Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

allegro problem z paczka

Polecane posty

Gość brrrrr...
ale z ciebie maruda i pieniaczka... nie chciałabym ciebie spotkać jako kupującą na All, mało, a właściwie nic nie wiesz, a wymagasz i rzucasz się jak pchła...

Gość agnieszko jestes pusta
przykro mi

Gość aakasia
poproś o ten skan z numerem nadania. prawdopodobnie poczta nawaliła. też kiedyś przetrzymali mi przesyłkę ponad tydzień. a kiedy indziej dostałam awizo, paczki na poczcie nie było, 4 osoby szukały, a okazało się, że listonosz jej nie zostawił na poczcie, tylko zabrał ze sobą.

ja nawet nie mialam zadnego awizo nie ma opcji zeby listonosz awizo nie zostawil bo mieszkam w akademiku dzien w dzien ok 17jak wracam z pracy pytam czy listonosz paczke zostawil babeczki mowia ze listonsoz byl ale zadnej paczki dla mnie nie ma a jak jest awizo to nie dla mnie :(

Gość aakasia
to był tylko przykład jak działa poczta polska.

Gość a co mi zrobisz
madz nie nie czytasz jednak dokładnie autorki w ustawieniach ma inny adres ale informowała sprzedawce zeby wysłał na adres inny niz podany w allegro

mam inny adres wiem o tym i od razu po wylicytowaniu butow, napisalam maila do sprzedawcy, ze wylicytowalam te buty, podalam swoj nick z allegro, i napisalam ze mam inny adres niz w ustawieniach napisalam nowy pelny adres co chwile pisze do sprzedawcy zeby mi napisal na jaki adres wyslall buty, ale na ta wiadomosc mi nie odpisuje

Gość a co mi zrobisz
podejrzewam ze wysłał na adres podany w allegro, nie zauważył lub zapomniał o twoim mailu jestem pewna już na 100% ze tak było

Gość aakasia
niektórzy sprzedawcy wysyłają przesyłki WYŁĄCZNIE na adres podany na allegro.

Gość aakasia
a dowiadywałaś się, czy jakaś przesyłka do Ciebie nie przyszła na ten "drugi" adres?

no tak ale skoro przeczytal wiadomosc i odpisal mi to powinien w takim razie mnie uprzedzic ze wysyla na tamten adres przeciez to go nic nie kosztuje a sprawa bylaby wyjasniona on tego maila przeczytal, ale nic mi na niego nie odpisal, wiec co ja w tym wypadku mma zrobic

Gość a co mi zrobisz
ten sprzedawca nie ma w swych warunkach informacji że wysyła jedynie pod adres podany w allegro jesli wysłał na adres inny niz prosiła kupująca, to bład sprzedawcy

Gość dokładnie jak osoba
no poczta też potrafi -kiedyś o liście poleconym dowiedziałam się po fakcie, przypadkiem -i miały być 2 awizo a ja nie dostałam żadnego.

Gość aakasia
skan wszystko wyjaśni. tam czarno na białym będzie adres, na który wysłano buty.

Gość dokładnie jak osoba
skan nadania to ostateczne potwierdzenie -jeśli ci tego nie podeśle znaczy że kręci i zaczniesz spór.

spor juz zglosilam ja juz 6pazdziernika prosilam sprzedawce o wyslanie dowodu nadania tej przesylki i cisza.. odpisal mi na maila ze wyslal, podal 2 numery wysylki ale skanu zero a maila ze swoim adresem napisalam 26wrzesnia, razem z nr aukcji, i z informacja ze zrobilam przelew wiec ja sie wywiazalam, poprosilam o przeslanie na inny adres :( kurde no :(