Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sariiiii

Ja 21 On 18. co o tym sadzicie??

Polecane posty

Gość sariiiii

to ma sens w ogole?

Gość qrewsko wielka
różnica wieku, ale głupia dźblągwa :-)

Gość daj spokoj ...
mam kumpla który ma 17 i miał 25 letnią dziewczynę ...i żyli . Natomiast nie wiem jak ja bym postąpiła gdyby facet był młodszy nawet rok... ale no weź ! jak was do siebie ciągnie to,to jest nic! :)

Gość daj spokoj ...
miał* - bo to było dawno :)

Gość sariiiii
ja koncze studia a on jeszcze nie ma matury

Gość mój syn ma 18 lat i jeszcze mu
piorę majtki i jest na moim utrzymaniu:D jak cię to w chłopach podnieca to bierz się kobieto matce będzie lżej:D

Gość Gersemi
Ja od jakiegoś czasu spotykam się z chłopakiem 21lat sama mam 24.Niby jest nam dobrze ale ja coraz częściej dostrzegam jak wiele nas dzieli w sensie mentalnym.On się chyba musi mimo wszystko wyszaleć bo nie dorósł do poważnego związku:(

Gość gdzie twoja wyniosłość
nie stać cię na zbajerowanie sper-męskiego rówiesnika, lub starszego kolesia o 3/4 lata?. nie stac cię na Bad Boya odciuchanego w markowe rzeczy który wygląda jak ideał z plakatu?. Musisz szukać ratunku w śmierdziuchu 18letnim który ma zapryszczone plecy? - pryszcze z białymi końcówkami :)

Gość hjuttre
daj spokoj ... mam kumpla który ma 17 i miał 25 letnią dziewczynę ...i żyli . " to budulki żaden nie chciał ?- och biedactwo przeciez 17latki nie odciagaja napletków, i brzydko pachną im siusiaki moczem, od niemycia.

Gość daj spokoj ...
wiesz co Ty piszesz?????:O to znaczy,ze jej żaden nie chciał??? bardzo atrakcyjna kobieta,jesteś jakimś sfrustrowanym starym prawikiem pewnie , nie????

Gość facet nie zaczyna się od
penisa tylko od swojej niezależności posłuchajcie starej dojrzałej kobiety z trzema synami:D:)

Gość daj spokoj ...
hjuttre to jakis niedorozwoj , sam smierdzi ...z tym napletkiem to zalezy od higieny męzczyzny nie od wieku,co za zyeb.

Gość Gersemi
Beliar zrobić parę naprawdę głupich rzeczy aby nie żałować,że się coś w przeszłości straciło.

Związki gdzie koleś ma 21 lat a dziewczyna 18 nikogo nie dziwią. Dlaczego nie mogłoby być odwrotnie?.. Z tym ,,wyszalaniem" to jest to grubo naciągane, chyba że się ma paczkę wiecznych imprezowiczów i/lub sporą sumkę na karcie płatniczej od tatusia. Poza tym nie widze sposobu żebym ja jakoś szalał, więc żyję sobie spokojnie. Dla mnie pod pojęciem ,,wyszalałem się" kryje sie dzień pełen wrażeń spędzony zgodnie z moimi zainteresowaniami. Z tym że chłopak musi się wyszaleć to jest spore uogólnienie, bo mi do szczęscia wystarczy jedno może dwa piwka w miesiącu z najlepszym kumplem.

Gość hjuttre
dobra dobra pamiętam że moje kumpele jak mialy 21 lat ryczały ze sa stare i że nic wiecej w zyciu je nie spotka. Wiem i pamiętam że dziewczyny 25 letnie już boją sie przemijania i starzenia. Dlatego 25 latka z 17latkiem? - sooryy żenada wstyd dla dziewczyny - być wycieruchą dla młodszego. laska nie ma koleżanek pewnie ani przyjaciół prawdziwych dlatego ten 17latek był dla niej pontonem ratunkowym w morzu samotności.

Gość daj spokoj ...
ok piszesz jak ty to widzisz...bądź obietywna,ale na Boga !! nie pisz od razu,że 17latkowie śmierdzą,z własnego doswiadczenia wiesz????:O

Gość kklooyt
Związki gdzie koleś ma 21 lat a dziewczyna 18 nikogo nie dziwią. bo to facet ma wozic na plecach dziewczynę, a nie starsza dziewczyna jak kobyła ma wozić na plecach pryszczaka 7 lat młodszego.

W takim razie nie wiadomo dlaczego dwudziestoletni faceci wiążą się ze śmierdzącymi siedemnostolatkami... taki wniosek z waszych wypowiedzi. Działa to w obie strony.

kkloyt, nie nie, facet nie ,,ma" tylko może. I 21 letnia dziewczyna to nie stara kobyła tylko panienka niewiele się różniąca fizycznie od rówieśniczki a mentalnie to tylko teoretycznie. Wiele o 3-4 lata starszych panienek to takie kałmuki co o życiu nie wiedzą nawet tyle co ja, oprócz tego że studiują jakieś śmieszne kierunki i mają się za osoby nie wiadomo jak kształcone i inteligentne..

Gość Gersemi
Beliar ale weź poprawkę na to,że nie każdy chłopak w wieku 21lat będzie miał takie podejście do życia jak Ty.Ludzie są różni.Czasami mężczyzna w wieku 30lat to duże dziecko któremu mamusia pierze przysłowiowe skarpetki a bywa,że 20latek mógł by nie jednego zawstydzić:)

Gość hjuttre
Miałem 25 lat - i nawet do bani mi nie przyszło by brac się za 17kę. mam byc zabawką dla dziewczyny tak młodej? - przeciez przewaga wiekowa da jej olbrzymi argument na lepszość. Zbyt duża młodszość to dla starszej strony, robienie z siebie cudzej łajzy, i posługacza/posługaczki. Mam 25 to biorę się za przedział 20-25. I koniec. I mam szacunek i jej i sam do siebie.

Z tym że to ja mam właśnie 18 lat i jak żyję to nie spotkałem jeszcze 21 letniej panienki żeby zarabiała na siebie, żeby nosiła się dojrzale (jak tu niektórzy tak twierdzą), czy żeby miała coś własnego. Większość ma siano w głowie, non stop imprezy, studiowanie jakiejś socjologii to chyba tylko okazja do przedłużenia młodości i grubego imprezowania, totalnie nic własnego, perspektywy kończą się na tym ,,zobaczymy co będzie" albo na jakichś cytatów z kwejka dotyczących życia typu ,,żyj szybko umieraj młodo.." i inne takie bzdury. Ponadto większość dziewczyn normalnej budowy ciała jest ode mnie mniejszych, lżejszych i delikatniejszych i różnicy wieku nie ma prawa być widać. Różnice w mentalności? Gdzie? Na jakiej podstawie?

Gość hjuttre
Beliar W takim razie nie wiadomo dlaczego dwudziestoletni faceci wiążą się ze śmierdzącymi siedemnostolatkami... bo one nie śmierdza tylko dbają o higiene, w pzreciwiestwei do łysych rówiesników. 25latka i 17latek - soory dziewczyna robi za wycieraczkę, i kobyłę -będzie wozic na plecach zachcianki i fochy gnojka. Pzreciez nawet taki chłopak wie że laska się nie ceni wysoko, skoro godzi się na niego.

hjuttre Beliar W takim razie nie wiadomo dlaczego dwudziestoletni faceci wiążą się ze śmierdzącymi siedemnostolatkami... bo one nie śmierdza tylko dbają o higiene, w pzreciwiestwei do łysych rówiesników. 25latka i 17latek - soory dziewczyna robi za wycieraczkę, i kobyłę -będzie wozic na plecach zachcianki i fochy gnojka. Pzreciez nawet taki chłopak wie że laska się nie ceni wysoko, skoro godzi się na niego. Jeśli nie dbałeś w wieku 17 lat o higienę to mów za siebie.

A 24 letni chłopak nie będzie nosił na plecach fochów i zachcianek 18 latki? Ta to dopiero będzie dawała czadu z wyszukiwaniem niestworzonych problemów. 🖐️

Gość assino
Jeśli nie dbałeś w wieku 17 lat o higienę to mów za siebie. jesli wali ci z gaci, bo mamie sie popsuła pralka, a z renty nie ma kasy na naprawę, to się nie wymądrzaj

Gość assino
no włąśnie 18latek jest uzaleniony z praniem od mamy - więc jak mamy nie satć na proszek to wali mu z gaci :) a wy starsze wachajcie to :)

Gość 25latka i 17latek?
słuchajcie taka dziewczyna to szmata - kompletny brak szacunku do siebie. ale kobiety widocznie lubią byc znieważane - cos sie dzieje przynajmniej,