Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara nostalgia

gdzie sie podziala stara, najlepsza smietanka KAFE???

Polecane posty

Gość proxxy proxxy
14:31 [zgłoś do usunięcia]empatyczny do kwadratu teraz wejdz na pomaranczowo i napisz kocham janusza, kretynie Jesteś w błędzie. To ja wypisuję swoje uczucia do Janusza ❤️ na wszystkich topikach. On nie ma nic z tym wspólnego. Ale narobiłam zamieszania. Chciałam w ten sposób uczcić Desznika ❤️ a zamiast tego ludzie z kafe podejrzewają go o samozakochanie 😭

ja uciekam na rączym koniu xle robisz lepiej rozkoszować się powolnym stępem

Gość IMO13855
mi mała "a duże chociaż jest?" Ike Ci odpowie. :classic_cool:

Gość proxxy proxxy
Wybacz mi Desznikusiu 👄

a duże chociaż jest? mi a jak myslisz dlaczego imo jest certyfikowanym krasnalem?:) już ty lepiej pilnuj tego konia :P

Gość IMO13855
ike "lepiej rozkoszować się powolnym stępem" No jakby nie inaczej! Przecież koń na owym OBSZERNYM stepie padłby z wycieńczenia ciągle galopując. :P

"powoli ewoluuje w samospełniające się proroctwo? " a teraz zamarzyła Ci się kariera detektywa amatora? :) "Gwiżdżę na na Twą litość! aha, czyli jednak poczułes sie odrzucony :P ;-) Możesz nawet usiąść na mym "ego" jeśli o mnie chodzi!" wiem, wiem, ale co to zmienia? ;-)

Gość proxxy proxxy
Próbowałam o Tobie zapomnieć desznik.. ale nie potrafię :( kocham cię nadal :o:(

No jakby nie inaczej! Przecież koń na owym OBSZERNYM stepie padłby z wycieńczenia ciągle galopując. koń morski- jakiego "hodujesz" - z pewnością :P

Gość IMO13855
Luśka z Windsorów "a teraz zamarzyła Ci się kariera detektywa amatora?" Ja po prostu dbam o Twe dobro. I znam tutaj paru takich, którzy zdołaliby zapewnić Ci romantyczne ciepło...lubisz zdrapki? :P "aha, czyli jednak poczułes sie odrzucony" A jakże! Jakby złożyć me serce w dawną całość, to napisane byłoby na nim "Lucyna". ;) "wiem, wiem, ale co to zmienia?" Uszanuj moją łaskę. :classic_cool:

ike a co dwa konie w stępie to nie to co jeden w galopie, nie?;) my heart skips skips a beat

Gość IMO13855
ike "koń morski- jakiego "hodujesz" - z pewnością" Wszakże Koń Morski potrzebuje wilgoci, a nie susz. :classic_cool:

Gość proxxy proxxy
wybacz mi moje natręctwo 👄

no i wcięło mi wypowiedż i nie wiem pisać jeszcze raz te zberezeństwa czy nie?:P

"Ja po prostu dbam o Twe dobro" urodziliśmy się o 150 lat za późno, zebyś mógł liczyć na moją wdzięczność :) "Jakby złożyć me serce w dawną całość, to napisane byłoby na nim "Lucyna"" :D :D (punkt dl aCiebie, mozesz wymienić na zdrapkę, która pewnie znajde wkrótce w sowjej poczcie) ;-) "Uszanuj moją łaskę" jak wyzej, spóźnieni o ok 150 lat :)

Gość IMO13855
mi mała "IMO a Tobie kto zapewnia romantyczne ciepło, hę?" Czyżby kolejna kandydatka? :classic_cool: ike "pisać jeszcze raz te zberezeństwa czy nie?" Zberezeństwa? Wreszcie cień samokrytyki/obiektywności! :P

IMO a Tobie kto zapewnia romantyczne ciepło, hę? od razu napiszę, że nie ja bo jak słusznie zauważył krasnal "Wszakże Koń Morski potrzebuje wilgoci, a nie susz". a mnie morskie yjątka nie ruszają :classic_cool: :P

21:18 [zgłoś do usunięcia] IMO13855 mi mała "IMO a Tobie kto zapewnia romantyczne ciepło, hę?" Czyżby kolejna kandydatka? o nie, ja już nie wyrabiam na zakrętach;)

Gość IMO13855
ike "a mnie morskie żyjątka nie ruszają" Bo miałaś dwójkę (w Twoich czasach były dwójki, nie? :P ) z biologii! Toż Ty nie wiesz, że w morzu żyją największe ssaki na świecie?! Doskonale byście do siebie pasowali...przynajmniej w niektórych aspektach. ;)

ike, trzymaj sie zasad zberezienstw nigdy za dużo dlaczego czuję się podpuszczana ?:P

Bo miałaś dwójkę (w Twoich czasach były dwójki, nie? ) z biologii! nie wiem pani nauczycielka ryła dziwne szlaczki w kamieniu:P

Doskonale byście do siebie pasowali...przynajmniej w niektórych aspektach. bywa a ty jaki żywioł preferujesz? powietrze? jak koliberek?:P