Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matttt

Dziewczyny to znowu ja odnośnie pierścionka zaręczynowego

Polecane posty

Gość matttt
Sam nie wiem jakie ma. 60 mm w obwodzie

Gość matttt
No wedlug mnie ma szczuple rece, ale w opinii kogos innego moze ma grube. Tak jak i dla jednego 67 kg kobieta bedzie gruba, a dla mnie jest najpiekniejsza. Nie zapytam jej bo to zepsuje cala niespodzianke. Zbyt wiele pytan? jedno pytanie: czy ladny to Ty pytalas o grubosc jej palcow. Wedlug mnie nie sa grube, ale wiadomo co kto inny powie. ja wciaz pytam czy ladny i tylko jedno pytanie zadanie w kolko

Gość Polka z Vanc
ten pierścionek z pierwszego posta jest prześliczny szalenie mi się podoba swój pierścionek dostałam 2 tygodnie temu :) powodzenia

Gość matttt
)fdsfsfdfd - ten, który podałaś pierwszy podoba mi się. Tylko przy tych pierścionkach nie widze ceny możesz mi powiedzieć jakie są tam ceny? sprawdziłem i Jubiler Skorpion jest w Kielcach więc mógł bym tam po pracy dziś podjechać. I coś wybrać. Słyszę o tym sklepie w ogóle pierwszy raz wczesniej tylko apart mi chodzil po glowie. Wiec powiesz mi jak tam wygladaja ceny. Znajde jakis pierscionek za ok. 800 zł góra 1000 zł? (dziewczyny mnie przekonały do zółtego złota i zaczelo mi sie podobać)

Gość matttt
Nie nosi ma tylko jeden srebrny wisiorek, który jej kupiłem z serduszkiem na srebrnej żyłce. Tyle.

Gość gość
Ja też dostałam piękny pierścionek ze skorpiona. polecam zajrzec na stronę, gdzie jest mase wzorów. Mój - http://www.jubilerskorpion.pl/skorpion/shop/29-2419-0-Pierscionek-38734RD1Y.html - na żywo jeszcze piekneijszy :)) Obrączki również kupowaliśmy akurat w radomiu, obsługa na najwyższym poziomie, Panie bardzo sympatyczne :) a cena w porownaniu z innymi sklepami najkorzystniejsza :)

Gość tancerka24
Ja mam z tanzanitem z Apartu i fajnie, bo nie widzę go zbyt często na palcach innych dziewczyn:) większość jednak nosi diamenty lub cyrkonie.

Gość gość
bo diamenty są wieczne jak miłość :) tanzanit nie ;)))