Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttt

Dziewczyny to znowu ja odnośnie pierścionka zaręczynowego

Polecane posty

Gość matttt

Pisałem już w innym temacie, ale już został zakopany A co powiecie o tym pierścionku??? tylko, że ten w białym złocie? http://tnij.org/pierscionekmatttt Ja juz po prostu nie wiem co robic musze sie poradzic :D

Gość matttt
Nie totalnie mi się nie podoba. Moim celen jest kupić pierścionek, który wygląda jak pierścionek, a nie obrączka.

Gość Nawet we snach
Ok, to kup taki którym będzie szarpać wszystkie swetry :P

Gość matttt
serio? tylko ona chciała w bialym zlocie.. ale to żółte złoto jest jakieś takie ładniejsze przynajmniej na tym. Objerzalem sobie prezentacje filmowa tego pierscionka i normalnie jestem zachwycony tak slicznie sie mieni

Gość sweet home alabama
mam podobny pierscionek, autorze. przestalam go nosic - szarpal rajstory, swetry, podszewki w rękawach płaszczy... coś strasznego.

Gość matttt
:( to ja juz sam nie wiem. Juz sie wkurzam, bo jak znajde cos co mi sie podoba to zawsze wychodzi jakies ale.

Gość matttt
tak szczerze - mialem upatrzone pierscionki z apartu poszedlem do sklepu firmowego i co? nie mieli ich. Tak wiec wole juz sie nie sugerowac ta strone, bo w ogole sie nic nie zgadza.

teraz ostatnio musiala byc zmiana,jeszcze niedawno moj tez tam byl... mi sie twoj pierscionek podoba...jesli dziewczyna nie nosi delikatnych ubran,to moze byc:)

Gość bardzo ladny
masz gust, jest bardzo ladny.. bardzo ladnie wygladaja pierscionki pomieszane czyli platyna ze zlotem zoltym. ja jak bym dostala taki pierscionek to by mi sie podobal.

Gość majkata
tak, ten tez jest sliczny, ale tak jak mowie, nie oplaca sie bialego zlota, nitk nie wie, ze to zloto, tylko srebro. :) uwierz mi.potem albo sami bedziecie dopowiadac...albo jak:O

Gość efere
a mi sie stresznie podoba ten zloty pierwszy :) i zdecydowanie chcialabym taki dostac na zareczyny

Gość ramoneska
a ja przekrecam pierscionek jak cos ubieram juz sie przyzwyczailam i robie to automatycznie

Gość ramoneska
a pierscionek jest piekny

Gość matttt
Nie wiem jakie są jej ubrania delikatne czy nie.. ale przeciez mozna to jakos pogodzic. Ubierac pierscionek na palec po ubraniu swetra. Nie trzeba przeciez w nim robic nic. To jest symbol, a nie pierscionek codzienny:) nie musi byc praktyczny tak sadze. Tzn fajnie gdyby byl, ale nie mozna tylko po tym katem wybierac, bo praktyczny to wlasnie rwyglada jak obraczka. A ja chce z oczkiem jakims i ten mi sie podoba. Tylko nie wiem jak z rozmiarem. A łatwiej jest zmniejszyc pierscionek czy zwiekszyc jakby co? u jubliera jakby nie pasowal np. bo ten to trzeba zamowic z internetu wiec mialbym problem ewentualnie.

Gość Nawet we snach
"nie oplaca sie bialego zlota, nitk nie wie, ze to zloto, tylko srebro" Jebnij się w czółko.

Gość Nawet we snach
Tak na marginesie , ja się pomyliłem o 3 rozmiary. Cóż, zakochany byłem i wszystko wydawało mi się większe :D

Gość taka jak ty27
No ten wreszcie jest ladne, tamte twoje pozostale , zwlaszcza ten z niebieskiem oczkiem, byly okropne. Jesli chodzi o funkcjonalnosc to trudno go ocenic.

No i co Ty myślisz, że będzie zdejmowała pierścionek za każdym razem, kiedy będzie chciała coś założyć? Miałeś wybrać coś prostego i klasycznego

Gość matttt
Little me. No to co ja mam kupić- wszystko złe.

To czemu się upierasz na ogromne kamienie albo niepraktyczne kształty? Ostatnio pokazałam Ci fajne z Apartu. Jeśli nie ma takich w tym sklepie, to poszukaj w innym.

Gość matttt
Postanowiłem poszperać jeszcze i znalazłem mniejszy odpowiednik tego co przedstawiłem w pierwszym poście, a mianowicie http://tnij.org/kolejnypierscionek powiedzcie tylko czy ładny jest mniejszy nie ma tych "przeplatań" na krążku i jest podobny aczkolwiek wydaje się skormniejszy. I jest ciut tańszy. Więc bardziej mieści się w moim przedziale cenowym.