Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mopowa czarownica

POMOCY !!!!! MOP

Polecane posty

Go艣膰 mopowa czarownica

witam :) na pewno we藕miecie mnie za jak膮艣 upo艣ledzon膮 czy co艣 :D ale problem jest jak najbardziej serio:) ot贸偶 nie wiem jak zmieni膰 ko艅c贸wk臋 do mopa viledy, ona jest taka zatrzaskowa i nie umiem jej 艣ci膮gn膮膰 偶eby za艂o偶y膰 now膮 jak kto艣 wie jak to si臋 zdejmuje to b臋de bardzo wdzi臋czna za wszelkie rady:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mopowa czarownica
jak tego nie zdejm臋 to b臋de musia艂a kupi膰 nowego mopa na kiju:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mopowa czarownica
:o nikt nie wie jak zdj膮膰 t膮 ko艅c贸wk臋 ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mop support poland
Poka偶 fotk臋 (mopa) to Ci pomog臋. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ficus
Z艂apa膰 porz膮dnie za nasad臋 (tam gdzie s膮 przyczepione szmatki do mycia). Odgi膮膰 ko艅c贸wk臋 na bok (trzymaj膮c kij) i wyci膮gn膮膰 ko艅c贸wk臋 mopa. Trzeba w艂o偶y膰 stosunkowo du偶o si艂y:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wbrew pozorom nie jest smieszne bo tez mam z tym problem ;) cholera nie chce wyjsc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g0ly
widz臋, 偶e nie tylko ja mam taki k艂opot z wyci膮gni臋ciem.. czy trzeba docisn膮膰 naraz te trzy wystaj膮ce blokady 偶eby przekr臋cic konc贸wk臋? czy jest jakis specjalny klucz do tego ustrojstwa czy jak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:) Odkrecic koncowke trza :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g0ly
fajnie si臋 m贸wi "odkrecic trza" a ja krece wciskaj膮c na raz te trzy blokady i dalej nie idzie... chyba ide na jakies 艣niadanie i pozniej sprobuje jeszcze raz... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba podwa偶y膰 to czym艣 bo jest na zatrzask

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadziej臋 , 偶e problem rozwi膮zany , a od siebie dodam tylko , 偶e te偶 mia艂em z tym problem , bo u偶y艂em do tego stosunkowo du偶o si艂y (偶eby wyci膮gn膮膰 mopa z zatrzasku) , ale uda艂o si臋 dopiero , kiedy druga osoba trzyma艂a kij (a wr臋cz ci膮gn臋艂a go w przeciwn膮 stron臋 ni偶 ja) , a ja ci膮gn膮艂em za ko艅c贸wk臋 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Natchnieta Waszymi podpowiedziami, 偶e to jest zatrzask, przytrzymalam stopami nasadk臋 tych fr臋dzli (stan臋艂am na niej) tak, 偶eby kijek wystawal pomiedzy stopami i jednym ruchem poci膮gn臋艂am do g贸ry. Wysz艂o bez problemu. Uwa偶a膰 tylko, 偶eby sobie w oko nie strzeli膰 :-) Pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mia艂am problem, ale dzi臋ki za porad臋. Stan臋艂am na mopa i ko艅c贸wka zesz艂a. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam. Ja tez mia艂am ten problem,i powiem wam ,ze rada stan膮膰 na ko艅c贸wce mopa i poci膮gn膮膰 do g贸ry kij jak najbardziej trafna i nie trzeba du偶o si艂y.Uwaga na oczy ! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rzeczywi艣cie wystarczy stan膮膰 na fr臋dzlach ale uwaga nie tylko na oczy ale i na brod臋 i z臋by hehe niestety m贸wi臋 z w艂asnego do艣wiadczenia :))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicj
Ja mam wikeszy problem :D Zakr臋ci艂am kij tak mocno, ze teraz regulacji odkrecic nie moge xD http://olawskie.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Venice
Najlepiej stanac na sznurkach i ci膮gn膮膰 kij do g贸ry kr臋c膮c nim w obie strony. Szybko i sprawnie .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki bo nie wiedzia艂am jak wymieni膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viledassie

...owy ten mop bardzo!

Udost臋pnij ten post