Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krycha90

Portale Aukcyjne!

Polecane posty

Gość gość
za10groszy - to portal bardziej aukcyjny jeżeli chcemy aukcje kup teraz polecam skorzystać z odkupuj.pl Mnóstwo ofert, darmowa rejestracja, darmowe wystawianie przedmiotów. Nic dodać nic ująć.

Gość gość
Ja moge polecić Euro-Zakupy.pl gdzie często zamawiam różne rzeczy do domu i nie zawiodłam się na nich,to solidna i uczciwa firma.

Gość Aukcjomistrz
Sknerus ma oferty godne polecenia i bezproblemowo ogolnie tam sie logujesz itp. Szczere polecenie z mojej strony

Ja jestem wierna allegro, a poza tym wybieram ogłoszenia.

Gość Szona99
Sknerus:) Moje one and only jezeli chodzi o takie portale. Opyla sie, niezle akcje sa

Gość Trabunica
Sknerus jest super, mozna wylowic okazje :) Sprzety rtv po taaakich cenach:) Ciekawe,ze nie wiedzialam wczesniej o istnieniu tego

Gość betulka
no ja tez nie orientowałam się w takich portalach. Ale zaskoczeniem był dla mnei Sknerus bo można wyłowić wiele fajnych rzeczy! po okazyjnych cenach!

Gość palulaka
ja z kolei jestem bardzo zaskoczona ofertami jakie można znaleźć na za10groszy zdziwiłam się, że dosłownie za parę groszy można wylicytować naprawdę bardzo wartościowy sprzęt elektroniczny.

Gość zebraala
Owszem można, ale musisz najpierw zainwestować w bidy, którymi podbijasz cene.

Gość telimenaela
ja kupiłam pakiet bidów na star ale zapłaciłam niewiele, w porównaniu z tym co mogę wylicytować na za10groszy to są to naprawdę grosze.

Gość leosss
Ja jak chcę odzyskać Bidy to klikam na Kup Teraz i wracają wszystkie do mnie :)

Gość dellak
dobrze że serwis jest na tyle uczciwy że nawet jak licytujesz produkt, a nie wygrasz licytacji to bidy wracają na twoje konto i możesz jeszcze raz nimi licytować, za to mają duży plus.

Gość seaaw
Cześć, ja polecam pinkbody.pl . To serwis aukcyjny przyjazny dla kobiet. Można tam wystawiać swoją bieliznę itp. Poleca, można nieźle zarobić.

Gość gość
Obecnie najlepsze opinie się czyta i słyszy o za10groszy.pl.... Ja nie próbowałem bo nie jestem dobry ogólnie w internetowych kwestiach i tych regulaminach wszystkich, taktykach licytacji itd. :(

Gość gość
A spróbuj i napisz opinie :) Sama jestem ciekawa bo słyszałam , e można rzeczywiście wylicytować za niewiele fajne rzeczy.

Gość gość
A Ty grasz w to? :) wygrałaś jakąś licytację? po jakiej cenie? Tak jak się reklamują że za parę groszy ?? :)

Gość grymałka
ja sie naczytałam sporo pozytywnych opinii na temat portalu za10groszy wieć mam zmaiar spróbować szczęścia, a może uda się wylicytować coś wartościowego za małę pieniądze.

Gość gość
Powodzenia :) tylko nie licytuj bezmyślnie bo wiesz, że możesz stracić kasę ;) ale serio życze powodzenia i daj znać jak poszło

Gość grymałka
nie no co ty zacznę od przeczytania zasad i regulaminu, wtedy będę wiedzieć czego mogę sie spodziewać i jak grać mądrze, nie mam zamiaru licytować wszystkiego co popadnie bo wiem, że stracę kasę a nic nie uda mi się wygrać.

Gość gość
Ja akurat nie korzystam z tego portalu,wolę dobre i godne zaufania sklepy internetowe,akurat do takich należy Buty-Dla-Dzieci.com.pl

Gość gość
Słyszałam, że można tam wylicytować fajne rzeczy , muszę chyba sama tego spróbować.

Gość gość
Ja jakoś nie przepadam za licytacjami,nie mam do nich zaufania i też szczerze mówiąc nie bardzo umiem to robić,wolę kupić w dobrym sklepie internetowym do którego mam zaufanie,a konkretnie Euro-Zakupy.pl

Tak, ale jak mozna za dwa czy 10 zło wygrac markowe perfumy na przykąłd to chyba sie opłaca :)

Gość grymałka
to fakt, przecież na portalu za10groszy.p ceny są dużo niższe niż w sklepach stacjonarnych a nawet internetowych. więc i tak najbardziej się opłaca kupować właśnie poprzez takie okazje.

Gość gość
Niestety allegro jest monopolista wręcz na rynku ..posiada min olx otomoto itp..no i ..klienci mają zaufanie do allegro

Gość gość
Ja tam nie wiem czemu ludzie chcą płacić komuś za wystawianie swoich aukcji i ogłoszeń to jakieś nieporozumienie. Może warto nastawić się na mniej znane a darmowe portale takie jak np. http://odkupuj.pl

Gość gość
Okazję okazjami tylko zawsze trzeba pamiętać, żeby we wszystkim mieć rozum i nie dać się oszukać ani naciągnąć :) z tego co czyta się w necie to rzeczywiście ludzie za10gr polecają

Gość gość
Całkiem nieźle zapowiada się panwybierak.pl Ciekawa porównywarka na przykład abonamentów telefonicznych. Zobaczymy jakie będą opinie klientów :)

Gość grymałka
no ja juz nieraz spotkałam sie z opinią, że na za10groszy można ustrzelic niezłą promocję, w dobrej cenie kupić wartościowy sprzęt.

Gość gość
Co ciekawego tam udało się Wam kupić i za ile ?