Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barszcz czerwony.

na jakim mięsie zrobić barszcz?

Polecane posty

Gość barszcz czerwony.

na drobiowym? wieprzowym? Może być kość ze schabu?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kukurukukuru
na jakim ugotujesz, na takim zjesz:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
moja mama robi w ogole bez miesa, ale daje duzo warzyw, liscie z burakow, czosnek, a na koniec troche gestej smietany :) jest przepyszny :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Szwgierka Kolaska
Na burakach nie na mięsie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość barszcz czerwony.
ale chce zrobić taki pyszny jak na weselach np podają do krokietów :) Tam zawsze pływają "oka" więc chyba na jakimś mięsie czy kościach robią. Możecie w ogole podać przepis na taki pyszny barszcz czerwony do krokietów? Bo ze śmietaną moja mama też robiła ale taki zabielany bardziej pasuje do ziemniaków niż krokietów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość np. na kawałku zeberka
duzo buraków, włoszczyzny, przecedzic i masz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
W sumie wszystko się nadaje na barszcz,ale najlepszy i najsmaczniejszy jest na wolowinie,potem z tej gotowanej wolowiny robisz krokiety! Pyszne!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a to ci heca!!
dziewczyno na takich impreazch gotuja barszcz na zakwasie sklepowym, kostce rosolowej sztucznej:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×