Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja gjerne

Wkurzają mnie te wszystkie młode mamuśki!!

Polecane posty

Gość Ja gjerne
Zgadzam się z autorką - no właśnie i takie koleżanki matki właśnie są, ja wiem, że dziecko przysłania cały świat ale niech nie przysłania zdrowego rozsądku, ty się narobiłaś a ona przyszła posiedziała i poszła nie racząc poinformowac Cię, że wpadnie na chwilę...Chodzi właśnie o to, że te matki nie chcą rozmawiać, nie chcą plotkować, śmiać się, żartować tylko chcą sobie znaleźć kogoś lub w ostateczności nawet coś do słuchania o dziecku.

Gość Ja gjerne
Tak dr...zgadzam się...najpierw cały świat to dziecko a potem gdy dziecko dorasta i nie wymaga już tyle uwagi bo to szkoła bo juz bardziej samodzielne taka matka nagle chce atencji ze strony męża, otoczenia, przejmuje się bo mąż przestał zwracać uwagę - ale podczas gdy on chciał naprawiać związek ona robiła foty dziecięcej kupki to co tu sie dziwić???

Jasne, że nie każdy musi lubic dzieci i chciec o nich słuchac. Z cudzymi dziecmi jest tak jak ze zdjęciami z cudzej wycieczki ale po to masz usta, aby wyraźnie powiedziec, że ten temat Ciebie nie interesuje.

Gość Ja Papuga22druga
Chyba sie zgadzam...

Gość fioletowapanna
Masz racje dosc z tym rozplywaniem sie nad kazda fota i sluchania tych dennych historyjek...

Gość Żabojadka
Wiesz, ja nie mogę mieć dzieci, dlatego trochę im zazdroszczę...

sama jestem matką .ale zgodze się w 100%. Moja córka ,to moje pociesz-ki i nie zamierzam zanudzać nikogo opowiastkami o tym jaka kopkę zrobiło moje dziecko,jakie jest cudne itp. Tez mnie to wkurwia,jak ide z dzieckiem do piaskownicy a tam!!!!!!!! Jedna przez druga opowiadaja o swoich dzieciach.masakraaaaaa/ Ja mam inne tematy.piaskownica jest po to żeby dziecko sie zajeło sobą a ja jako matka moge sobie odpocząc i poświrowac i glupio pogadać ,pośmiać sie i odbic od tej pieluchowej odpowiedzzialności.Huj w dupę matką polką:D:D:D:classic_cool:

Gość ciekwa
mnie też niemiłosiernie denerwuja te baiszony :o jak tylko zaciążą to nie ma innego tematu - zaczyna się od durnej FASOLKI a potem oj oj jakie moje dzidzi cudowne i potem miliard fotek na fejsie moja kruszynka jak sra :o no sorry matki polki to jest bardziej niż zenujące :( Takie baby co to jak urodza dziecko i myslą, ze cały świat się zachwyci często brzydkim dzieckiem, pomarszczonym itp z wielkimi uszyskami to się grubo myli Nie mam ochoty ogladać waszych zarzyganych i zasranych dzieci :o

Gość Ups..........
Pocieszyć was? mamuśki gadają o dzieciach ale jak babcie gadają o wnuczkach to można oszaleć, u mnie w pracy jest taka kobitka tak to się nie odzywa ale jak zacznie nawijać o tych wnukach to słuchać nie można. Teraz o dzieciach a za kilkanaście lat o wnukach.

Zobaczymy czy Ty tez taka nie bedziesz mając własne dzieci:PJa staram się nie rozmawiać oswoim synku wogóle chyba ze mnie ktos zapyta To są nasze wspólne chwile i dzielić sie z innymi wcale nie musze:P Śmieszy mnie tylko jedna rzecz Tutaj skarzycie sie na mamy które non stop gadaja o dziecku, bez przerwy z nim są nie maja innego zajęcia - a zaraz obok wątki w których matka która nie prawi o swoich dzieciach nie zajmuje sie nimi 24 na dobe to wyrodna matka:PZDECYDUJCIE SIE:P

Gość Kikson:-))))
Hehehehe, to nie znacie mojej szwagierki/macie farta :)/ Trzech synów !. Najstarszy 17 i dwa wypierdki 13 i 14 lat . JEDYNE o czym mówi od lat, to to co Bajuś z Radusiem/te dwa wypierdki/ powiedzieli :D SZOK :O

Gość nie neguje
Droga autorko nie rozumiesz tego bo nie masz dzieci. A te ktore nie przezywają tych chwil kiedy ich dziecko sie zmienia, a uwiez mi zmienia sie diametralnie bardzo szybko jestes pod wrazeniem co potrafi czego sie nauczyło i sa czasami bardzo smieszne sytacje kiedy cos przekreci jakies slowo. Ale takie jest zycia, jesli matka chodz troche kocha swoje dziecko a nie jest typowa karierowiczka co to zrobila dziecko bo czas najwyzszy to czy chcesz tego czy nie dziecko staje sie towja czescia zycia, i od momentu kiedy dziecko pojawia sie na swiecie niestety ale jesli planujesz cokolwiek juz musisz wziasc pod uwage za kazdym razem dziecko.

Gość Kikson:-))))
A moje dzieci już dorosły i wyfrunęły w świat :) Ale jak koorwa można wkoło kłapać dziobem co jeden z drugim wypierdkiem powiedział ????? :O Koorwa, ja pindolę !!!!!! Czy ty nie masz przypadkiem na imię Monia ? Bo to jak bym ją słyszał :D

Gość buahahaha !
Do w czym masz problem kobieto Weż się lepiej za matmę bo jakby się obróciło o 360 stopni to by było w tym samym miejscu OMG !!!!

Gość gość
To ogranicz widzenie postów od tych kobiet ? Ty masz coś ze łbem czy udajesz ? Jest tyle możliwości ograniczeń takich postów ze głową mała ale Ty wolisz jeczec jak jakaś jeczybula , chyba masz za dużo wolnego czasu i za mało problemów ;)

Gość gość
A mnie wkurza takie biadolenie 3 po 3 weź się do roboty

Gość gość
Popieram! Tez cierpie z powodu tej glupiej mody. Dziecko to, dziecko tamto, pierdnelo, naplulo, porzygalo sie! Ludzie, wy macie nasrane w glowach. Tez mialam dzieci, one maja swoje, ale to moja sprawa i mojej nablizszej rodziny. Widac, ze nie macie pojecia o byciu rodzicami. A pozniej w szkole zatruwacie glowy nauczycielom, bo wasze dzciecko musi byc najwazniejsze, najmadrzejsze, drzecie geby, ze nie dostalo piatki, ze zostalo ukarane za nieuwage. Pomyslcie, piszac i myslac tylko odzieciach robicie im krzywde.