedziach pod adresem kobiet, ktore nie chca miec dzieci. maja do tego prawo. Ty masz prawo chciec i cieszyc sie macierzynstwem- super, a one maja prawo nie chciec zostac matkami. Tyle w temacie.

Gość lejla28
stokrotka--> dla ciebie moze nic wspanialszego...dla mnie isteją wspanialsze rzeczy

Gość ofertastałapaca
jesteś bardzo odpowiedzialną kobietą a skoro facet tego nie zauważył tzn nie był ciebie wart:) nie żałuj dupka;)