Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaaaaaaaaa21232

Dlaczego mezczyzni maja czasem takie ladne zony czy dziewczyny ,a mysla o innych

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaa21232

znam takich wielu. maja zony niezle laski , szczegolnie jeden ,a lepia sie do innych . widze co sie dziej na bankietach itd bo na nich bywam czesto to smutne bo rozumiem jakby mieli brzydkie dziewczyny ,ale jak ktos ma super laske i ja zdradza? moj znajomy ma dziewczyne co wyglada zupelnie jak modelka i moglaby byc modelka spokojnie ,a ja zdradza na prawo i lewo z czasem zupelnie nie urodziwymi

Gość ola234566
Bo pewnie im z nimi nudno, albo one im nie dają tyle ile trzeba. No i jest jeszcze jedna możliwość że oni to pojebusy :P

Gość Zdzisiek
bo nie ważna jest uroda ale miłość ta "modelka" czegoś mu nie daje więc szuka gdzie indziej

Gość Olgaaaaaaaaaa21232
moze generalizuje ,pewnie sa tacy co swiata poza nimi nie widza i tak myslalam do niedawna. ale widze jak sie zachowuja faceci .dziwne czemu nie wystarcza im ich piekna kobieta tylko szukaja wrazen ciagle gdzies indziej? facetom nie wystarczy jedna kobieta tak z reguly? czy o co chodzi?

Gość Olgaaaaaaaaaa21232
ale ta dziewczyna co wyglada jak modelka jest przy tym fajna, zabawna , madra i odnosilam wrazenie ze im sie uklada wiec czemu? az sie boje wychodzic kiedys za maz :O

Gość ola234566
Mi starcza jedna ;)

Gość ola234566
Olgaaaaaaaaaa21232 ale ta dziewczyna co wyglada jak modelka jest przy tym fajna, zabawna , madra i odnosilam wrazenie ze im sie uklada wiec czemu? az sie boje wychodzic kiedys za maz Może taka się wydaje dla osób postronnych, a dla niego jest całkiem inna ;P

Gość ola234566
Olgaaaaaaaaaa21232 ale ta dziewczyna co wyglada jak modelka jest przy tym fajna, zabawna , madra i odnosilam wrazenie ze im sie uklada wiec czemu? az sie boje wychodzic kiedys za maz Może taka się wydaje dla osób postronnych, a dla niego jest całkiem inna ;P

Gość Olgaaaaaaaaaa21232
moze .. ale ogolnie odnosze wrazenie ,ze facetowi jedna kobieta nie wystarczy. i jeszcze jak oszukuja swoje zony .. np dzwonia ,,kochanie wszystko jest ok ,a co u ciebie skarbenku?" a potem podrywaja inne laski albo jest wiele takich co mieli tyle kobiet co by sie nikt nie spodziewal bo taki ,,ulozeni" niby

Gość ptasiek nastroszony
bo najpiekniejsza jest zawsze ta Niewiasta , ktorej jeszcze nie mielismy

Gość na lekach ja
Nie tylko uroda się liczy, jeśli chodzi o bycie z kimś a sex nawet jest to bardzo atrakcyjna osoba szybko sie nudzi Po za tym związki o których piszesz to tak naprawadę nie związki tylko atrakcyjne pary gdzie wszystko sie opiera tylko i wyłącznie na urodzie i sexie tak można góra 3 miesiące Tez mam fajna suczkę do ruchania na stałe która jest pusta i głupia i tez ja zdradzam z kim po padnie tylko dlatego że dopóki nie miałem BMW 5 z 2004 mięsni na sterydach żadna ładna na mnie nie spojrzała i podejrzewam że w tamtych przypadkach jest podobnie Po za tym ja ładna ma ładnego kolesia to sie to wszystko równoważy Dlatego to wszystko wygląda jak wygląda

Gość tomi tomi.....
ja mam piękną żone....i nie mysle o innych.... przyznam sie miałem okazje a nie skorzystałem....wiec nie wszyscy są tacy.