Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2became1

czy będąc w ciąży dostanę rozwód?poradzcie

Polecane posty

Gość qwewqwewqwww
malunia niech ci zdechna te bachory :o za tego biednego kota

Czy nie możesz przekonać męża że obecnie masz różne zachcianki i nie zawsze masz ochotę na to co Ci serwuje? Rozwód nie jest dobrym rozwiązaniem zwłaszcza teraz gdy spodziewasz się dziecka.Wybij sobie z głowy że otrzymasz rozwód, Sąd zawsze bierze pod uwagę dobro dziecka.Nauczcie się z sobą rozmawiać, a Twój mąż powinien Cie wspierać,ale bez przesady:D

Gość w sumie szkoda mi
takich osob jak malunia. Zero wrazliwosci , okrucienstwo w stosunku do bezbronnych istot/zwierzat. Ale spoko, twoje mlode obie sie napatrza na takie zachowanie wasz i wam jebna z procki na starosc o ile nie wczesniej :) I bedzie placz i lament ze dzieci maja cwas w dupie :)

Gość swiatnapsyschodzjuz
malunia,szkoda,ze sama nie zazylas tej trutki,kretynka i prymityw z ciebie, twoje coreczki takie same beda z taka patologiczna mamusia jak ty.

Gość rozmyta
Witam; Wcale się Pani nie dziwię. I ci którzy uważają (jesteś pieprznięta) sami powinni spróbować takiego życia. Kiedy obsrana rodzinka mężulka ma więcej do powiedzenia w sprawie twojej ciąży niż ty sama. Niestety jak już zaczynają się wtrącać to już nie skończą. Mąż nie ma odciętej pępowiny i to się raczej nie zmieni. Dobrze radze zabieraj dzieciaka i uciekaj gdzie pieprz rośnie. Sama to przeżyłam więc wiem jak to jest. Naprawdę współczuje.

Gość gość
Jak powiedziałam mojemu mężowi, że jestem w ciąży to usłyszałam taki oto komentarz: "Przecież ty się nie nadajesz na matkę!" Jak poszłam na pierwszą wizytę do lekarza i powiedziałam mężowi, że słyszałam jak bije serce dziecka to odpowiedział "jakby podłączyć ślimaka do tego aparatu to też bym usłyszała, jak mu bije serce".